Piticodromul de sept - oct 2005 (158)
Raspunsuri - Pagina 12
jadi spune:
Cadou pentru soacra? Nici nu m-am gandit ca ar trebui sa ii cumpar, nu de alta dar nu ma vad cu ea de Craciun!
La mame, le-am luat cate un set de manichiura frantuzeasca de la Avon si cate un radio cu ceas cu cifre mari luminoase ca sunt chioare si nu prea vad.
In schimb am zarit cadoul meu de Craciun, un telefon Nokia dar nu am apucat sa vad mai multe.
La soti ce ati cumparat? Sunt in pana de idei!
Deni &
Vlad 28 sept 2005 & bb2
gabiarama spune:
He ,he ,he , Jadi , inseamna ca ai fost foarte cuminte de vine mosul cu un asa cadou ![]()
GABI
16+ ,de 3 ori mama
Poze
iedul cel mic
kid2003 spune:
Poll-ul ultimelor zile la care nu am raspuns: ii spal separat hainutele Alexandrei, cu detergentul special pe care i l-am cumparat pe la 6 saptamani cand a facut dermatita atopica...am si acum din el ca se pune putin. Are la haine si le murdareste atat de repede incat nu ma plang ca nu se umple masina...
Mi-ati facut pofta de niste saloane, ce-o fi cu mine?
Soacra...hah, aici e punctul meu sensibil. De obicei ii cumparam cosmetice sau un pulover, intr-un an i-am luat pijamale, alta data o geanta. Acum insa sotul meu vrea sa ii cumparam o masina de cusut pentru ca ea e croitoreasa oficiala a casei si i s-a stricat masina si acum scurteaza pantaloni si coase tivuri de mana...asa ca anul asta va fi cu cheltuiala pe spinarea ei.
Al meu sot isi doreste un handsfree cu bluetooth de la nokia dar la cat costa eu i-am zis sa ii scrie direct Mosului, in Laponia sau unde e...Am sa ii cumpar o camasa frumoasa si ma scot. Norocul meu e ca el se bucura la haine, parfumuri si pantofi, iar parfum i-am luat de MN. Raman la haine ca pantofii e prea scumpi dom'le...
gabiarama spune:
Vineri am facut si noi bradul , si nu va spun ca trebuie sa fiu cu ochii in patru pentru ca Tudu vineaza globurile
.L-am pus intr-un colt al camerei , intre un fotoliu si o canapea .Mai mereu se strecoara printre ele si sta la "umbra bradului" care e pus pe o cutie
.
Eu inca nu am luat cadouri pentru copiii mei
.Oare ce astept ?
Mihnea imi spune ca isi doreste un pod mare si masina .Am crezut ca e vorba de o parcare etajata pt masini , dar i-am aratat poze de prin ofertele de la Metro si nu il atrage .L-am intrebat daca ala e podul de care spune el si nu e , e "garaj".O alta varianta ar fi sa ii iau un laptop , pt ca a vazut in reclamele de pe Cartoon si spune ca o sa ii cumpere tati si lui unul , ca tati are bani , mami nu are
Asta e placa pe care i-o pun eu cind intram in magazin , "mami nu are bani "![]()
GABI
16+ ,de 3 ori mama
Poze
iedul cel mic
mimsi spune:
Salutare!
Am apucat sa citesc ultimele pagini. Vorba lui kid: poll-ul ultimelor zile la care nu am raspuns:
1- dupa ce-a facut anul spalam hainele cu ale noastre, cu detergent normal (ariel mountain spring). Mai inainte foloseam persil gel dar mi s-a parut ca l-au prostit asa ca l-am schimbat
2 - am citit pe diagonala ce-i cu saloanele. Nu auzisem cuvantul, nu cred ca-i regionalism ci doar termen argotic
3 - brad natural (adus de tata din deleg de la Covasna). E deja pe balcon unde va fi amplasat si definitiv ca-s mai usor de strans acele. L-am vrut mic ca sa-l cocotz undeva, dar nu e suficient de mic ca sa stea cocotzat. Mai bine-l vroiam mare ![]()
4- cadouri la mamarici. Hai sa ma laud! Intentionez sa fac neste calendare pe 2007 cu Maimu (copila) - asta ca tot n-am scos pana acum nicio poza. Pentru mamarici si matusici. In rest pulovere, botosei imblaniti, pijamale, manusi de pele cu fular asortate. La copiii neamului am luat jucarii de la kidex. Cu copila nu stiu. De fapt stiu, o jucarie, dar nu stiu ce. Dau un oki sa vad ce ati mai luat voi. La sopt o camasa sport ceva. Am la dispozitie miercuri si joi ca sa termin tot. Si sa depun si cererea de revenire la servici cu 1 ian
.
Gata, sper sa mai dau un semn pana la Craciun
Mimsi si
Alexia(10.09.2005)
kristinutza spune:
hai ca m-ati terminat cu saloanele! mi-a fost frica sa zic ca nusht ce-s alea, sa nu se supere hilde.
in rest n-am mare lucru de raportat.
cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video
country girl spune:
Asa, asa, mai dati-mi idei de cadouri, ca tot n-am luat nici urma de cadou pana asta seara.
Asteptam si fetele americancele la raport. Se aude, Gina, Diana, Oanaaa? (daca am uitat pe careva sa ma ierte)
Nici Valen canadeza n-a mai scris nimicuta de ceva vreme. Ce face Sarah?
Simo, Filosoful? prefera bomboanele sau turta dulce in bradul de Craciun?
country girl spune:
De saloane n-am auzit nici eu. Cel putin nu la Cluj, nici in Bucuresti. O fi vreun regionalism in zona Banat-Arad? acolo unde obiceiurile-s mai pretentioase, asa ca la vechea Curte a Vienei?
Am ajuns la trista concluzie ca relatiile mele sociale au devenit in mare parte virtuale.
Cu prietenii intretin relatiile pe email sau telefon, imprastiati cum suntem in lume, iar cu neamurile - exceptand parintii - le-am cam redus. Si bineinteles ca in prag de Craciun ma simt ca shitul ca sunt atat de nesimtita.
Da, ideea cu calendarul cu pozele nepoatei pentru bunici e super misto. Dar nu i-am mai facut demult poze nepoatei. In schimb le-am pregatit niste albume cu poze si iegzplicatii - primul an din viata Ilincai. Sper sa le placa.
mimsi spune:
Nu dati cu pietre!
Intrebare:
sunt singura nebuna care i-a dat copilului snitel de piept de pui? de placut i-au placut, de facut prea des n-o sa-i fac, dar ma mustra constiinta de prajeala (in unt, le-am dat un pic prin faina si apoi ou batut, nu cu maclavais ca de clatite)
Mimsi si
Alexia(10.09.2005)
gabiarama spune:
Nici eu nu stiam termenul de "saloane" (ala care roseste)
Nu am spus nimic insa de cadoul lui Tudu .Orice i-as lua tot frati-su va pune stapinire pe ea mai intii ,iar el bineinteles ca va pofti la cadoul lui Mihnea .Asa ca o solutie ar fi sa le iau jucarii la fel .As scapa de urlete ,plinsete si conflicte iscate de o banala jucarie
.Ce voi face insa cind voi fi nevoita sa iau cadouri la 3 BAIETI ?
GABI
16+ ,de 3 ori mama
Poze
iedul cel mic