Piticodromul de sept - oct 2005 (158)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Am fost acum la carrefour si n-am vazut brazi (in schimb am vazut o tipa cu 3 fetite, cea mai mica era mica rau si ea impingea singura la cos cu cea mica in brate si celelalte 2 mandre in cos, am cazut in admiratie). Iar la bricostore erau cativa brazi, urati.
Eu ii dau lui Matei eternul ghiveci in combinatie cu diferite carnuri. Nici la noi nu e mare diversitate.

Ruxandra cu aka Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Cristina inca nu i-am luat da si maine e o zi, nu?

Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Ruxandra a cumparat sotul toti brazii .

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Da ce aveti fetelor de nu cunoasteti limba romana? Auzi la ele, ce puii mei sunt alea saloane? Eu ma gandeam ca sunt ghirlande. Eu am cumparat aseara 6 pungii de saloane decomandate cu jeleuri si caramele ca am ura pe saloanele fondant, inghesuite si confort III. Eu nu stiu daca le atarn in copac dar sigur le voi manca!

Ca sa fiu in ton cu lumea, raspund la topicul emisiunii si anume, spal pe Vlad separat, si la haine si la corpul superb si bine cladit sau abdomen plat cum ii zice tasu.

Eu am fost aseara la Auchan sa iau mosul baiatului si am gasit tablita magnetica, mama ce prapadita pare dar cred ca e buna ca vad ca fimiu vrea sa deseneze pe pereti. Plus un banc de scule pentru 18 luni si gata, cu 60 roni l-am rezolvat!

Ma mai invart pe aici printre ceaiuri!

Deni & Vlad 28 sept 2005 & bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

Hai, Jadi, nu ne mai certa. Daca nu este regionalism (adica ala care se vorbeste in Romania, intr-o anumita regiune), probabil nici neologism (ca de salon am auzit mai demult), o fi oare vreun cuvant din jargon?!
Eu nu am luat nici pom si nici saloane deocamdata. Zici ca sunt bune alea cu jeleu? Nu uita ca nu mai am greturi, acum am pofte. Si s-ar putea sa alerge sotul la noapte dupa bunatati.

Alina 11+, mamica d-rei Anya (19oct.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Eu cred ca e arhaism .

Si acum va ca o tulesc acasa!!

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Hehe, stii bancul cu poftele si melcii? Mai bine sa nu il trimiti nicaieri!

Deni & Vlad 28 sept 2005 & bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Pupaciuni la toate zanele!
Mi-era dor de voi dar nu prea am avut timp de scris. De citit am citit. Sa nu credeti ca am preocupari gospodaresti, adicatelea curatenii, mancaruri alea, alea. Nuuuu, mai e timp...doar servici copii si treburi marunte.
Brad nu am luat inca, nu ne-am hotarat daca artificial sau natural. Si nici bomboane nu am luat. Nu pun in brad de obicei, se mananca inainte de impodobirea lui.
Hainutele Catalinei le spal inca separat, cu detergent normal, persil.
Si eu trebuie sa-i iau cadou soacrei dar inca nu ma duce mintea ce as putea sa-i iau. Mai scrieti voi ce le-ati luat, poate imi dati vreo idee.
P.S. Ba io cred ca e totusi regionalism.

Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

Mai dau si eu un semn de viata ca sa nu ma uitati cumva

Azi trebuia sa ii fac vaccin lui Tudu (ror-ul), dar l-am aminat deocamdata pentru joi , pentru ca inca mai tuseste .Desi am evitat tratamentul cu prednison , pina la urma tot la el am ajuns .L-am inceput de ieri ,fara stirea nici unui dr , pt ca tusea pina nu mai putea respira,iar azi si dr a spus ca mai bine trecem pe prednison si salbutamol .Maaama , ce intuitie am avut !

In ceea ce priveste cadoul pt soacre , a mea sigur se multumeste cu ceva produse alimentare .Scuteste niste bani si isi ia singura cadoul daca vrea neaparat .Plus ca se pricepe asa de bine la apropouri ...

GABI15+ ,de 3 ori mama
Poze
iedul cel mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Eu am descoperit niste saloane de am spart 4 pungi pana acum, se numesc Laura, romanesti, in punga rosie, costa nimic. Am si Milka dar nu ma incanta mai ales ca au pus la scortisoara...

Mergi la inceput