Piticodromul de sept - oct 2005 (158)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

Alina, acum ajuns si noi si am vazut mesajul tau...as fi vrut sa te sun azi dar am plecat val vartej de la Tl si am uitat sa mai iau numarul. iti multumesc oricum pt raspuns.
De azi dimineata nu a mai facut febra. I-am dat nurofen alternat cu calpol la inceput, dar de la calpol nu ii scadea febra deloc (am mai patit asa o data, ca am pierdut vremea 2 zile aproape cu calpol degeaba). dupa nufofen , la cam jumatate de ora incepea sa transpire si apoi ii scadea cateva ore, dupa care de la capat...cu diareea insa nu prea stiu cum sa ma lupt...azi nu a mai facut de pe la 12 deloc, dar nici nu a mancat mare lucru. sper sa ii fi trecut cat de cat. oricum o sa tina regim cateva zile.

acu citesc si eu din urma...

Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimsi spune:

Gabi, daca te incurajeaza cu ceva iti zic ca avem prieteni care au doi baieti (ce-i drept mai mari decat ai tai), cu zilele de nastere la cateva zile diferenta unul de altul si au primit cadou un sac de box cu 2 perechi de manusi. Poate vei gasi si varianta cu 3 perechi.

In alta ordine de idei - i-am mutat hainutele copilei care stau pe umeras intr-un dulapior la care are acees. Cand are ea chef deschide dulapiorul, mangaie si pupa lucrusoarele. Iar eu iar mi-aduc aminte ca de pe tava a ales inelul, margelele si rujul

Mimsi si Alexia(10.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natydea spune:

Mimsi nu esti singura nebuna. Si eu i-am dat lui Darius si snitel din piept de pui si chiftele si cartofi prajiti si nu a avut nimic. Iar el e chiar cu 1 luna mai micut decat Alexia. Atata timp cat i-a priit nu am de ce sa-mi fac probleme. Eu ii dau de mancare absolut orice doar ca mai putin condimentat.
Cat despre saloane fetele, habar nu aveam de termenul asta.
RalucaN pupaturi Catalinei din partea noastra si poate ne vedem pe afara la o jughineala!
Dea (34sapt cred) si Darius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

va sfatuiesc sa puneti bomboanele/ saloanele in pom si sa le mancati dupa aia...sunt si mai bune si ramane si pomul decorat! eu imi iau injuraturi in fiecare an pe chestia asta de la cate unii care mai vor bomboane si dupa Craciun!

ioana, merci pt urari! chiar vroiam sa iti spun in legatura cu tricicleta mica pe care o cauti, cele de la firma din Botosani sunt micutze, doar ca nu au sistem de siguranta, l-am pus pe Milan si ajungea binisor la pedale ...si mai este un model mai mic de la Cam.

eu am adaugat la sacul mosului un submarin care se demonteaza si se monteaza cu scule (cred ca e ca faimoasa masinutza de la galati, doar ca pe malul celalalt al dunarii e apa cam mare ) si o numaratoare de lemn cu ceas, litere, cifre si multe animale luata de la un chiosc cu cu obiecte de artizanat. cred ca ma voi opri aici!

Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Gabi, eu zic sa le iei o bere la pet si sa ii rogi sa o imparta frateste .

Mimsi, m-ai dat pe spate, nu stiu ce e ala argotic .

Sanatate multa lui Milan ca uite ce MC vine la el!

Deni & Vlad 28 sept 2005 & bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Bianca da detalii despre tricilete, le gasesc pe net?

Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

am gasit pe net tricicleta cam de care vorbesti, aia pt copii de un an dar mai am o intrebare, in cazul in care ajung la pedale copilashii asa mici pedaleaza???? se prind care echestia? adika eu ii arat ... dar....

Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana30 spune:

Sara buna!

Vad ca ati avut tema de gandire cu saloanele buclucase.

Ina,multumim de leacul cumparat.Spor la ales cadouri si speram sa mai plece ceata asta de pe Cluj,ca de-o luna ne asupreste.

Ruxi,cred ca pot declara ca al meu cupil s-a intarcat singurel,ceea ce si asteptam.De vineri noaptea n-a mai pupat tzitzi lui mamica-sa,Adoarme seara pus in patut,asta noapte nu s-a trezit(Doamne tine-i naravu),cu o noapte innainte cand s-a trezit l-am luat in brate cateva minute si gata.
Cu aceasta ocazie mie mi-e un pic tare un san,am stat azi cu comprese reci.Daca se intareste mai tare(sper sa nu)ma vad nevoita sa ma mulg putintel.

Alina,Ege,da le e draga rau tzitzi puilor daca cer asa des.Noi eram de o bucata buna de timp la supt seara si noaptea.

Kristinutza,ce fain ii Raducu cum doarme.Al meu ii copie fidela a Anyei,se da cu capu de toti "peretii" patutzului(norocul nostru,cum zicea si Alina,e ca-i de plasa).Doarme toata noaptea dezvelit.

Snitel nu i-am dat inca ,dar i-am dat gratar facut la tigaie,adica un fel de snitel fara invelitoare.

Bianca,sanatate lui Milan.

Ca de mult voiam sa inteb:Simo,mama de Luca,te-a biruit serviciul?

Noapte frumoasa sa aveti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ege spune:

mimsi si eu sunt nebuna care ii dau snitel.si stii cum ii place???
ea nu prea mananca oua si asa am impuscat 2 iepuri.bine i-am dat de cateva ori,pna acum,dar intentionez sa-i mai dau.
nici eu nu am auzit de saloane.
inca nu stiu cu ce o sa vina mosu la sot sau lu ege dar mie mi-a adus un cojoc de piele intoarsa.probabil ca sotului o sa-i aduca un blitz smecher pt aparatul lui si lu ege o bucatarie,carti,mai vedm noi.
cam atat de raportat de la constanta
aaaa si vroiam sa va intreb daca copii vostri se manifesta uneori violent.ege mai da in bunici,in mine,nu stiu de unde a vazut chestia asta.ca noi in nici un caz nu o batem

ege si arzu ege (30.09.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/fisun_regep/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

Bianca, daca apar probleme, suna-ma. Ca e cel mai simplu sa comunicam asa.

Diana, bafta cu intarcarea.

Jadi, zic si io ca termenul argotic este din argou, adica ala care e frate oarecum cu jargonul, dar nu e tot aia. Adicatelea de nu intelegi nimic, ceea ce ni s-a intamplat si noua. De aceea cred ca Mimsi a deslusit misterul saloanelor. Si probabil ca acest termen va intra in limbajul de argou al grupului nostru. Eu oricum asa o sa le zic de acum incolo, ca sa-i zapacesc pe toti

Alina 11+, mamica d-rei Anya (19oct.2005)

Mergi la inceput