Aspirante optimiste >20 ani (22)
Raspunsuri - Pagina 7
Laura Ioana spune:
Brabe felicitari! Sarcina usoara si sa fie sanatoasa minunea din burtica
Alina imi pare rau pt suferinta ta! Nu te lasa doborata, fa analizele de rigoare si mergi mai departe, pana reusesti! Asta e sfat valabil si pt mine!
Fetelor, Nana are o infectie la degetul de la picior, saracuta si sta mai mult in pat. Mai tineti minte ca saptamana trecuta se lovise la deget? De la asta a facut infectie, draga de ea si ia antibiotic
Poze Laura
Luna1 spune:
Fetelor am trecut sa vad ce mai faceti.
Laura tu cum mai esti? La ce stadiu esti, cand te apuci de treaba?
Anca am o presimtire ca luna asta ne dai vestea buna.
Nana ce mai faci?
Va pup pe toate fetelor si astept sa va vad la odisee
www.alina-jaime.co.uk/main.php" target="_blank">poze
Alina 4 sapt +Cosmin 30 iulie 2001
Laura Ioana spune:
Luna1 in ianuarie merg iar la bucuresti si-mi face HSG si histeroscopie, ca vrea sa vada daca am ceva in uter care duce la oprirea sarcinilor in evolutie. Cand imi vine CM-ul in ianuarie (cam pe 21 ian) tre' sa sun la spital (la Giulesti) si-mi spune asistenta respectiva (mi-a scris numele ei pe o foaie) in ce zi sa vin si se va ocupa Marinescu personal. Asa ca.....mai am muuuuult de asteptat
Felicitari pentru burtica
Poze Laura
Luna1 spune:
Laura mersi
Hai ca nu mai ai asa mult de asteptat, stiu ca ti se pare rau insa ai sa vezi ca in curand se intampla minunea.
www.alina-jaime.co.uk/main.php" target="_blank">poze
Alina 4 sapt +Cosmin 30 iulie 2001
ancadragoman spune:
Buna fetele.
Brabe FELICITARI!!!!!!!!!!!!! Sa fiti sanatosi.
Luna ai presimtire in legatura cu mine?
Clau nu stiu mama in ce zi suntem ,tu stii mai bine.
Bibileana si restul fetelor va pup pe toate.
anca
poze nunta
asteptam gemenii....
RAMONELLA spune:
Salutare fetelor!Am veniy pana la socrii si nu m-am putut abtine sa nu intru sa va salut.
Eu sun Z7 si TB a mai scazut la 36.7 .Dar nu ma stresez.
Va pupacesc pe toate si un weekend placut in continuare!!!!!
NUNTA
28.05.2005
http://photos.yahoo.com/ramon_ramonel
in asteptarea gemenilor
http://tt.lilypie.com/E-35p2.png
ancadragoman spune:
Ramo daca nu te strezezi de ce dai cu capul de pereti?
Hai mai fato stai linistita ca este o temp buna ininte de ovulatie.
Pupicei.
anca
poze nunta
asteptam gemenii....
bibyrox spune:
BRABE FELICITARI MAMICO!!!! Sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos tun! Sa nu ne uiti si sa ne povestesti tot! Cum ai aflat.. cand ai facut test.. ce test ai facut.. ce simptome ai.. Stii ca noi suntem curioase!
Iubisimo imi pare rau iubita pentru I! Totusi e o intarziere mare.. de ce nu-ti faci niste analize. Nu vreau sa te sperii dar uite eu sunt un exemplu: ma chinuiam in zadar pentru ca nu prea am sanse de bebe din cauza tiroidei. Desi ciclul imi vine la maxim 30 zile. Si la gineco aveam unda verde.. Iti tin pumnii poate totusi a fost un rezultat fals. Ce test ai facut?
Kriss cum adica nu ai sanse??? ce vorba e asta? Esti in prima zi de intarziere.. daca nu ma insel... asta inseamna ca poti sa faci un test! Ai ceva simptome?? Hai cu testul!!!
Clau multumesc iubita! hmm... nu prea sunt bine.. pt ca problema cu tiroida cred ca-mi inhibeaza ovulatia. Nici nu cred ca ovulez! Am eu niste scurgeri ca albusul asa.. dar nu sunt ca "la carte"!
Maria pana nu vezi rosu in fata ochilor ai sanse mari!!!
Laura o sa fie bine o sa vezi! Abia astept sa vedem ce-ti spune dr in ianuarie! Doamne ajuta sa iti dea unda verde cat mai repede!
Luna -ici mamico! Multumim ca nu ne-ai uitat si ca mai treci pe la noi!
Ancutza mea draga te si eu!
Ramo nu mai da Mitzy cu capul de pereti ca o sa fii o mamica cu (,) cucuie! Lasa temperatura sa-si faca de cap si fa-ti si tu la randul tau de cap cu sotu'!
Eu nu mai zic nimic... decat ca am o scurgere albicioasa asa care banuiesc eu ca ar fi "ovulatia aia lenesa"!
Pupici la gagici
Fiecare zi, plina de lumina, ma face sa-mi aduc aminte ca traiesc!
Biby
In asteptarea...www.justmommies.com/tickers/pic/ttc/20842/.png" target="_blank">fetitzei mele
bubuleana spune:
la mine ziua 25 s-a transformatin Z1. Niciodata nu mi-a venit asa devreme la 24 zile!!!
asta e...in plus a venit cu dureri si cu de toate, macar de Craciun o sa am liber la prestat
bubuleana