Aspirante optimiste >20 ani (22)
Raspunsuri - Pagina 8
bibyrox spune:
Bubu imi pare nespus de rau pentru Z1! Sa speram ca Mos Craciun te va ajuta sa-ti implinesti visul si sa scapi de dr-i in ianuarie! Te pup optimista mea!
Fiecare zi, plina de lumina, ma face sa-mi aduc aminte ca traiesc!
Biby
In asteptarea...www.justmommies.com/tickers/pic/ttc/20842/.png" target="_blank">fetitzei mele
Laura Ioana spune:
Bubule imi pare rau ca ti-au venit uratii! Dar luna asta poate vine mos Craciun cu un bebe mic in sac
Bibyloi ce analize ai facut pt tiroida? Ca si io s-ar putea sa am ceva la ea, ptc obosesc repede si uneori parca nu am aer si respir greu. Zi-mi si mie, ca poate le fac si eu
Ramonella shi zi asha, nu esti stresata, nu?
Pupici Ancutzule
Poze Laura
bibyrox spune:
Laurici inca nu le-am facut... In ianuarie ma apuc de ele. Mi-a dat sa fac prolactina, TSH, anticorpi si.. inca una dar nu-mi vine acum si am trimiterea la mama. Daca banuiesti ceva du-te la un endocrinolog si iti va spune daca e cazul sa le faci sau nu. In general persoanele care au "gusha" sunt predispuse la asa ceva. Si vezi ca si asta s-ar putea sa fie o problema pentru sarcina.
Sper totusi sa nu fie cazul tau!
Te pup!
Biby
In asteptarea...www.justmommies.com/tickers/pic/ttc/20842/.png" target="_blank">fetitzei mele
numeioana spune:
Buna dimineata, dragi aspirante! Va urmaresc de foarte mult timp, pentru ca am vrut sa facem si noi un bebe, dar din cauza unor probleme am decis ca e mai bine sa asteptam. Acum sper sa se fi rezolvat toate si suntem hotarati sa ne apucam de treaba. Asa ca va rog sa ma treceti pe listuta voastra.
In alta ordine de idei, luni va fi ziua 1 pentru mine, dupa care, la treaba cu noi!!!
Ioana
iubisimo spune:
Buna dimineata fetelor!!!!
Va trimit o raza de soare si pupici plini de optimism. Inca nu au aparut rusii...si poate nici nu mai vin.
Bibyrox dragutza, dupa sarbatori am sa vad daca e cazul de ceva investigatii mai amanuntite.
Va pupacesc si sa avem o duminica minunata!
bibyrox spune:
Ioana bine ai venit miresico!!!! Uite ca ne intalnim si aici dar sper sa fugi cat mai repede la Odisee!
De unde stii ca maine va fi Z1?? Ai ceva simptome de uratzi?? Poate nu mai vin!
O Duminica frumoasa fetelor!
Biby
numeioana spune:
Da, bibi, iaca ne intalnim din nou! Ma bucur ca o sa avem ocazia sa vorbim mai des! Luna asta o sa vina sigur, ca nu am prestat in perioada fertila...dar sper sa se prinda de Revelion, ca o sa fim relaxati si o sa ne simtim bine in deplasare.
Va pup si eu si sper sa aud cat mai multe vesti bune in viitorul apropiat. Sa ne ajute Dumnezeu!
Ioana
nichi spune:
Buna dimineata fetelor si multi !
Bun venit pt aspirante si sedere cat mai scurta.
Alina sa-ti dea DD.putere sa treci peste aceste incercari si pana la urma sigur vei reusi.
Eu luna aceasta am decis sa nu mai fac nici un test,nici sa nu ma mai gandesc in ce zi sunt,daca pot, vreau sa ma bucur de sarbatori si sa fiu linistita ceea ce va doresc si voua,oricum pe 28 dec. tb. sa fac analiza prolactinei asa ca nu pot sa fiu chiar linistita.
O DUMINICA PLACUTA!
Laura Ioana spune:
Mey, fetelor, mie mi-a venit CM-ul la 21 de zile. Pe o parte ma bucura, ca asta inseamna ca sunt mai aproape de investigatiile pe care le voi face in ianuarie, dar asta nu inseaman ca nu ovulez?
Poze Laura
ancadragoman spune:
Neata fetele
Laurici din pacate cred ca asta inseamna,ciclu anovulator.
Bubule imi pare rau ptr Z1.
Kriss ai facut testul?
Bibileana te pup mama.
Clau in ce zi suntem?
anca
poze nunta
asteptam gemenii....