Aspirante optimiste >20 ani (22)
Raspunsuri - Pagina 6
Olivia26 spune:
Alinutza, we placut si tie si multi pupici
"Love like you've never been hurt, sing like nobody's listening and dance like nobody's watching."
Noi
Numaratoare
kriss79 spune:
Multumesc pt. ca va ganditi la mine, fetelor
Mi-e mai bine acum, am luat no spa ca nu mai puteam de durere..Am incercat cu statul pe spate si ridicatul picioarelor..nu ma doare..Nu sunt doar intepaturi..
deocamdata nici urma de uratzi
Luni ma duc oricum la dr. la o eco sa vad de ce ma dor..
va pup pe toate
Nunta noastra - 2 iulie 2005;Luna de miere;Finutza Alexandra Ioana;Tunisia(2006)
Incercari bebik
Cristina
Olivia26 spune:
Kriss, insanatosire grabnica si....cand faci un test de sarcina
Bafta luni la echo.
WE placut tuturor fetelor.
"Love like you've never been hurt, sing like nobody's listening and dance like nobody's watching."
Noi
Numaratoare
bibyrox spune:
Seara buna la fete!
Eu sunt Z12 si nici urma de ovulatie. Nu mi-am mai cumparat teste.. ca degeaba ma agit ca nici macar nu cred ca am ovulatie. Am eu o secretie ca un albus asa dar in nici un caz nu se intinde cum imi spunea dr. Sanii ma dor in continuare si nu stiu ce sa mai zic. Oricum nu va parasesc! Aici raman cu voi sa va fac galerie pentru cand plecati la Odisee!
Kriss ce ascunzi tu iubita in burtik?! Iti tin pumnii poate e ceea ce cred eu ()!
Anca acum am vazut! Felicitari pentru prietena ta! Sa-ti traiasca finutzul sau.. finutza!
Maria poate nu mai vin uratzii! Cand ar trebui sa vina normal? Nu strica sa faci un test!
Cristina bine ai venit in clubul nostru!!! Fugutza la Odisee!
Iubisimo ziua 37??? De ce nu mai faci un test??? Incep galeria! Hai poate vii cu vestea buna!
Olivia WE placut si tie iubita!
Va pupa Bibiloasa!
Mai fetelor ce e cu NANA????? N-a mai dat nici un semn de 2 zile si parca zicea ca abia saptamana viitoare pleaca spre Romania!
Fiecare zi, plina de lumina, ma face sa-mi aduc aminte ca traiesc!
Biby
In asteptarea...www.justmommies.com/tickers/pic/ttc/20842/.png" target="_blank">fetitzei mele
iubisimo spune:
Buna dimineata tuturor!!!!
Bibyrox poate luna viitoare...Tocmai mi-am facut un test si se incapatzineaza sa arate doar o liniutza! Luna asta doar o minune mai poate pozitiva testul.
Simptome nu am deloc, cu exceptia unei dureri de burta... Nu stiu cum se face ca atunci cand imi doresc si eu un bebica aflu ca multe dintre prietenele mele sunt in asteptare si asta din prima incercare. Vreau si eu!!!! Insa cred ca luna asta nu e sa fie...
Dar e week-end si trebuie sa fim cat mai vesele si optimiste!!!!
Va pup pe toate!
brabe spune:
neata fetelor!
in sfarsit s-a intamplat minunea. sunt aproape 6 saptamani. nu-mi vine sa cred. nici nu ma asteptam.
pt toate fetele.
iubisimo spune:
Brabe felicitari!!!!!!!!
Sarcina usoara si sa-ti dea Dumnezeu un bebica frumos si sanatos!!! Ce veste minunata acu de dimineata!!!! si sa ai grija de tine si bebe.
kriss79 spune:
Brabe> Felicitari mamico!!!!!!!Sarcina usoara si bebe sanatos tun!
La mine tot nu au venit musafirii..si nu fac test ca nu am sanse Olivia,biby!
va pup
Nunta noastra - 2 iulie 2005;Luna de miere;Finutza Alexandra Ioana;Tunisia(2006)
Incercari bebik
Cristina
clauclau spune:
neata fetelor.
Brabe felicitari pentru burtica, sa ai o sarcina usoara si un bebic sanatos. Cum ai reusit? Povesteste-ne si noua.
Alinutza, trebuie sa fii puternica,sa treci peste aceasta incercare si sa ai incredere ca pana la urma va fi totul bine si vei ajunge sa-l tii pe bebe in brate. Sunt alaturi de tine.
Bibyrox, ma bucur foarte mult pentru tine ca esti bine, stiu ca erai speriata pana sa ajungi la doctor.
Nana, unde esti? Ce-ti face piciorusul?
Anca, tu ce faci? Suntem Z9 parca...
Si pe mine ma doare in stanga la ovar, nu foarte tare dar ma sacaie. Asa ma doare in fiecare luna de cand vine ciclul si tine inca o saptamana dupa ciclu. E foarte ciudat. Apoi trece si ma apuca iar laurmatorul ciclu. E clar ca trebuie sa merg la doctor.
Ramonella, ma bucur sa vad ce optimista esti! Sa dea Dumnezeu sa se lase acum cu bebe.
Olim, te pup.
Cristina85 , bine ai venit. Stai linistita, cred ca o sa coopereze in continuare sotul tau, probabil ca sufera si el ca nu a venit inca bb, dar cu ajutorul lui Dumnezeu o sa aveti bebeul mult dorit. O sa fie bine si toate o sa mergem la odisee intr-o zi.
Va pup pe toate si sa aveti o sambata frumoasa, eu fug la cumparaturi sa-i caut baietelului meu costumatie pentru serbare.
CLAU
maria08 spune:
Bibyrox: Nu prea sunt sanse .....deja au aparut semne ....cred ca vine invazia..ma doare burtik si mi s-au muiat picioarele...
Brabe: FELICITARI!!!!!! O SARCINA USOARA SI UN BB SANATOS!!!!! Sa ne dai si noua ceva detalii, cum ai reusit?? De cat timp incercati???
Va sarut! O zi buna!