Aspirante optimiste >20 ani (22)
Raspunsuri - Pagina 13
selina-d spune:
Neata fetelor!!!! Mi-a fost dor de voi
Nana bine ai revenit si bine ca esti mai bine cu piciorul! Lasa ca raceala trece ea cumva. Daca esti pe drum fix in ziua ovulatiei poti foarte bine sa prestezi si cu o zi inainte. Poate iese fetita asa Ce as vrea sa merg si eu acasa numai ca noi trebuie sa ne mutam intre craciun si anul nou si era prea complicat sa mergem acasa.
Ramo scumpico vad ca te cam streseaza temperaturile alea. Mai lasa-le in pace si bucura-te de aniversare (bineinteles cat mai pasional posibil)
Brabe felicitari din suflet
Anca io zic ca te simti asa slabita din cauza curei de slabire. Poate nu ti-ar strica un pic de miscare sa te oxigenezi mai bine.
Biby esti sigura ca ai probleme cu tiroida? Sper sa iti iasa bine analizele. Eu chiar azi de dimineata am donat sange pentru analize la tiroida si maine dupamasa vad cum sta treaba. Oricum iau deja tratament de aproape 2 luni si luna asta sigur am ovulat ca am niste temperaturi mumoase
Mirela pe mine ma depasesc problemele tale din pacate. Poate ar trebui sa mai vezi un doctor. Sper sa iti revii
ancadragoman spune:
Selina nu este sigur de la cura de slabire ptr ca nu este una drastica,este chiar lejera,dar sunt ffff obosita ptr ca sotul meu este racit si toata noaptea l-am pazit.
Multumesc ca va faceti griji ptr mine.
anca
poze nunta
asteptam gemenii....
bibyrox spune:
A venit NANA tralalala lala!!!!!!!!!! Ce faci mai pui?? Mi-era dor de tine!!! Bine ca ti-ai mai revenit!! Adica iar n-o sa mai putem vorbi?? Cand revi pe forum? Faci revelionul aici???
Anaoi imi pare rau ca esti trista!! Eu nu ma pricep si nu stiu ce sa-ti spun... Dar dr.-ul ce ti-a spus totusi? Care a fost concluzia??
Mirela eu zic totusi ca n-ar strica sa mergi la un control!
Selina ce analize ai facut??? Daaaa sunt f.sigura pt ca am fost la medic si asta a fost concluzia! Eu am de facut analize dar nu mai astia fonduri si momentan stau prost cu finantele.. Asa ca o las pentru la anu' in ianuarie! cat te-au costat pe tine analizele si unde le-ai facut? Eu am trimitere la Sanador! Si tratamentul ti l-a dat inainte de analize?? ce tratament urmezi? Hai ca te-am zapacit cu intrebarile!
Olivia cum stai?
Ingeri asteapta cu nerabdare...o lumina puternica se aprinde in sufletul fiecaruia dintre noi. Este vremea unui nou inceput, unui nou drum plin de sperante, fericire si sentimente nobile. Vine Mos Craciun, acel batranel rumen care este binevoitor si nu uita pe nimeni. Doar pentru a ne aduce aminte sa nu uitam de noi insine si sufletele noaste!
O iarna frumoasa, plina de zambete!!!
Biby
In asteptarea...www.justmommies.com/tickers/pic/ttc/20842/.png" target="_blank">fetitzei mele
Happiness_4_us spune:
quote:
Originally posted by bibyrox
A venit NANA tralalala lala!!!!!!!!!! Ce faci mai pui?? Mi-era dor de tine!!! Bine ca ti-ai mai revenit!! Adica iar n-o sa mai putem vorbi?? Cand revi pe forum? Faci revelionul aici???
Hi hi hi. Si mie mi-a fost dor de tine, nebunico! Saptamana asta o sa fiu non stop pe forum si o sa incerc sa intru si de acasa.
Revelionul il fac in Romania, o sa stam acasa 2 saptamani, plecam sambata pe 23 dec si ne intoarcem tot sambata pe 6 ianuarie. E f scurt dar decat deloc.... ma multumesc si cu atat. Am avut concediu in vara 5 saptamani cand am facut nunta, asa ca....
Te pupacesc si te imbratisez.
Nana, aspiranta la titlul de mamica!
In asteptarea lui !
Nunta noastra de vis!
olim spune:
Gabitzule te incuscresti cu mine???
ramo, Si cu mine cum ramane.Ori mie imi dai fata si ei baiatulSalutare tuturor.
Va doresc o saptamana frumoasa tuturor si mosul sa vina incarcat de
Happiness_4_us spune:
Selina, multumesc tare mult de urare. Te pup.
Chiar faceam planul, o zi da o zi ba ca sa fie ultima zi de dragoste vineri, inainte de plecare si poate s-o incapatzana sa se intalneasca cineva si cu outzul meu. As fi mai mult decat fericita. Daca ar fi fetitza ar fi ok, eu sunt fericita pentru orice, fie fata fie baiat.
Doamne ajuta, iti tin pumnii si tie.
Nana, aspiranta la titlul de mamica!
In asteptarea lui !
Nunta noastra de vis!
olim spune:
ce mult atiscris, (adica ca de obicei), ca abia am timp sa va citesc.
Ramo , nu te mai stresa atat cu temperatura, ca nu iti face bine
ancadragoman bafta l aslabit, de azi m-am apucat si eu
va pup pe toate celalate
bibyrox spune:
Nana pai daca tot aterizezi pe-aici pe la noi.. ce-ai zice tu sa ne intalnim? Ai mess? Da ID-ul sa punem tara la cale! (id-ul meu e: bibyroxx). Te astept!
Oli
Ingeri asteapta cu nerabdare...o lumina puternica se aprinde in sufletul fiecaruia dintre noi. Este vremea unui nou inceput, unui nou drum plin de sperante, fericire si sentimente nobile. Vine Mos Craciun, acel batranel rumen care este binevoitor si nu uita pe nimeni. Doar pentru a ne aduce aminte sa nu uitam de noi insine si sufletele noaste!
O iarna frumoasa, plina de zambete!!!
Biby
In asteptarea...www.justmommies.com/tickers/pic/ttc/20842/.png" target="_blank">fetitzei mele
Olivia26 spune:
Biby, eu stau bine. Nu prea am avut timp sa ma mai gandesc ca in we am fost ocupata cu altele
Seli, Gabitzu, Kriss, tomitza, nichi, oana, Olim, Nana, Anca, Ramo, anaoi, numeioana, mirella, maria, si la toate fetele si astept sa citesc numai vesti de .
"Love like you've never been hurt, sing like nobody's listening and dance like nobody's watching."
Noi
Numaratoare