Aspirante optimiste >20 ani (22)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bibyrox spune:

Mirela cum am scris si la Endometru 54 zile mi se par f.mult! De ce nu repeti testul?? Tin pumnii sa fie bine!

Ramo esti o dulcica! Dar vezi ca daca stai dupa mine pierzi barzoiul si atat iti trebuie!!! Lasa ca eu raman aici sa le instruiesc pe noile venite!

Ingeri asteapta cu nerabdare...o lumina puternica se aprinde in sufletul fiecaruia dintre noi. Este vremea unui nou inceput, unui nou drum plin de sperante, fericire si sentimente nobile. Vine Mos Craciun, acel batranel rumen care este binevoitor si nu uita pe nimeni. Doar pentru a ne aduce aminte sa nu uitam de noi insine si sufletele noaste!
O iarna frumoasa, plina de zambete!!!
Biby

In asteptarea...www.justmommies.com/tickers/pic/ttc/20842/.png" target="_blank">fetitzei mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

quote:
Originally posted by selina-d

Nana scumpa cum mai esti cu piciorusul? Ma ingrijorez ca si ieri te-am strigat si nu ai aparut

Multumesc ca iti faci griji ptr mine. Acum sunt mai bine, pot sa merg, mai greu, dar pot si parca nu era suficient, am si racit, daca ai mai pomenit. Nu am iesit din casa toata saptamana, decat atunci cand am fost la urgente, in 2 randuri, si am racit cobza. Sper sa imi treaca pana sambata cand plec acasa. Doamne, abia astept momentul.
Te pup si te imbratisez cu mult drag!

Nana, aspiranta la titlul de mamica!

In asteptarea lui !

Nunta noastra de vis!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

'Neata fetele!
Brabe, felicitari si sarcina usoara!!!
Numeioana, te-am trecut pe listutza, sa fugi cat mai repede la -ute.
Andreea, am trecut-o pe Bety la . Tu ce mai faci?
Kriss, te asteptam cu noutati.
Nana, insanatosire grabnica.
Biby, bravo, aduci lumina pe-aici cu asa stare de spirit.
Oana, ce dragalas trebuie sa fi fost Matei. Astept sa vad poze.
Ancutz, baga o cafelutza tare sa te revigorezi. Sa stii ca nu ingrasa vitaminele, doar ca iti cresc pofta de mancare dar daca te abtii e in regula.
Ramo, un grad nu conteaza. Lasa c-o sa fie bine.
Multi -ici la toate fetele.

"Love like you've never been hurt, sing like nobody's listening and dance like nobody's watching."
Noi
Numaratoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Olivia pai mie pofta de mancare imi lipseste?
Aseara mi se facuse o foame si as fii mancat orice...

anca
poze nunta
asteptam gemenii....

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by bibyrox

Mai fetelor ce e cu NANA????? N-a mai dat nici un semn de 2 zile si parca zicea ca abia saptamana viitoare pleaca spre Romania!

Fiecare zi, plina de lumina, ma face sa-mi aduc aminte ca traiesc!

Biby

In asteptarea...www.justmommies.com/tickers/pic/ttc/20842/.png" target="_blank">fetitzei mele

Iubita, imi cer scuze ca nu am mai dat nici un semn, dar nu a mers netul acasa, nu stiu ce naiba, mergea, se conecta, apucam sa scriu si cand dadeam trimite imi aparea ca nu merge. Am scris un mesaj cred ca de vreo 6 ori dupa care am renuntat.
Acum sunt bine, am ajuns la birou, mi-a mai trecut piciorul insa am racit.
fata sufletista si o imbratisez cu mult mult drag. Draga de ea!

In asteptarea lui !

Nunta noastra de vis!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirella76 spune:

BYBY am ajuns singura la concluzia ca am avut un ciclu anovulatoriu de 29 zile cu temp 36.3-36.5 (nu a crecut mai mult) si apoi din z30=z1 chiar daca nu am vazut rosu si acum un ciclu bun pentru ca mi-a crescut si temp 37, deci este prea repede pentru un test ar trebui sa-mi vina uratii pe 25 decembrie...Oricum si daca nu ar fi asa ultimul test l-am facut in z50 si era clar negativ.

mirella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaoi spune:

Buna
Sunt terminata; am avut un week-end prelungit. Samabata si luni dimineata a trebuit sa fac ecografia endovaginala. Este un dezastru. Daca sambata era cat de cat ok azi m-am intristat. Cica sambata pe unul din ovare (cel pe care simt eu ca "nu lucreaza") am avut, pe langa un chistulet mai marisor si altele mai mititele la baza lui, si un folicul de 12 mm. Insa azi nu a mai observat nimic doctora. Nici folicul nici chist. Nimic. Ea zicea ca s-a absorbit. Asa ca de unde sambata eram fericita, cat de cat, astazi m-am "dezumflat" ca sa zic asa.
Nu stiu ce se intampla cu mine. Prolactina mi-a iesit dubla, iar acum cica nu mai am nici macar un folicul. Cred ca si luna asta o sa fie o mare ratare.
Am reusit sa-l conving pe al meu si cu spermograma. Iar astazi a si facut-o. sa vedem miercuri ce-o sa iasa si la el.
Sincera sa fiu sunt terminata. Nu stiu ce sa mai fac. Si eu care ma apropiam pe asa zisa perioada fertila. Cu ce chef sa mai prestez daca n-am cu ce. Ovarul care ma doare pe mine frecvent nu avea nimic - nici chist, nici folicul, nimic ...
Voi ce ziceti? Sigur anul asta nu mai raman gravida. Culmea e ca de cand m-am trezit simt o usoare durere in ambele ovare si parca ma doare si mijlocul. Oare eu luna de luna ce observam pe chilotel in fiecare perioada "fertila". Sunt total debusolata.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by clauclau

Nana, unde esti? Ce-ti face piciorusul?

CLAU

, tocmai am aparut si ma simt mai bine. Merci din suflet ca te gandesti la mine!

In asteptarea lui !

Nunta noastra de vis!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by bibyrox

Mi-e dor de NANA...

Gata, am aparut la datorie. Si mie mi-a fost dor de tine!
fata optimista, draga de ea si promit ca nu voi mai lipsi decat cand voi fi acasa in Romania, cand o sa alerg ca o bezmetica de colo colo sa vad pe toata lumea.
Haide ca o sa ne tzinem de manutza luna asta si poate ajungem la odisee si noi, desi la mine cam slabe sperante ptr ca sunt la ovulatie exact sambata cand suntem pe drum, mai avem si escala in Amsterdam 8 ore. Off Doamne. Dar nu se stie niciodata.
Te dulce!

In asteptarea lui !

Nunta noastra de vis!

Mergi la inceput

Laurici,Luna,va si va imbratisez tare tare!

NumeIoana
bine ai venit la noi, sper sa stai cat mai putin si sa te duci fugutza la odisee.

In asteptarea lui !

Nunta noastra de vis!

Mergi la inceput