Aspirante optimiste >20 ani (22)
Raspunsuri - Pagina 14
Gabitzu37 spune:
Olim, cum sa nu!
Pai, ia sa facem socoteala: Turturica, Ramo si Olim
De unde rezulta ca io, car' va sa zica, e musai sa fac 3 bebei! Fetelor!!! Cum sa fac 3 bebei cand nici macar un outz nu-mi iese! Sau luna asta ca-i cu intarziere mare voi face 3 outze?!
Olivia,
Gabi
selina-d spune:
Biby io am inceput sa ma caut prin iunie de sanatate si atunci am facut aici la medicul de familie diverse analize de sange. La vremea aia aveam o doctorita de familie tare impiedicata si bine ca am scapat de ea. Cert e ca atunci am iesit cu TSH la limita de sus ceea ce insemna ca tiroida mea lucra la turatie maxima ca sa faca fata la necesarul de hormoni din corp - deci de pe atunci se previziona un hipotiroidism. Intre timp m-am mutat si am un medic de familie super fain care mi-a repetat analizele si am iesit cu TSH muuult peste limita maxima, dar cu T3 si T4 care sunt hormonii secretati de tiroida in limite normale. La eco tiroida mea arata mult mai mica decat normal. Anticorpii TPO mi-au iesit atunci in limita maxima - deci o infectie de care eu nu am avut habar mi-a distrus tiroida. Medicul mi-a dat ceva tablete cu hormoni tiroidieni si acum m-am intors sa vad cum arata TSH si T3 si T4 sa imi ajustez doza. Cred ca te-am ametit cu analizele mele. Dar ideea e ca daca ai ceva probleme cu tiroida e bine sa stii pentru ca se pot rezolva foarte simplu, chiar daca trebuie sa iei o tableta in fiecare zi. Cu preturi nu te pot ajuta ca mie aici mi-au platit asigurarile. Deci TSH mare indica hipotiroidism si viceversa, anticorpii arata daca ai avut vreo infectie (poate fi si tiroidita autoimuna Hashimoto daca anticorpii sunt mari si tiroida are aspect marit si atunci e interzis sa iei iod sub orice forma) Sper ca te-am mai lamurit. daca nu intreaba
Gabitzu37 spune:
Anca, 3 nu s-ar putea decat cu stimulare dar 2, de ce nu? Citeam ca dupa 35 de ani sansa de sarcina gemelara creste...
Chestia e ca de vreo 5 zile ma tot incearca ovarele, ba pe dreapta, ba pe stanga; astazi se pare ca ovarul stang e in actiune. Poate ovulez pe ambele ovare luna asta !
Pana atunci sa bem...
Gabi
ancadragoman spune:
Gabi daca ovulezi pe amandoua partile poate te trezesti cu gemeni...
anca
poze nunta
asteptam gemenii....
olim spune:
pai eu ma cuscar cu ramonele, si vad ca si tu, asa ca ea musai sa faca gemeni
va pup pe toate.
ancadragoman ce dieta tii acuma?
eu ma gandeam ca pana in 15 trebuie sa , ca asa iese balanta cum mi-am dorit intotdeauna.Acum fac in tratament de 3 zile pt candida.Sper sa scap repede.Si iau si fier , ca am multa lipsa
olim spune:
nu vreau sa par falsa, dar asa bine ma simt aici, cum numai in putine locuri pe forum te mai simti
va multumesc tuturor pentru tot
ancadragoman spune:
Olim nu tin o cura anume,mananc fier si gratar(pui,vita si peste),legume,fructe,lactate,nu mai mananc dupa 7 seara,fara dulciuri,apa multa si cam atat.
Eu sunt balanta si ar fii super sa fie si bb meu balanta,dar nu cred ca are cum,luna asta nu am nici o sansa,nici macar nu stiu in ce zi sunt.
anca
poze nunta
asteptam gemenii....
olim spune:
pai pana in 15 ianuarie daca ies balante, nu?
Eu nu mananc dulciuri, ca nu imi plac, nu manac gras si am sa incerc sa nu manac dupa 8, ca eu la 7.30 ies de la servici
ancadragoman spune:
Da cred,nu am calculat.
Eu sunt pe 24 sept,a doaua zi din zodie.
anca
poze nunta
asteptam gemenii....