Cirese de Mai-Iunie 2006 (32)
Raspunsuri - Pagina 28
adriella spune:
La multi ani cireselor Elena Sanzianasi Alex pt cele 6 lunite!
Lyly809 iti multumesc pt sfaturi.
L-am trezit azi-noapte pe la 11 sa-l schimb de ud ce era, i-am dat Vitamina C 5 picaturi si n-a mai vrut sa adoarma pana la 2:30.
Febra nu avea, imbracat gros nu era iar in camera sunt constant 23 de grade. Azi dimineata la fel de transpirat era puteam sa storc hainele de pe el. ![]()
Floripop si lui Radu ii place sa-si suga degetelele de la picioruse... par sa fie delicioase...
Abibrinza nu se pot accesa pozele de la link...
Adriella si
Octavian Radu (25.05.2006)
LYLY809 spune:
quote:
Originally posted by adriella
La multi ani cireselor Elena Sanzianasi Alex pt cele 6 lunite!
Lyly809 iti multumesc pt sfaturi.L-am trezit azi-noapte pe la 11 sa-l schimb de ud ce era, i-am dat Vitamina C 5 picaturi si n-a mai vrut sa adoarma pana la 2:30.
Febra nu avea, imbracat gros nu era iar in camera sunt constant 23 de grade. Azi dimineata la fel de transpirat era puteam sa storc hainele de pe el.
Floripop si lui Radu ii place sa-si suga degetelele de la picioruse... par sa fie delicioase...
Abibrinza nu se pot accesa pozele de la link...
Adriella siOctavian Radu (25.05.2006)
dimineata se dau picaturile de vit.C, cred ca am mentionat acest lucru... Nu mai tarziu de ora 16.00
Lacri si Razaciosul
Alexandru 30 mai 2006
LYLY809 spune:
quote:
Originally posted by ralucis
neata!
amiss, si noi suntem manechini, avem 7 kg si 65 de cm, dar mie nu mi se par nici petra si nici ilinca slabute, pe a mea o stiu de acasa, iar pe a ta din poze pot spune ca arata chiar f bine. io nici nu ma mai stresez, stiu ca sunt fetite de aceeasi varsta care au 9 kg dar fiecare cu ritmul ei. important e sa fie sanatoase
diana, pai daca zici ca e mai simplu a douasunt tare curioasa, sper sa functioneze si la noi!
lyly, io tot iti tin pumnii, sper sa fie cum e cel mai bine pentru tine!
a-daniela, vroiam de cateva zile sa scriu, cum stii cand face kk cupilu ca sa il pui pe oala? mie mi se pare chestia asta la noi mai mult la noroc, ca daca face si de 6 ori pe zi chiar n-am habar la ce ora, ca niciodata nu e la fel!
lucia, scrie mai des ca, fiind moderate inca, mesajele tale intra mai tarziu si s-ar putea sa le pierdem din vedere
fetelor, eu am reusit cu un cd de hrusca sa intru si eu in febra pregatirilor de Craciun, am cumparat cam 80% din cadouri, ieri mi-am scos o multime de retete de pe forum sa vad ce pastrez, (Lyly, am gasit si krantzul, pana la urma!), ma gandesc deja cum sa aranjez masa sa fie cat mai frumoasa si sunt fericita ca am reusit sa fac din poza de craciun cu ilinca un nfel de felicitare pe care o voi da familiei si prietenilor apropiati. a iesit f bine!
hm, cand ma gan desc ca anul recut pe vremea asta eramsi chiar in noaptea de Revelion am simtit-o pt prima data pe Ilinca
!
daaaa-mi si mie linkuuuul!

Lacri si Razaciosul
Alexandru 30 mai 2006
LYLY809 spune:
quote:
Originally posted by Steluta
Lacramioara, ti-am tinut pumnii aseara!! Cum a fost???
A fost ok, trebuie sa ma gandesc bine-bine de sarbatori daca fac pasul asta. Si l-as face! Dar nu vreau sa iau decizii pripite. O sa va spun mai multe de sarbatori!
Multumesc mult ca mi-ati tinut pumnii, va pupacesc pe toate, uite-asa: muaaah

Lacri si Razaciosul
Alexandru 30 mai 2006
wapi spune:
quote:
Originally posted by carminabulina
Diana, multumesc pentru felicitari dar sa stii ca eu merg normal...Mihnea e protagonistul. (eu am inteles din prima, oricum).
Nici noi la 7 luni nu avem dinti.
I-am dat ou, un sfert pe urma ieri i-am dat jumatate de ou. Acum cum mai fac? Cat astept pana ii dau cealalta jumatate? Si cand ii pot da 3 sferutri?
Dupa ce papa un galbenus intreg, ii voi da o zi carne o zi ou?poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc
Oul se da de doua ori pe saptamana, eu ii dau luni si joi in loc de carne.
ILDI

Wapi!&Stefanita (19 mai 2006)
carminabulina spune:
Multumesc wapi!
poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc
adriella spune:
Lyly, am vazut ca ai specificat ca numai dimineata se da dar nu m-am gandit ca-i rau daca-l dau atunci
.... Vezi,omul tot timpul mai invata cate ceva...oricum iti mulumesc 
Adriiella si
Octavian Radu (25.05.2006)
doroti_5 spune:
Buna livaduta.
In primul rind vreau sa felicit cu implinirea celor 6luni cireselele:
ANA MADALINA, BLANCA ANDREEA, REBECCA, ANDRADA-CRISTINA, HORIA ALEXANDRU, DAVID, ALEXANDER-RYAN, ANDREEA SANZIANA, ELENA SANZIANA si ALEX.Sa cresteti mari si sanatosi.
La multi ani lui Seby de sf.Sebastia.
Felicitari Lacry ca ai trecut cu bine interviul, eu zic totusi sa incerci, cred ca mai rau no sa fie.
doroti_5
cu
Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2 si 3www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">
Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem
doroti_5 spune:
Am impresia ca vati mutat la alt subiect, sau ati plecat dupa cumparaturi cu toatele??
Luati si pentru mine ca eu is la servici
.
doroti_5
cu
Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2 si 3www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">
Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem

sunt tare curioasa, sper sa functioneze si la noi!
!