Cirese de Mai-Iunie 2006 (32)
Raspunsuri - Pagina 29
camelia.t spune:
Doroti cred ca incep fetele sa se avante in treburile de dinaintea Craciunului.Si eu azi pana la ora 12 deja spalasem geamurile, perdelele, le-am calcat si pus la loc.A mai fost o tura de calcat haine......si acum am PAUZA....ca dorm amandoi strumfii!!!
Da mai am inca pe lista de azi o gramada de facut.Mai trag si p-aici cate un ochi, da nu asa des ca inainte.
Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)-3.1kg, 52cm
Baieteii lui mami
AICI
www.dropshots.com/adelatordoi" target="_blank">FILMULETZE
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=f44d8edd2a6299f81a253&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ VIDEO
camelia.t spune:
Ella cum mai stati cu raceala? Sper ca v-a trecut la amandoua. 
Baieteii lui mami
AICI
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=f44d8edd2a6299f81a253&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ VIDEO
camelia.t spune:
Luana iar te ascunzi?
Tot astept sa vad un scris verde al Ioanei p-aici.....cum mai sunteti?
Baieteii lui mami
AICI
zax spune:
La Multi Ani sarbatoritilor de astazi:
Elena Sanziana si Alex

Dana si
Horia Alexandru (18.06.2006)
POZE
Horia Alexandru
mikiion spune:
ELENA-SANZIANA si ALEX
La Multi Ani!!!
Si noi bagam degetele in gurawww.dropshots.com/day.php?userid=183308&cdate=20061217&ctime=112602" target="_blank">degetele
Stiu ce ocupate santeti cu pregatirile de Craciun. Eu abia am apucat sa fac lista cu cumparaturi. Si mi-am pus in cap sa fac sarmale daca gasesc varza murata la magazinul romanesc. Noi facem Craciunul cu fratele meu care a emigrat si el aici acum vreo luna!!1Asa ca nu o sa mai fim chiar singuri pe aici.
Am avut o noapte mai linistita. Adica , a avut gaze in draci, dar4nu se trezea si nici nu plangea din cauza lor. I-am eliminat morcovul si merele si cerealele de orz. Si i-am dat doar dovleac si pere.
Fac experimente sa vad ce-i prieste. Culmea e ca eu incep sa banuiesc piureul de morcov facut de mine.Ca la cel de magazin parca nu a avut efecte proaste. ar fi culmea, nu??? Si aseara la 9 iar mi-a facut repriza de plans sfasietor si cand plange atras un mama ca m-a lasat blocta. de fapt er un mmmm cu a legat. Dar a sunat ca mama si mi-a fost asa mila de el
Mihaela
www.dropshots.com/year.php?userid=183308&cdate=20060922&cimg=0" target="_blank">filme
http://mionita.photosite.com
Virsta Marc
Anileda spune:
Mikiion, cu placere! si eu am salvat linkuri foarte utile de la tine, chiar ma gandeam ca poate l-ai dat si pe asta si l-am scapat eu din vedere...
Ralucis, degetelele de la picioare sunt o delicatesa! Cum il dezbrac cum isi baga un picior in gura. Mai incearca si cu sosete sau pantalonasi, dar nu sunt la fel de bune.
CamiM, multumim! Nu stiu nici o umplutura de cozonac, n-am facut si nici nu cred c-o sa fac vreodata. Oricum la capitolul dulciuri/prajituri sunt varza, numai crema de zahar ars imi iese buna, prin urmare doar din asta fac ![]()
Carmina, avem aceeasi mocheta in camera copilului! vezi http://new.photos.yahoo.com/adelinagirlea/photo/294928804095887044/4aici[url] si mi se pare ca si in sufragerie http://new.photos.yahoo.com/adelinagirlea/photo/294928804095943577/5aici[url]
camelia.t spune:
Nu se vad pozele.
Baieteii lui mami
AICI
LYLY809 spune:
quote:
Originally posted by doroti_5
Am impresia ca vati mutat la alt subiect, sau ati plecat dupa cumparaturi cu toatele??
Luati si pentru mine ca eu is la servici.
doroti_5cu
Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2 si 3www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">
Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem
Hahahaha
Eu am fost la menechiur-pedichiur, coafat, epilat si tratament cosmetic. Ei bine, asta numesc eu strictul necesar

Sotului nu i-am luat nimic inca de Craciun dar ma bazez pe o prietena care lucreaza pe la Unirea sa-mi cumpere si mie ceva de la o firma de acolo... o trusa de ingrijire pentru barbati care are si un aparat care tunde.. parul din nas

M-am amuzat teribil cand am vazut reclama la tvLacri si Razaciosul
Alexandru 30 mai 2006
zax spune:
Dragele mele,
Si pentru ca m-am luat cu vorba si am inceput sa va scriu ca si cum eram din totdeauna pe forum, cred ca va datorez niste scuze; pur si simplu nu mi-am dat seama.
Reincepusem sa va citesc cam de o luna, cred - cand am reusit sa imi pun un pic ordine in lucruri, ganduri, fapte si sa stiu ce-i cu mine si totul mi se parea din nou asa de familiar ca am inceput sa scriu si eu fara sa imi cer scuze pentru lunga absenta. Da, sase luni de tacere; dar in care traiam si eu alaturi de voi bucuriile dar si supararile si problemele celor mai dragi noua. Trebuie sa mentionez ca am vazut cred ca toate pozele si filmuletele (asta pana la faza cu scosul lor de la semnatura; faza care sincera sa fiu m-a speriat si pe mine).
Sper sa ma primiti inapoi, mai ales ca nu vin cu mana goala ci cu una bucata ciresel frumusel si voinicel!!!
Pe scurt povestea noastra e urmatoarea: Am avut o sarcina destul de grea si taumatizanta (ultimele patru luni de stat la pat si cu risc de pierdere a sarcinii). Nasterea nici ea n-a fost ca la carte; in sensul ca dupa rupt apa, travaliu, dilatatie maxima si alte alea tot la cezariana am ajuns. Pana la urma voinicelu' a venit pe lume si am inceput amandoi sa invatam. Sa sugem/sa alaptam, sa plangem/sa alinam/, sa iubim si sa "crestem" unul langa altul sprijiniti eroic de tati. Si multe multe altele, ca daca n-ar fi nu s-ar mai povesti...
Acum Horia a facut sase luni si are 8500 de grame si o inaltime de 71 de cm. De diversificat ne-am diversificat, dinti - nu prea (adica deloc) dar dureri, baloseli, tipete la greu, si cam asa.
P.S.
Sper ca n-am fost foarte confuza
...
Pupam,
Dana si
Horia Alexandru (18.06.2006)
POZE
Horia Alexandru

cu
Natalita-Elena (12.05.2006)