Cirese de Mai-Iunie 2006 (32)
Raspunsuri - Pagina 27
CamiM spune:
Buna dimineata livada!!

La multi ani pentru prima jumatate de anisor Alex( al lui Miki) si Elena Sanziana!!

Wapi nici noi nu avem nici un dintisor la 7 luni si jumatate, si nici perspectiva vreunuia nu se intrevede prea curand!!
daca seamana cu taticul se pare ca mai avem de asteptat ca mi-a zis soacra-mea ca lui i-a iesit primul abia la un an si o luna!![]()
Camelia.t ce a zis doctorul? Speram ca sunteti bine si daca a facut vaccinel da
pe piciorus!!
Ralucis am uitat ieri sa iti raspund ca inainte de diversificare Sofia nu facea
decat o data pe zi poate si la doua zile , dupa insa a inceput sa faca de mai multe ori.
Carmina multa sanatate lui Mihnea si felicitari pentru mersul de-a busilea!!Tie multa bafta la
luna viitoare!!
Anileda felicitari lui Cri-Cri pentru toate progresele!!
Cami &
Sofia
poze Sofia
CamiM spune:
Lacri am mai auzit de
care nu prea au pofta de mancare cand dau dintisorii. Uite un
de la noi pentru Razacila mic si drag!! Tie iti dorim multa rabdare !!Si multumim fumos de colind!!Asa de dor imi e de colindatori si astia nu stiu ce e aia!!
Amiss felicitari
pentru Petra inca manechina dupa parerea mea!!

Angelica ce colindatoare mica si draga!! Asa un an nou frumos se intrevede!!![]()
DianaR sper sincer sa ai dreptate cand zici ca al doilea bebe vine mai usor!! Ca la cat am asteptat dupa Sofia 
Cami &
Sofia
poze Sofia
CamiM spune:
Virgi, Amonar unde sunteti? Ati plecat la cumparaturi?
Fetelor ce mai stiti de Inaioana?
Noi papam conopida de doua zile si ne placee... ca doar e leguma nu cah
de fructe!!! Fructele mai noi i le pun in iaurt si doar asa le mai papa gogosica mea. Bine nu ma plang ca la cat de gasana e..
are de unde face fasoane!!dar nu as vrea sa devina mofturoasa.
Fetelor am si eu o intrebare e in afara subiectului dar: are cineva o reteta buna, testata, de umplutura de cozonac, ca anul asta dat fiind ca am masina de paine care sa framante vreau sa fac si eu cozonac pentru prima oara!
Multumesc!!
Cami &
Sofia
poze Sofia
camelia.t spune:
quote:
Originally posted by CamiM
Camelia.t ce a zis doctorul? Speram ca sunteti bine si daca a facut vaccinel dape piciorus!!
Cami &Sofia
poze Sofia
Cami multumim de intrebare. Am fost la control, dr. ne-a intors pe toate fetele, zice ca pulmonar nu are nimic, probabil tuseste pt ca e uscat aerul din camera (desi nu cred).....totusi pe mine nu m-a lamurit de unde are raguseala (mai accentuata dimineata), sper sa nu fie ceva laringita. Oricum, vaccinul l-am facut, zicea ca e ok, nu are contraindicatii dupa antibiotic si in urma consultului.. Nu a plans decat cand a avut acul in picior, a fost tare cumintel.Noaptea a fost ok, acu sa vedem azi....da sper sa fie bine.
Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)-3.1kg, 52cm
Baieteii lui mami
AICI
www.dropshots.com/adelatordoi" target="_blank">FILMULETZE
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=f44d8edd2a6299f81a253&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ VIDEO
ralucis spune:
neata!
amiss, si noi suntem manechini, avem 7 kg si 65 de cm, dar mie nu mi se par nici petra si nici ilinca slabute, pe a mea o stiu de acasa, iar pe a ta din poze pot spune ca arata chiar f bine. io nici nu ma mai stresez, stiu ca sunt fetite de aceeasi varsta care au 9 kg dar fiecare cu ritmul ei. important e sa fie sanatoase
diana, pai daca zici ca e mai simplu a doua
sunt tare curioasa, sper sa functioneze si la noi!
lyly, io tot iti tin pumnii, sper sa fie cum e cel mai bine pentru tine!
a-daniela, vroiam de cateva zile sa scriu, cum stii cand face kk cupilu ca sa il pui pe oala? mie mi se pare chestia asta la noi mai mult la noroc, ca daca face si de 6 ori pe zi chiar n-am habar la ce ora, ca niciodata nu e la fel!
lucia, scrie mai des ca, fiind moderate inca, mesajele tale intra mai tarziu si s-ar putea sa le pierdem din vedere
fetelor, eu am reusit cu un cd de hrusca sa intru si eu in febra pregatirilor de Craciun, am cumparat cam 80% din cadouri, ieri mi-am scos o multime de retete de pe forum sa vad ce pastrez, (Lyly, am gasit si krantzul, pana la urma!), ma gandesc deja cum sa aranjez masa sa fie cat mai frumoasa si sunt fericita ca am reusit sa fac din poza de craciun cu ilinca un nfel de felicitare pe care o voi da familiei si prietenilor apropiati. a iesit f bine!
hm, cand ma gan desc ca anul recut pe vremea asta eram
si chiar in noaptea de Revelion am simtit-o pt prima data pe Ilinca
!
ralucis spune:
inca ceva, si ai vostri isi sug degetele de la picioare? ca a mea m-a innebunit, ieri chiar si-a scos singurica sosetele si a fost f fericita ca era gustul mai bun asa!
camelia.t spune:
quote:
Originally posted by ralucis
inca ceva, si ai vostri isi sug degetele de la picioare? ca a mea m-a innebunit, ieri chiar si-a scos singurica sosetele si a fost f fericita ca era gustul mai bun asa!
Daaaaaa! Sunt delicioase! Nu stiu de ce s-au mai inventat sosetele numa sa ii incurce!
Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)-3.1kg, 52cm
Baieteii lui mami
AICI
www.dropshots.com/adelatordoi" target="_blank">FILMULETZE
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=f44d8edd2a6299f81a253&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ VIDEO
florypop spune:
Suptul degetelor de la picioare este fericirea cea mai mare a lui Rares. De sosete ce sa zic...Andrei nici acum ca ne intelegem deja la doi nu vrea si pace sa tina sasetutze.
Dar ce mai conteaza ei sa fie fericiti....:))
Pupici tuturor,
Flory si
Andrei si
Rares
Steluta spune:
Buna seara, ciresele si mamici/tatic de ciresele!!
Azi sunt intr-o dispozitie tare buna: Craciunul se apropie, sotul vine acasa
... Vom alerga si noi dupa brad, cadouri, diverse cumparaturi...
Dar sa uram LA MULTI ANI, cireselor de 6 lunitze, ELENA SANZIANA si ALEX!!

Lacramioara, ti-am tinut pumnii aseara!! Cum a fost???
Ah, fiica-mi ii va iesi dintzisorul cat de curand
... Vad ca are gingia crapata jos. Aseara dupa ce a adormit mi s-a trezit de vreo 3 ori intr-o jumatate de ora. Incepusem sa ma pregatesc sufleteste pentru o noapte alba. Dar apoi a fost fetita cuminte si a dormit pana la ora 8
. Va tinem la curent cu evolutia!!!
Multumim Sara si Angelica pentru urari!!!
Ralucis, super ideea cu felicitarea de Craciun! Eu ma gandisem la un fel de calendar pe 2007, dar nu avem acasa o imprimanta laser, asa ca pana la urma am renuntat!! Si Andrada papa degetelele de la picioare; mai ales cand o schimb imediat le baga in gurita...
Carmina, felicitari lui Mihnea pentru mersul de-a busilea!! Sa vezi acum alergatura prin casa
...
Fug repede ca s-a trezit un ingeras mic...
Steluta cu
Andrada Cristina (17 iunie 2006)
ILDI25 spune:
LA MULTI ANI pe ziua de ieri :
ANDREEA-SANZIANA
pentru implinirea a 6 luni
DAVID-MIHAI si STEFAN -CRISTIAN pentru implinirea a 7 luni