Cirese de Mai-Iunie 2006 (32)
Raspunsuri - Pagina 26
mikiion spune:
quote:
Originally posted by Anileda
Am descoperit un site super cu retete pentru bebei, inclusiv cu retete simple de inceput, piure de fructe, de legume: www.wholesomebabyfood.com, pe mine m-a ajutat mult.
Urla bb, revinAde si
Cri-Cri (11 iunie 2006)
Merci . Nu-l stiam. L-am bagat in bookmark
www.dropshots.com/year.php?userid=183308&cdate=20060922&cimg=0" target="_blank">filme
http://mionita.photosite.com
Virsta Marc
mikiion spune:
Lacri bafta la interviu. Si sa ai bafta de un servici cu oameni normali. Ca stiu ce e aia acum. Cat eram i Romania nu stiam. Credeam ca asa trebuie sa fie un servici . Cu sefi care urla
Carminapai numai pioner la motricitate trebuia sa fie?. Hai ca ne ia inainte si la mancare.
LA multi ani!!! David Mihai,Stefan Cristian, Andreea Sanziana
Wapi nici noi nu avem dinti la 6 luni jumate.Speram sa ne aduca mosul.
Diana R tu vorbesti serios? Ma faci curioasa. Chiar asa eficienta.....Si eu m-am chinuit cu asta mic mai bine de 12 luni.
Marc Adrian continua cu crampele si trezitul urland. Dar care curios apar mereu la ora 9.30 fix
. Are cei drept program f. fix de mancare dar si de facut
ar fi prea de tot.
Si mai are 2-3 tentative pe noapte dar tipa scurt si adoarme la loc.
ralucis m-ai speriat cu topicul ala. Sper sa nu ajung si eu asa.Deocamdata solutia noastra miraculoasa e dormitul, la el in camera pe un pat , langa patul lui( ramas gol, sau plin de jucarii), cu mine si alimentat noaptea la cerere, tinut mana pe burtica cand il doare. Si asa dormim si noi( in afara de portia de plans de 10 minute de la 9.30) de la 8-8.30 pana la 7 sau 8 dimineata. Mai exista si exceptii.
Sincer nici nu am curajul sa incep procedura de remutat in patutul lui. Parca nu am nervii necesari.
Mihaela
www.dropshots.com/year.php?userid=183308&cdate=20060922&cimg=0" target="_blank">filme
http://mionita.photosite.com
Virsta Marc
adriella spune:
Salutam livada de ciresi!
Multumim mult pt felicitari!
Nu prea am timp sa sciu dar va citesc aproape zilnic.
La 6 lunite cantarul arata 8.300 kg si 69 cm.
La 5 luni am zis primul cuvant "baba"
De la 5 luni si 10 zile sta singur in fundulet iar de la 6 luni si 7 zile se ridica singurel in picioare.
Cu diversificarea e mai greu, prefera bibe sau tzitzi... dar nu prea mai am lapte, trage de mine pana se enerveaza si incepe sa maraie saracu apoi ma musca de sfarc.
De cateva zile trage de nasuc (ce-i drep si eu am racit)i-am dat picaturi Vibrocil si noroc cu batista bebelusului. Azi m-am iutat in gatutul lui si pare sa fie mai rosu ca de obicei, nu a facut febra insa acum a adormit si e transpirat lac. Ce sa fac?
Adriella si
Octavian Radu
abibrinza spune:
Buna Fetelor.
Irinel, condoleante.Sa-ti dea Domnul alinarea de care ai nevoie.
Nu am mai scris de mult dar azi am reusit sa dorm o ora dupa amiaza si pot sa-mi mai tin ochii deschisi desi a adormit Victor.
Ralucis, eu am fost una din fericitele careia i-a revenit menstruatia la 6 saptamani de la nastere.Pot sa-ti spun ca Victor era la inceput tare agitat cand imi venea ciclul.Acum s-a obisnuit.
Victor nu mananca decat legumele.Fructele doar daca le tine el in manuta si doar o gura doua.Ar manca doar carne, galbenus de oua si paine,carnivorul lui mama.Diana, uriase sunt cantitatile de mancare pe care ar trebui sa le manance.
Nici dinti nu avem, dar nu-i bai ca si mie tot tarziu mi-au iesit.Si cum doctorul zice ca nu e inca o problema, e bine.
Va admir ca mai aveti timp de scris, eu si cu cititul sunt in urma.
Pupici si sarbatori fericite,
Arabela si bebe Victor-Catalin (22 aprilie 2006)
poze
gabi25 spune:
Buna mamici uite ca venim si noi cu noutati....a inceput Daria sa palavrageasca si dupa cum se pare va fi si asta o gura sparta ca si Rares
. Il striga pe TATA intr-una si cand vrea ceva, sau e incantata de ceva striga ETEA.....trage cate un AI AI la suparare si dada, bbbbb si altele ....
I-am gasit si eu mango aici si l-am mixat in combinatie cu banana si cereale si le-a hapait rapid ca erau acrisoare. Ii place iaurtul la nebunie.....cand vede cutia de iaur incepe sa mormaie exact ca un ursulet
, si ii polace iaurtul de campina si Iaurt gras de la bucovina ca sunt fluide si le poate bea din cana, dar nu a dat inapot nici de la iaurul grecesc facut de Dorna (deh, rez si eu si sotul la firma dar de produse nu prea avem parte). Partea cu legumele e putin mai complicata ca o zi le papa cu lingurita (metalica, nu accepta lingurita de silicon) in alta zi le vrea din biberon. Carnita merge ..... de exemplu am facut gratar pentru noi si am pus aripioare de pui pentru Rares si Daria....ei i-am rupt bucatele si a papat asa o aripioara. Oul il papa combinat ori cu branzica de vaci, ori cu iaurt. Deci in mare e bine, eu sunt multumita.
LACRI bafta multa la interviu....si vai ce te inteleg la faza cu urletele sefilor
CARMINA spor la bebe luna viitoare.
In legatura cu somnul noaptea.....haha....m-a tinut Rares in priza cu nopti nedormite pana la 1 an si jumatate si papa tzitzica la geru noaptea....si scriu aici si de papat exclusiv tzitzica in anumite perioade....cand efectiv refuza altceva....am rezistat eroic si vad ca Daria ma menajeaza. In afara de noptile nedormite din cauza dintilor e cumintica si se mai foieste sau ma cauta cu manuta sa ii dau apa.
www.youngnutrition.net/member/tickers/31540/ticker4.png[/img][/url]" target="_blank">Evolutie Daria
Poze
LYLY809 spune:
quote:
Originally posted by adriellaSalutam livada de ciresi!
Multumim mult pt felicitari!Nu prea am timp sa sciu dar va citesc aproape zilnic.
La 6 lunite cantarul arata 8.300 kg si 69 cm.
La 5 luni am zis primul cuvant "baba"
De la 5 luni si 10 zile sta singur in fundulet iar de la 6 luni si 7 zile se ridica singurel in picioare.
Cu diversificarea e mai greu, prefera bibe sau tzitzi... dar nu prea mai am lapte, trage de mine pana se enerveaza si incepe sa maraie saracu apoi ma musca de sfarc.De cateva zile trage de nasuc (ce-i drep si eu am racit)i-am dat picaturi Vibrocil si noroc cu batista bebelusului. Azi m-am iutat in gatutul lui si pare sa fie mai rosu ca de obicei, nu a facut febra insa acum a adormit si e transpirat lac. Ce sa fac?
Adriella siOctavian Radu
Sa-i dai vit.C o fiola la doua zile sau 5 picaturi(daca nu gasesti fiole) dimineata, inainte de papica. 10 zile.
Sa-i pui ser fiziologic sau apa de mare in nasuc ori de cate ori e nevoie si sa-i cureti nasucul. Eu ii dau lui Alec si o lingurita de eferalgan ( 2.5 ml) dimineata si una seara.
Daca face febra mare, un paracetamol supozitor. Sanatate puiului!
Lacri si Razaciosul
Alexandru 30 mai 2006
LYLY809 spune:
Multumesc, dragelor, pentru incurajari
M-am intors... Nu stiu daca sa am curaj... domeniul de activitate e super... dar ma mai gandesc. Sper sa nu-mi frang gatul, cum se spune... De sarbatori sper sa am... inspiratie!
Andreea, uite ca nu m-am gandit ca-ti voi aminti de pusul perdelei
Petra intra la manechine, de unde grasana? hihihi
Arabela, sunteti cu gusturile "invers" decat noi... preferam fructele. Legumele nu le suportam. Caaaah!
Nici carnea nu ne place...
Gabi25, am remarcat ca Daria ta este isteata si mancacioasa. Pofta de mancare e de la aerul curat, ti-am mai zis io
Lacri si Razaciosul
Alexandru 30 mai 2006
DianaR spune:
Carmina, uitasem sa te felicit ptr mersul de-a busilea!
Ralucis si Miki, da am fost tare eficienta la Timeea, am oprit exlutonul, la 10 zile mi-a venit ciclul prima data dupa nastere si a fost si ultimul... La Vladut au fost 6 luni de incercari. Se spune ca a doua oara e mai usor sa ramai insarcinata.
Amis, pai tot nu ne intreceti, noi avem aceasi greutate dar la 7 luni si suntem si mai inaltute... Oricum ai intrarea asigurata in clubul manechinelor!
Arabela, deci nici Victor nu papa fructe... Of, of...
Diana,
Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) &
Timeea (18.05.06)
carminabulina spune:
Diana, multumesc pentru felicitari dar sa stii ca eu merg normal 

...Mihnea e protagonistul. (eu am inteles din prima, oricum).
Nici noi la 7 luni nu avem dinti.
I-am dat ou, un sfert pe urma ieri i-am dat jumatate de ou. Acum cum mai fac? Cat astept pana ii dau cealalta jumatate? Si cand ii pot da 3 sferutri?
Dupa ce papa un galbenus intreg, ii voi da o zi carne o zi ou?
poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc
angelica_g spune:
Buna seara/dimineata dragele mele si dragul meu!
Va uram si noi, in cor, un La multi ani! fructuos tuturor cireselelor, mamicutelor, taticutilor sarbatoriti, si va marturisesc ca m-a depasit situatia in ceea ce priveste uratu' zilnic pt ciresele si companiile lor, insa va doresc din suflet sa aveti parte de multe bucurii si tot ceea ce va doriti de la Dumnezeu!
In spiritul Craciunului, trimit si eu una bucata cireasa la urat/colindat:
http://new.photos.yahoo.com/irinaglinta/album/576460762378786615/photo/294928804090007795/26
(nu-i mai dau cu "url" ca inca mai am treaba si mi-i un soooomn!)
Lacri, hm! ce sentiment de deja-vu! Parca-parca mi-as pune si eu coada pe spinare... Succes!!!
Ellax, sanatosi, voiosi, voinici?!
DianaR, am ajuns la antibiotic: augumentin 2,5ml la 12 ore. Dupa primele 2 doze mi-am reamintit ca al meu copil stie sa zambeasca, sa vorbeasca, sa paseasca, sa stea mai mult treaz decat blegit si adormit! Se pare ca era doar o viroza, insa una cu temperatura de pana la 40 grade, frecventa si cu repercursiuni asupra intregului comportament...
Steluta,
!
Puiudana, sincere condoleante!!!
Tuturor celor care va faceti griji de cat mananca un copil de 7 luni, diversificat, va poftesc sa va relaxati... exista un copil mai capricios decat al vostru: Sara... Ei, da, predomina sanul, sub diverse variante administrative...
Pt cine are nevoie de o sugestie: lactatia se poate mari simtitor cu GALACTOGIL, insa nu stiu pt cate vreme... Pare f scump (44 ron) si se termina in doar cateva zile... Ramane de vazut efectul pe termen mai lung (simt iarasi junghiuri in sanii plini de lapte, si sanul liber/nesupt/nemuls a inceput din nou sa curga in timpul productivitatii celuilalt)!
Sa va urez totusi spor la diversificare?! OK! SPOR LA DIVERSIFICARE!!!

Ade si