Cirese de Mai-Iunie 2006 (32)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camelia.t spune:

Vad ca s-au scris o gramada de pagini de ieri dupamasa, dar mie nu mi-a raspuns nimeni.Probabil ca nu se stia raspunsul la intrebarea mea. Mergem azi la control si vom vedea ce zice dr.

Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)-3.1kg, 52cm

Baieteii lui mami AICI

www.dropshots.com/adelatordoi" target="_blank">FILMULETZE
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=f44d8edd2a6299f81a253&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ VIDEO

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by daryana

Camelia, nu are nici o legatura... daca a terminat antibioticele inseamna ca acum e sanatos, deci poate sa faca vaccinul fara nici o problema...

Multe scuze Daryana ! Multumesc de raspuns! Din pacate de dimineata a inceput sa tuseasca destul de urat, sec. Sa vedem ce vom face.

Baieteii lui mami AICI

www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=f44d8edd2a6299f81a253&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ VIDEO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucis spune:

sunt cam tuflita, tocmai mi-a venit ciclul, dar lasa ca poate raman mai repede graviduta! si revenind cu picioarele pe pamant, am citit ca menstruatia afecteaza oarecum laptele? a patit-o cineva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zax spune:

quote:
Originally posted by ralucis

mai pun si eu o intrebare care ma framanta de ceva vreme: bb diversificati de cate ori pe zi fac caca? eventual daca putem face o comparatie intre cei care mai sunt alaptati si cei care papa formula. ca ilinca face de vreo 5-6 ori pe zi. e normal??

Horia inainte de diversificare cand manca doar formula facea una bucata scaun pe zi. Dupa, a ajuns si la 4 - de consistente foarte diferite. Uneori se trezeste si el plangand noaptea. Cred ca tot crampele sau dintisorii il supara.

Dana si Horia Alexandru (18.06.2006)

POZE
Horia Alexandru

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ralucis

sunt cam tuflita, tocmai mi-a venit ciclul, dar lasa ca poate raman mai repede graviduta! si revenind cu picioarele pe pamant, am citit ca menstruatia afecteaza oarecum laptele? a patit-o cineva?

Raluca lasa supararea. priveste partea plina a paharului, macar acum vei putea aprecia mai exact care este perioada fertila. Asa ca ......SUCCES!!!

Baieteii lui mami AICI

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mikiion

Hai ca m-am intors si dupa o alta portie de plans. Adormise la san si up, s-a trezit si plangea de durere.....
Si eu sper sa fie gingiile.Dar piersica e ultimul aliment introdus si asa am fost sfatuita aici. Sa scot ceva daca mi se pare ca face urat. Ca se pare ca alergia la un aliment se poate manifesta si prin dureri de burta. Si eu am un pitic asa de sensibil la burtica.....Ce gaze avea el numai cu lapticu lui mami.....pai acum cu atatea legume....

Problema nu e ca se trezeste. Asta o facea oricum. Ci ca se trezeste de durere. Asta e neobisnuit
Si cu scosul tuturor alimentelor am glumit...Dar asa vorbeam cu taticul lui, si el desteptul chiar a crezut. Sa scoatem toate oribilele astea de fructe care ii dreranjeaza printisorul.. Ca cum si pe el il doare burta cand mananca compot de mere..dar pe un pitic asa de mic cum sa nu-l doara....

Si ca sa vedeti ce tatic exagerat are Marc. Il trimit sa ia brad

Mihaela, multumi de urari si felicitari pentru "bradut". E super fain!
Incearca totusi prin eliminare sa vezi ce aliment ii produce crampe. Eu am patit-o cu orezul in piureul de legume. Se chinuia saracutul si isi freca labutele si se incorda mai ceva ca la colici. Plus ca baiat destept cum e a refuzat singur sa mai manance piureul cand ii puneam orez. Deci, l-a eliminat singur!

POZE
Horia Alexandru

Mergi la inceput

La multi ani si multa sanatate ciresicilor: David Mihai, Stefan Cristian si Andreea Sanziana. Sa va faceti mari si sa-i bucurati pe ai vostri parinti!!!

POZE
Horia Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Sper sa reusesc sa scriu un mesaj intreg si sa-l si trimit.

Imi exprim si eu durerea si condoleante pentru Irina si George. Suna sec dar in situatii de genul asta eu nu stiu decat sa plang si sa fiu furioasa, la cuvinte si imbarbatari stau cam prost. Asa ca am plans...
Condoleante Dana, si intr-adevar dumnezeu sa-i odihneasca!...si asa nu are altceva mai bun de facut .
Eu am fost furioasa si inca sunt si de aceea mi-a fost foarte greu sa intru si sa scriu pe forum dar mesajul Lacramioarei m-a incurajat, asa e, viata merge inainte cu bune cu rele.

Azi de dimineata mi-a venit ciclul . Am cochetat 2 zile cu ideea de dar simteam ca o sa vina. Asta e! Luna viitoare!
Eu am luat raceala de la fi-miu. Mihnea inca are muci in nas si tuseste dar se simte mai bine. De mancat cred ca mananca cel mai mult de pe forumul asta tot .
Merge de-a busilea dar nu-l las ca inca nu am apucat sa strang de prin casa cabluri, colturi de la mese, si alte minuni si m-am hotarat totusi sa-i fac brad asa sa se distreze si el. By the way, Mihaela ai un brad de invidiat, exact asa ceva imi doresc si eu, si nu nudistii astia care se gasesc prin pietele noastre. Ar mai fi aia din Danemarca dar asa sunt de scumpi!!!!

poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Multumim de urarile de la multi ani si de-asemenea felicitam si noi azi pe Sebytza pentru sf Sebastian...cam tarziu, stiu dar ne iarta el ca-i mic si scump . Inca mai asteptam vizita mult promisa.

LA multi ani David Mihai si Stefan Cristian pentru cele 7 luni si Andreea Sanziana pentru cele 6 luni. Sa cresteti mari , frumosi si dastepti !!!

Roxana sper ca ati iesit din spital si ca bebe Catalin se simte bine. Cred ca dupa o astfel de experienta acasa ti se pare in paradis. De-asemenea sper sa nu fi fost foarte bolnav. Lacramioara nu ne-a dat prea multe detalii asa ca te asteptam pe tine. X 1000 pentru Catalin cel mic si voinic si tie o virtuala.

poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shoricutza spune:

Dana, condoleante. Dumnezeu sa-l odihneasca!

Valy, multam pentru urari si fii linistita ca slabesti tu pana la urma. Stiu ca-i greu, dar nu imposibil. Sunt multe mamici care au luat 20 si ceva de kg in timpul sarcinii si au slabit. Eu cel mai mult ma lupt cu pofta ptr dulciuri

Ama tot cu un picutz de intarziere ii urez si io La multi ani lui Sebitza. sa creasca mare si sanatos!

Carminutzo, lasa ca reusesti tu luna viitoare. Felicitari ptr frumusescu umblaretzu!
Mie mi se pare in continuare remarcabil ca la 7 luni sa se ridice in picioare ...

Ralucis, Ana face kk cam de 2-3 ori pe zi ... la inceputul diversificarii facea si o data/zi.

Mihaela, super "bradutzul" vostru! Sa stii ca si io apreciez f mult faptul ca ne dai atatea informatzii utile si iti multumesc pentru asta.

Si La multi ani pentru toate ciresele care au mai crescut cu o lunitza! Sa fiti sanatosi si sa cresteti mari si frumosi!

Mergi la inceput