Cirese de Mai-Iunie 2006 (32)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

Diana eu vigantol nu-i mai dau de ceva vreme ca mi-a zis pediatra ca are fontanela aproape inchisa si sa il mai las un timp pana se inchide de tot fara. O fi bine? Si fier nu ii dau..dar o sa intreb daca e cazul.Mersi frumos!!Bebeul meu abia acum a adormit!!!Eu de Seby (27 aprilie 2006) Poze mami, tati si Seby Erik Sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

Deci vitamina D inchide fontanela? Sa intreb si eu daca sa ma dau, pediatrul. Ca si el are fontanela cam inchisa.

www.dropshots.com/year.php?userid=183308&cdate=20060922&cimg=0" target="_blank">filme

http://mionita.photosite.com
Virsta Marc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

Da. Ca sa-i impaci pe amandoi. Anul trecut am facut si eu multicolor ca nu stiam daca o sa fie baietel sau fetita.

Imi fac si eu de cap. Ca sunt asa ieftine decoratiunile pt. brad ca ma joc si eu ca in copilarie.
Eu am avut mereu sarbatori frumoase, cu brazi f. mari, luati uneori direct de la silvicultor. Si mereu il faceam la parinti la Bacau. Asa ca imi e dor de casa. Bunica au murit saraca, si mama nu stie sa fac turte( la noi se numesc pelingile domnului) cu canepa. Si nici coznac si nici carnati....ca ea.Asa ca nimic nu mai e ca inainte nici acolo.
Anul asta nu am nevoie de cadouri... Sa fie ai mei sanatosi. Suficient de sanatosi incat sa reusesc sa ii aduc in vizita pe aici.Ca nu i-am vazut de fix trei ani. La fel si prietenii din Bucuresti.

www.dropshots.com/year.php?userid=183308&cdate=20060922&cimg=0" target="_blank">filme

http://mionita.photosite.com
Virsta Marc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Salutari livada, buna dimineata!!

La multi anisori Andreea Sanziana pentru prima jumatate de anisor!!

Si la multi ani ( cam cu intarziere) si lui Sebita smecheritza pentru Sf Sebastian!!

Cami & Sofia
poze Sofia

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Steluta
Cami, m-a amuzat teribil faza cu Sofia la muzeu... Si-asa deci toti vorbeau in soapta, doar ciresica avea de comentat

Steluta cu Andrada Cristina (17 iunie 2006)

Da Steluta atata bodoganea pe limba ei si asa de tare ca desi erau niste ecrane prin sali care transmiteau informatii despre exponate ea reusea sa le acopere, si la inceput m-am simtit prost ca toata lumea se intorcea sa se uite la noi dar pana la urma m-am obisnuit cu privirile din jur si le raspundeam cu un zambet de "iertare va rugam"..ce sa fac ..

Cami & Sofia
poze Sofia

Mergi la inceput

Dana condoleante!!

Cami & Sofia
poze Sofia

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by magghyc

Cu muult drag, pentru voi toate:

http://new.photos.yahoo.com/magghyc/photo/294928804067008380/0

Mama lui Nic cel Mic
"Omnia mea mecum porto"

Nic cel Mic

Ce simpatic!!

Cami & Sofia
poze Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Ziceam ceva de Timi ca macar doarme??? Gres, noaptea asta m-a capiat cu trezit din ora in ora dupa ce s-a culcat dupa 12 iar de la 6 e treaza ca lumina zilei...

Ama nu-i musai de la vigantol fontanela inchisa, oricum ma gandesc ca stie doc mai bine...

Acum la 8 plecam la Timisoara, Vasile merge la taiatul porcului dar eu capiez de somn... offfff...

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

La multi ani Andreea Sanziana ptr prima jumatate de anisor!

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adib spune:

Multumim tuturor pentru urari.
si le returnam, normal.

mikiion
cam mic "bradutul" lui Marc.
nu te supara pe sotul tau. a luat un brad incapator, doar vine Mos Craciun cel incarcat cu daruri. ati fost cuminti nu?

ralucis
Raluca de la 1 sapt dupa ce am inceput diversificarea face kk de 3-4 ori pe zi. inainte facea o singura data. cu somnul, eu zic sa hranesti copilul bine ca nu de la mincare nu doarme. o fi trecind Ilincuta saraca printr-o perioada mai grea sau nu vrea sa doarma ca il asteapta nerabdatoare pe Mos Craciun.

numai bine va dorim.

Mergi la inceput