Cirese de Mai-Iunie 2006 (32)
Raspunsuri - Pagina 21
amiss_zip spune:
Mihaela si ralucis se pare ca puii nostri au aproximativ acelasi comportament. Eu incep sa cred ca este totusi de la gingii. In unele zile Petra refuza mancarea si chiar si asa se trezea noaptea si se chircea si se intindea. Uneori chiar am avut impresia ca are otita. Cum o puneam la san tragea o data de doua ori si se impingea de la san plangand. Apoi iar lua sanul si iar il impingea plangand.
A salivat enorm de mult saptamanile astea. Ce-i drept de doua zile s-a mai relaxat. A dormit mai bine.
ralucis de cand ii dau si altceva petrei in afara de san face caca mai rar. Adica 2-maixm 3 ori pe zi. In primele zile de dupa diversificare a facut mai des si mai lichid apoi s-a reglat asa. Nu mai face chiar asa lichid.
poze si filme![]()
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra 
amiss_zip spune:
La multi ani Seby!
sa cresti mare si mamos ![]()
poze si filme![]()
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra 
DianaR spune:
Miki, pai din experienta mea cam atat si mananca la varsta asta, un borcanel de legume si carnita, din ala de 120 de grame. Vladut manca si aproape un borcanel de fructe dar Timeea ioc. Daca citesti in cartile noastre cantitatile la 7 luni sunt uriase, cam 170-190 g la o masa... Acu pruncii mei nu-s deloc papaciosi, poate la altii merg valorile astea.
Steluta, nu ai inghetat? 3 ore afara stand si citind? Eu macar mai alerg dupa Vladut si ma incalzesc...
Ama, sa va traiasca scaunul! Deci nici Sebi nu prea papa... Of, of greu cu cei indragostiti de tzitzi... Macar Timi doarme ptiu, ptiu sa n-o deochi!
Diana,
Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) &
Timeea (18.05.06)
Lya spune:
Andreea,ma gandesc sa incep cu legume sau cu cereale, ca la Rut am inceput cu fructe pe care le-a acceptat f bine,in schimb ne-am luptat mult cu legumele(faceam combinatii gretoase rau pt mine de legume+mar,apoi legume+iaurt si cu greu le-a primit)
Steluta,Daryana,sunt cu ochii pe voi!
mami de www.snugglepie.com/ezb/317544.png" target="_blank">Ruty&Erikutz
ama_kaly spune:
Steluta si amiss multumim frumos!
DianaR, e in regula ca la 8 luni mancarea lui de baza sa fie sanul? Sunt zile in care nici nu pune gura pe altceva..nu stiu ce sa-i mai fac.Din ce isi ia vitaminele? Crezi ca ar trebui sa ii dau vreun supliment de vitamine ceva? Culmea e ca e chiar gras la cat mananca!
Eu
de
Seby (27 aprilie 2006)
Poze mami, tati si Seby Erik Sebastian
mikiion spune:
Multumesc Diana. de aia am si intrebat, ca vazusem in cartile romanesti niste cantitati...... In plus mai mananca si 6 linguri de cereale( cam 120ml). Dar aici nu exista ideea de a inlocui o masa de lapte cu mancare solida. Se incearca mentinerea laptelui cam la acelasi nivel.
Nu stiu cum o fi mai bine, schema romneasca sau cea de aici, dar deocamndata continui in stilul de aici.
M-am apucat si eu sa fac mancare pt. bebe si mi-am dat seama ca ajung mai scump sau cam la acelasi pret ca borcanelele biologice. Si mult mai scump decat borcanelele obisnuite.Dar oricum nu dureaza f. mult, si fac doar din produse biologice. Vorba sotului, ma joc cu papusile, le fac mancare, le imbrac......Cel mai mult se distreza cand iau periuta de par a lui marc, si il piepten dupa baie....
Mihaela
www.dropshots.com/year.php?userid=183308&cdate=20060922&cimg=0" target="_blank">filme
http://mionita.photosite.com
Virsta Marc
mikiion spune:
Si eu am facut bradul pt. ca aici e asa obiceiul. daca nu-l cumpar din timp, nici nu mai gasesc.... l-am facut albastru cu alb ca avem si noi un baietel
www.dropshots.com/year.php?userid=183308&cdate=20060922&cimg=0" target="_blank">filme
Virsta Marc
DianaR spune:
Ama, nu stiu ce sa zic, am citit pe net pe site-urile americane care promoveaza alaptatul ca pana la 9 luni si chiar un an n-ar fi nici o problema. Vitamine cred ca are din lapte si suc, vit D oricum ii dai, poate fier ar trebui suplimentat... Vezi ce zice si medicul. Daca el ii grasut si creste atunci stie el ce stie.
Miki, f interesant, atunci eu de asta il fac multicolor ca am si baiat si fetita???
Diana,
Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) &
Timeea (18.05.06)
vavitzu spune:
quote:
Originally posted by ralucis
mai pun si eu o intrebare care ma framanta de ceva vreme: bb diversificati de cate ori pe zi fac caca? eventual daca putem face o comparatie intre cei care mai sunt alaptati si cei care papa formula. ca ilinca face de vreo 5-6 ori pe zi. e normal??
SI BB AL MEU FACE CACA DE 4,5,6 ORI PE ZI ,MINIM DE 2 ORI PE ZI..NU ITI FACE GRIJI..ESTE CHIAR FFF BINE, ELIMINA TOXINELE....EXACT CA UN COS DE GUNOI SI ORGANISUL UMAN ....SE UMPLE...ARUNCAM GUNOIUL
vavitzu spune:
quote:
Originally posted by mikiion
Hai ca m-am intors si dupa o alta portie de plans. Adormise la san si up, s-a trezit si plangea de durere.....
Si eu sper sa fie gingiile.Dar piersica e ultimul aliment introdus si asa am fost sfatuita aici. Sa scot ceva daca mi se pare ca face urat. Ca se pare ca alergia la un aliment se poate manifesta si prin dureri de burta. Si eu am un pitic asa de sensibil la burtica.....Ce gaze avea el numai cu lapticu lui mami.....pai acum cu atatea legume....
Problema nu e ca se trezeste. Asta o facea oricum. Ci ca se trezeste de durere. Asta e neobisnuit
Si cu scosul tuturor alimentelor am glumit...Dar asa vorbeam cu taticul lui, si el desteptul chiar a crezut. Sa scoatem toate oribilele astea de fructe care ii dreranjeaza printisorul.. Ca cum si pe el il doare burta cand mananca compot de mere..dar pe un pitic asa de mic cum sa nu-l doara....
Si ca sa vedeti ce tatic exagerat are Marc. Il trimit sa ia brad, unul mic acolo ca am deja salonul plin de jucarii, scaun de masa...etc. Si uitati cu ce monstru a venit www.dropshots.com/day.php?userid=183308&cdate=20061213" target="_blank">brad
Ca nici un brad nu parea suficient de mare pt. copilul lui!!!!!
O sa avem un copl super razgaiat
Mihaela
Virsta Marc
...POATE AR FI BINE SA SCOTI PIERSICA PTR MOMENT SI INCERCI SA O REINTRODUCI PESTE 3 SAPTAMANI SI VEZI CE SE MAI INTAMPLA, DACA TOT SE TREZESTE DE DURERE INSEAMNA CA ALTA ESTE CAUZA.
BRADUTZUL E SUPER, LA NOI IN FAMILIE S-A MOSTENIT IDEEA CA BRADUL DE CRACIUN TREBUIE SA FIE MAI INALT DECAT STAPANUL CASEI ,ASA CA E BINE VENIT ACEST BRAD IMENS...STIE CEVA SOTZUL TAU
LASA , AI VAZUT CA A INCAPUT SI BRADUTZUL PE LANGA TOATE CELE CE SPUNEAI CA AI IN SALON...SI SA AVETZI SARBATORI FERICITE,SA VA BUCURATZI DE BRADUTZ SI SA PUNA MOSUL MULTE DARURI SUB EL...