Cirese de Mai-Iunie 2006 (32)
Raspunsuri - Pagina 20
mikiion spune:
Virgiai dreptate cu schemele de diversificare. Depinde mult de cultura fiecarui popor.
In privinta mancarurilor de la gerber, discutati acum vreo luna despre astea cu CAMI si eu am constatat ca nu e acelasi produs ca cel ce se gaseste aici. Eu de ex. nu am vazut cereale Gerber pe aici . Si nici produse organice.Poate tu folosesti organice. Iar borcanasele obisnuite sunt noi pe piata. Abia introduse.
Si in plus fiecare piata are caracteristicile ei. De multe ori marii producatori adapteaza produsele in fct. de gustirile consumatorilor. Chiar aratau recent la televizor cum produsele destinate canadei au 30 la suta mai multa sare decat cele din USA. ....Iar coCa Cola e f. f. dulce fata de Romania. Eu care nu am baut in viata mea Diet am ajuns sa beau dor pepesi diet ......Nu ca mi-ar face rau....
Si vorbind despre kg. Eu am dat 4 kg jos fata de greutatea mea din prima luna de sarcina
. Dar la mine e vorba de sanatatea mea in joc . Si de asta ma bucur. Ca am ramas cu spectrul diabetului ......asa ca am 70. Mult pt. cei 1.64 cm pe care ii am. mai am 6 kg de dat ca sa am o greutate buna pt. sanatate.
www.dropshots.com/year.php?userid=183308&cdate=20060922&cimg=0" target="_blank">filme
http://mionita.photosite.com
Virsta Marc
DianaR spune:
Amis, las ca nici Timi nu-i mai breaza, fructe nu mananca decat 2-3 lingurite cu scandal maxim si legume rar ajunge sa manance 100 grame... Cerealele sa nu le vada... Tzatza e de baza... Problema e ca nici nu ia in greutate, luna asta a luat cu indulgenta 300 de grame si cum ea era oricum slabuta, chiar nu-i lipseau niste sute de grame in plus. Avem 6800 la 7 luni. Asta e.
Pe mine m-ati pierdut undeva pe drum cu perdelele...
Ralucis, cam asa cacacios a fost si fiu-miu dupa diversificare si a inceput sa se scoale des noaptea, chestia cu sculatul nu am legat-o de mancare, mai degraba se indragostise de tzatza mea...
La multi ani lui Sebita!
Multumim inca o data ptr urari!
Diana,
Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) &
Timeea (18.05.06)
mikiion spune:
al meu facea de 4 ori pe zi , diareic, inainte de diversificare.papa san.
Acum, cat a mancat doar cereale s-a redus la o data chiar la 2 zil. I-am dat legume, si iar face mai des, 2-3 ori minimum pe zi.Dar tare,nu mai are diaree.
www.dropshots.com/year.php?userid=183308&cdate=20060922&cimg=0" target="_blank">filme
Virsta Marc
mikiion spune:
Din experienta ta de 2 ori mamica, cam cate legume ar trebui sa manance pe zi un copil ? Ca aici mi s-a spus cam 6 linguri de 2 ori pe zi, deci cam un borcanel de 120 ml. Si cam asa si fructele.
Virsta Marc
ama_kaly spune:
Diana multumim frumos!
am Timeea dulcineea!!Ralu si Seby tot numai san mananca..si vreo 3-4 lingurite de piureu cu carnita si inca vreo 3 de cereale.Atat.In rest san si suc de fructe.
Si face in curand 8 luni!
Ma dispera..nu stiu ce sa-i mai fac sa-l determin sa manance.
La fel si cu dormitul..se trezeste de nshpe mii de ori pe noapte sa suga si ma cheauneste!
Eu ii dau Calma Baby si nu stiu ce sa zic,parca e mai linistit putin, dar mare efect spectaculos nu are.Maceratu' de tei argintiu nu l-am incercat, daca-l incerci si da vreun randament sa ma anunti si pe mine..Eu
de
Seby (27 aprilie 2006)
Poze mami, tati si Seby Erik Sebastian
ralucis spune:
ama, hmm, deci nici cand e ziua lui nu e cuminte, carevasazica... multi pupici si ani pt sebi! o sa incerc cu ambele, sa vad ce si cum, sper sa isi faca ceva efectul... a, de cand vreau sa te intreb, ce scaun de masina ai luat pana la urma?
aici am gasit un topic interesant, cine are bebelusi care stau prost cu somnul,
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=80480&whichpage=1&SearchTerms=calma%2Cbaby
ama_kaly spune:
Ralu, scumpa mea, am luat un neonato monza ca-l vazusem in cora la magazinul ala scump de bebelusi si mi-a placut.Si nici nu aveam prea multi bani rezervati pt scaun, asa ca a fost alegerea perfecta.
Eu
de
Seby (27 aprilie 2006)
Poze mami, tati si Seby Erik Sebastian
ralucis spune:
ama, bravo, bine ca ai rezolvat si ai luat si unul f bun. ti-am zis ca si noi ne gandeam si la varianta asta. si acum daca tin eu bine minte, urmeaza achizitia mai importanta, masina, nu?
Steluta spune:
LA MULTI ANI, DAVID MIHAI si STEFAN CRISTIAN pentru 7 lunitze!!

LA MULTI ANI, ANDREEA SANZIANA, pentru implinirea a jumatate de anisor!!!

LA MULTI ANI, SEBY!!!

Nic cel Mic, multumim pentru urari!!
Lya, si noi suntem inca la tzatzica...
Probabil pana pe saptamana viitoare, caci sambata mergem la vaccinul de 6 luni, si discutam cu dr. despre diversificare.
Multumim Ildi, Mihaela pentru gandurile frumoase!! 
Vai Mihaela, ce brad frumos!! Ca din poveste!! Noi il asteptam pe tati sa vina acasa sa ne cumpere bradul...
Azi am iesit cu Andrada afara la plimbare, si nu stiu ce-a avut dar a dormit 3 ore in continuu... Am lasat-o si eu sa vad cat va putea sa doarma. De obicei ea nu prinde mai mult de 1 ora de somn. Mai neplacut a fost ca eu terminasem de citit si cartea si 2 reviste
.
am livada de ciresele... Pe maine...
Steluta cu
Andrada Cristina (17 iunie 2006)

Eu