Cirese de Mai-Iunie 2006 (32)
Raspunsuri - Pagina 19
Lya spune:
Zax,iertare!La multi ani lui
Horia Alexandru!
N-a fost cu intentie.Cand am postat ma cam durea capul.
La multi ani si lui
Sebitza smecherita!
mami de www.snugglepie.com/ezb/317544.png" target="_blank">Ruty&Erikutz
amiss_zip spune:
Lya succes la diversificare! Cu ce vrei sa incepi?
poze si filme![]()
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra 
amiss_zip spune:
mikiion ce simpatica esti tu cu scosul alimentelor unul cate unul
. Bine ca aveti de unde scoate
. Hai ca va fi bine ! poate e doar o perioada. Petra a facut asa cam 2 saptamani! Acum doarme linistita mai mult. Se trezea in urlete si daca nu o luam repede in brate facea partz. Daca o luam ...uita de partz
si nu mai facea...nu era bai, ma trezea iar la 20 de min ![]()
poze si filme![]()
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra 
LYLY809 spune:
Mihaela, sper ca nu zic o prostie, dar n-o fi totusi de la gingiute? Bona mea sustine ca-i doare inclusiv burtik pe bebei de la iesitul de dinti. Mi s-a parut o prostie cand mi-a zis, da' eu stiu?
Si Alec se trezeste uneori tipand. Ceva il doare... Il calmez dandu-i sa suga sau vorbind cu el si mangaindu-l.
Deci, e posibil sa nu fie din cauza fructelor sau legumelor. Ca doar acum nu mai au stomacelul asa de sensibil ca la 2-3 luni... Masura ta de a-i scoate piersica din alimentatie S-AR PUTEA sa fie inutila. Parerea mea...cum zice nus' ce politician de pe la noi. ![]()
Lacri si Razaciosul
Alexandru 30 mai 2006
mikiion spune:
la Multi Ani!! Pt. ieri LUANA CLAUDIA, RADO GABRIEL,DARIA, DARIA MARIA,ANDRADA-CRISTINA
pt azi: TIMEEA, RALUCA ALEXANDRA ,HORIA ALEXANDRU,DAVID,ALEXANDER-RYAN
Mihaela
www.dropshots.com/year.php?userid=183308&cdate=20060922&cimg=0" target="_blank">filme
http://mionita.photosite.com
Virsta Marc
mikiion spune:
Hai ca m-am intors si dupa o alta portie de plans. Adormise la san si up, s-a trezit si plangea de durere.....
Si eu sper sa fie gingiile.Dar piersica e ultimul aliment introdus si asa am fost sfatuita aici. Sa scot ceva daca mi se pare ca face urat. Ca se pare ca alergia la un aliment se poate manifesta si prin dureri de burta. Si eu am un pitic asa de sensibil la burtica.....Ce gaze avea el numai cu lapticu lui mami.....pai acum cu atatea legume....
Problema nu e ca se trezeste. Asta o facea oricum. Ci ca se trezeste de durere. Asta e neobisnuit
Si cu scosul tuturor alimentelor am glumit...Dar asa vorbeam cu taticul lui, si el desteptul chiar a crezut. Sa scoatem toate oribilele astea de fructe care ii dreranjeaza printisorul.. Ca cum si pe el il doare burta cand mananca compot de mere..dar pe un pitic asa de mic cum sa nu-l doara....
Si ca sa vedeti ce tatic exagerat are Marc. Il trimit sa ia brad, unul mic acolo ca am deja salonul plin de jucarii, scaun de masa...etc. Si uitati cu ce monstru a venit www.dropshots.com/day.php?userid=183308&cdate=20061213" target="_blank">brad
Ca nici un brad nu parea suficient de mare pt. copilul lui!!!!!
O sa avem un copl super razgaiat
Mihaela
www.dropshots.com/year.php?userid=183308&cdate=20060922&cimg=0" target="_blank">filme
Virsta Marc
mikiion spune:
Si asta ne aduce mosu www.dropshots.com/day.php?userid=183308&cdate=20061214" target="_blank">mosu
Ca am terminat cu greva jucariilor, ca de cand sta in www.dropshots.com/day.php?userid=183308&cdate=20061215" target="_blank">fundut a inceput sa se uite si la altceva decat inelul lui de plastic. Asa ca a primit un premiu. Si incep sa foloseasca si mormanul de jucarii la ceva.
Virsta Marc
ralucis spune:
deci eu revin la problema mea si va spun ca nu inteleg de ce un copil asa de bun care a dormit neintrerupt cate 10 ore pe noapte de la 6 sapt la 5 luni sa o ia asa pe aratura cu somnul si sa se scoale de 3-4 ori pe noapte. v-am zis ca am incercat varianta cu mancare putina, de fapt doar supa la pranz si rest san, si nu s-a mai trezit, vreo 4 nopti la rand. sun dr, ii spun, si zice ca n-a mai auzit copil care sa nu doarma ca mananca si sa doaram cand papa doar san. si sa ii dau in continuare mancare solida, nu numai san. e ceva... putred in danemarca, dar chiar ca-i ciudat. chiar nu pot sa ii dau nuami san, e anormal. suntem chiauni de cap, o sa incerc sa ii dau calma baby, a folosit cineva? sau macerat de tei argintiu?
ralucis spune:
mai pun si eu o intrebare care ma framanta de ceva vreme: bb diversificati de cate ori pe zi fac caca? eventual daca putem face o comparatie intre cei care mai sunt alaptati si cei care papa formula. ca ilinca face de vreo 5-6 ori pe zi. e normal??