Cirese de Mai-Iunie 2006 (32)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ILDI25 spune:

LA MULTI ANI !!!

HORIA-ALEXANDRU,DAVIDsi Alexander-Ryan pentru implinirea a 6 luni

TIMEEA si RALUCA-ALEXANDRA pentru implinirea a 7 luni

Ildi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ILDI25 spune:

LA MULTI ANI SEBY

Ildi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

Si asa cum v-am obisnuit, poftiti ceva dulce de ziua lui Seby: prajitura cu visine si chec cu visine Eu de Seby (27 aprilie 2006) Poze mami, tati si Seby Erik Sebastian

Mergi la inceput

Multumim ILDI!Eu de Seby (27 aprilie 2006) Poze mami, tati si Seby Erik Sebastian

Mergi la inceput

Lacri avem si noi poza haioasa pt concurs, unde trebuie s-o trimit?Eu de Seby (27 aprilie 2006) Poze mami, tati si Seby Erik Sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zax spune:

quote:
Originally posted by amiss_zip

la multi ani si de la noi ZAX! Ce mare e Alexandru si ce ochi frumosi

poze si filme

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra

Multumim Andreea

Dana si Horia Alexandru (18.06.2006)

POZE
Horia Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zax spune:

Multumim Ildi!

La multi ani Sebi!

Dana si Horia Alexandru (18.06.2006)

POZE
Horia Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucis spune:

deci la mine e bine zis bride? ca rejansa cu cleme de plastic si cu carligute are sigur mama ca io o pun dupa ce o spala si ma cam chinui sa bag toate chestiunile pe sina de la galerie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

quote:
Originally posted by ama_kaly

Lacri avem si noi poza haioasa pt concurs, unde trebuie s-o trimit?

Eu de Seby (27 aprilie 2006)

Poze mami, tati si Seby

Erik Sebastian

poti sa o downloadezi in albumul yahoo al userului mamici_de_mai_iunie2006 intitulat "Album haios pentru concurs"
De Craciun o voi ruga pe Doroti sa faca un link acolo de pe pagina principala...

Lacri si Razaciosul Alexandru 30 mai 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

quote:

btw tot vroiam sa va intreb.....alex doarme f agitat si am impresia ca are dureri de burtica....poate sa mai aiba colici??sa fie oare de la legume sau fructe???si are gaze o multime, si partea nasoala e ca daca doarme se trezeste cand il scapa vre-un partz si plange si se chinuie de zici ca-i pare rau de el ....stiu ca mai sunt copilasi care patesc asa.....oare pot sa-l ajut cumva??[/black]

de Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
POZE
www.dropshots.com/arleena" target="_blank">Filmulete1 www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete2
nasterea

Mi-ai luat intrebarea din gura. Marc face mai urat decat pe vremea colicilor. daca poate sa fie ceva mai urat decat perioada aia.Adica sta la mine in brate sau cu sanul in gura, adoarme si dupa vreo ora de dormit( mai grav ca dormeama si eu si m-am speriat rau)incepe sa urle ca si cum l-ar taia cineva. Vine repde tata il ia in brate, cu mana pe burtica si reuseste sa-l potoleasca. a facut faza asta si de 3 ori pe noapte. Iar noaptea trecuta a plans asa cam 10 minute. Eu am analizat situatia si m-am hotarat sa scot piersica. ca era ultima introdusa. daca nu merge, scot si marul, si daca nu scot si morcovul. Si raman fara fructe sau legume

www.dropshots.com/year.php?userid=183308&cdate=20060922&cimg=0" target="_blank">filme

http://mionita.photosite.com
Virsta Marc
la fotograf

Mergi la inceput