Cirese de Mai-Iunie 2006 (32)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amiss_zip spune:

"
Andreea, eu am doua perdele de organza pe bride si da foarte bine. Ideea este ca trebuie sa ai cate 2 randuri de bride, fiecare carligutz urmand sa treaca prin cate doua! Trebuie sa stii cum sa le pui Sa vin sa-ti arat?
"

bride. suna complicat.

poze si filme

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucis spune:

amiss, mai ca-mi vine sa iti trimit o poza cu perdeaua mea, ti-am zis ca la mine intra galeria prin bridele alea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucis spune:

adica io cred ca acele carligute sunt la rejansa, sau nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

quote:
Originally posted by ralucis

la rejansa sunt prinse niste "gaici" de care se agata carligutele... alea-s bridele si sunt cate 2 randuri pe rejansa...pe de alta parte, carligutele se prind si de suportul acela din plastic care este fixat de tavan
Andreea, eu vorbeam de perdele, nu de draperii...draperiile sunt, in general, groase, nici nu stiu daca se preteaza la aceasta modalitate de ... "spanzurare"

Lacri si Razaciosul Alexandru 30 mai 2006

Mergi la inceput

Nu, rejansa are niste gaici in care pot prinde carligasele (calutii) de la draperie. Am inteles cum ai tu perdeluza. Si mie imi place cu galerie de metal...Daca nu iese bine asa am sa pun galerie si fac si bride la ea .

poze si filme

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Iata definitia bridelor din DEX: "Bentita (din stofa sau din ata) prin care se trece cordonul sau cingatoarea"

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by LYLY809

quote:
Originally posted by ralucis

la rejansa sunt prinse niste "gaici" de care se agata carligutele... alea-s bridele si sunt cate 2 randuri pe rejansa...pe de alta parte, carligutele se prind si de suportul acela din plastic care este fixat de tavan
Andreea, eu vorbeam de perdele, nu de draperii...draperiile sunt, in general, groase, nici nu stiu daca se preteaza la aceasta modalitate de ... "spanzurare"

asa este... draperiile sunt groase, perdelele subtiri. Ma refeream la suport cand am zis draperii ...of

Scuzati mamici dragi daca va poluez cu perdelutzele mele...

poze si filme

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by LYLY809

Iata definitia bridelor din DEX: "Benti#355;#259; (din stof#259; sau din a#355;#259;) prin care se trece cordonul sau cing#259;toarea"

poze si filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ILDI25 spune:

LA MULTI ANI tuturor celor care au implinit ieri un anumit numar de luni .

ANDRADA-CRISTINApentru implinirea a 6 lunite

LUANA, RADO-GABRIEL

,DARIA, DARIA-MARIA pentru implinirea a 7 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

Multumim scumpa noastra Lacramioara pt urari! Da, azi e Sf.Sebastian.Eu de Seby (27 aprilie 2006) Poze mami, tati si Seby Erik Sebastian

Mergi la inceput