Cirese de Mai-Iunie 2006 (32)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amiss_zip spune:

Diana chiar ma gandeam la ce ai zis tu ca..."se completeaza fetele noastre". Eu stiu ... cred ca e mai harnica Timeea la legume decat Petra la fructe . Nu stiu ce sa zic. Poate dupa ce mai creste, si organismul ei va cere mai multa papa. Eu pe asta mizez. Sper sa creasca bine si asa cu putina papa. Bine ca ii dau fierul separat in picaturi. Barem fier sa aiba.

poze si filme

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra

Mergi la inceput

Ralucis ce scumpa e cea mica in salopeta cu ren!! Sarbatori fericite si voua!

poze si filme

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra

Mergi la inceput

Lyly uite ca nu am bagat de seama cum ai tu puse perdelutzele. Sper sa treaca si acest episod ca prea m-am plimbat la enspemii de croitorii cu ea . O fac cu rejansa si o pun pe draperie din plastic.
Draperia trebuie sa fie cu doua canale iar caluseii se plimba unul pe un canal si urmatorul pe celalat canal? Asa voiai sa spui? Am vazut o perdea pusa asa parca.

poze si filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucias spune:

Imi cer scuze ca nu am mai putut intra dar mandra mea nu prea mi-a dat voie si am avut si musafiri. Imi pare rau de Mariuca , nu stiu prea multe detalii dar m-a durut sufletul, Dumnezeu sa o odihneasca in pace, ingerasii sa aibe grija de ea si pentru parinti , putere sa treaca peste acest obstacol! de Yanna Sophia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zax spune:

Multumim pentru urarile de LA MULTI ANI mamicilor de ciresici care nu ne-au uitat. Intr-adevar astazi am facut sase luni. Nu-mi vine sa cred cum a trecut timpul.
Uram si noi urmatorilor prichindei TIMEEA, RALUCA ALEXANDRA, DAVID, ALEXANDER-RYAN. Si nu in ultimul rand tuturor ciresicilor fata de care ne simtim datori.
Sa va faceti mari, sanatosi si voiosi!!!

Dana si Horia Alexandru (18.06.2006)

POZE
Horia Alexandru

Mergi la inceput

la multi ani si de la noi ZAX! Ce mare e Alexandru si ce ochi frumosi

poze si filme

Mergi la inceput

la multi ani si pt Timeea si Raluca!
La multi ani david si Alexander
!

poze si filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

quote:
Originally posted by amiss_zip

Lyly uite ca nu am bagat de seama cum ai tu puse perdelutzele. Sper sa treaca si acest episod ca prea m-am plimbat la enspemii de croitorii cu ea . O fac cu rejansa si o pun pe draperie din plastic.
Draperia trebuie sa fie cu doua canale iar caluseii se plimba unul pe un canal si urmatorul pe celalat canal? Asa voiai sa spui? Am vazut o perdea pusa asa parca.

poze si filme

Mie mi le-au facut croitoresele de la Bricostore, de unde le-am luaaaat... Ce canale? Am zis io ceva de draperii? Sunt confuza... la ce draperii te referi?

Lacri si Razaciosul Alexandru 30 mai 2006

Mergi la inceput

Trebuie sa caut mesaju'

poze si filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

La multi ani Timeea, Raluca!
Azi ierea sf. Sebastian sau maine?
Anyway, "La multi ani" si lui Sebita-Smecherita, indiferent cand o fi sfantul lui

Lacri si Razaciosul Alexandru 30 mai 2006

Mergi la inceput