Cirese de Mai-Iunie 2006 (32)
Raspunsuri - Pagina 24
ama_kaly spune:
Carmina,shori multumim pt urari!
Carmina Mihnea merge de-a busilea? FELICITARI!! Pai cu atat mai mult venim sa-l vedem!
Scuze ca n-am ajuns pana acum, dar..urmeaza!
Eu
de
Seby (27 aprilie 2006)
Poze mami, tati si Seby Erik Sebastian
oana.iat spune:
Salutare!
Nu am putut sa scriu nici un mesaj cateva zile, dupa ce am citit despre Mariuca. Nu pot sa cred, nu mi-am revenit inca, plang intr-una...Am facut greseala sa ma uit si la poze si mi-am facut mai rau. Tare nedrept...dar cuvintele sunt de prisos. Eu nu as rezista la asa ceva.
Noi suntem bine, am inceput sa papam legume, dar e greu tare. Dureaza jumatate de ora sa manance 3 lingurite, mai mult nu vrea. Si asta dupa ce le plimba prin gura si pe sub limba... Fructe si cereale mananca f. bine. Azi a mancat un mar ras , 2 linguri de cereale si sucul de la o mandarina, amestecate toate ca un piure. Dar urmeaza legumele....
Oana si
Alexandra (12 iunie 2006)
/
oana.iat spune:
Dupa ce ne-a speriat pediatra cu dermatita atopica, am fost la dermatolog. Si ne-a zis ca nu e...offff si dr. astia... fiecare cu parerea lui. E posibil sa fie pielea mai uscata de la balsamul de rufe sau de la aerul cam uscat din camera. Dam in continuare cu Trixera si e mai bine.
Dorotti, multumim ca ne-ai trecut in listuta progresele.
Marilena, cum a fost la eco cu Robert? Hai mai da-ne si noua vesti...
Diana 79, sarbatori fericite si asteptam sa revii in grupul nostru!!
Oana si
Alexandra (12 iunie 2006)
/
Anileda spune:
Vestea despre Mariuca m-a lovit in moalele capului... Am crezut mereu ca o sa se faca bine, nu stiu de ce... Dumnezeu s-o odihneasca si sa-i intareasca parintii 
Dana, sincere condoleante!
E tare greu sa pierzi pe cineva drag, cu toate astea sper sa aveti un Craciun fericit si linistit.
arleena spune:
uitati-va pe euforia tv repede
daca nu ati reusit sa vedeti eminsiunea aici un link
http://www.oprah.com/tows/slide/200611/20061113/slide_20061113_350_101.jhtml
de
Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
POZE
www.dropshots.com/arleena" target="_blank">Filmulete1 www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete2
nasterea
wapi spune:
quote:
Originally posted by ralucis
mai pun si eu o intrebare care ma framanta de ceva vreme: bb diversificati de cate ori pe zi fac caca? eventual daca putem face o comparatie intre cei care mai sunt alaptati si cei care papa formula. ca ilinca face de vreo 5-6 ori pe zi. e normal??
Noi inainte de diversificare eram niste delicati, faceam doar o data in 24 de ore ; cand am introdus cerealele ne-am constipat - asa ca am renuntat la ele ; acum facem cam de 4-5 ori, dar eu cred ca acum face pe bucati
Multumim pentru urari Steluta
, zax
si Carmina 
Am inceput sa-i dau legumele sfaramate cu furculita si, ma rog, nu prea ne convine, ca trebuie sa mestecam putin (cand erau pasate doar le inghiteam ca o vrabiuta - eh, ca un vrabiut
Saptamana aceasta o sa incercam iaurtul si incercam sa reintroducem si cerealele cu aceasta ocazie, sa vedem ce iese ...
Mai este cineva la 7 luni fara dintisori ?
Wapi!&Stefanita (19 mai 2006)
Anileda spune:
Doroti, multumim pentru trecerea datelor in listuta. Credeam ca nu ne-ai vazut, ca am postat dupa anuntul de deschidere a noului capitol 
Cri se rostogoleste si el de la 5 luni dar numai de pe burta pe spate. In rest nu e deloc progresist - dinti nu, in funduletz sta numai sprijinit, in picioare ii place tare mult, dar nu face nici un fel de efort in sensul asta.
Aa, vorbesc prostii, marele lui progres e ca isi tine singur biberonul! Dar numai un tip de biberon, cel cu gaura in mijloc, pe care poate sa-l apuce bine. Bea ce bea de la mine apoi il apuca cu amandoua manutele, il trece dintr-o mana in alta, il agita, se uita la continut, iar bea, si tot asa.
Diversificarea am inceput-o insa Cri uraste sincer lingurita. Cand ma vede cu ea incepe sa planga, strange buzele, intoarce capul sau vrea sa mi-o ia din mana. In schimb daca-i pun in biberon papa orice, mai putin supa. Azi la 11 a halit 150 ml piure de morcovi subtiat cu suc de mar. I-am dat si cartof dulce, eu l-am copt invelit in folie de aluminiu si intepat in prealabil cu furculita. Chiar ca e un cartofo-morcovo-ridiche, vorba Arleenei, nici eu nu mai luasem.
Am descoperit un site super cu retete pentru bebei, inclusiv cu retete simple de inceput, piure de fructe, de legume: www.wholesomebabyfood.com, pe mine m-a ajutat mult.
Urla bb, revin
LYLY809 spune:
Salutare, ciresime!
Raportam si noi trezitul din somn azi-noapte din juma' in juma'de ora
cu urlete, tipete si plansete... sunt chiauna de somn.![]()
Urlete si la servici
si va rog sa-mi tineti pumnii ca asta-seara ma duk la un interviu. Daca urletele lui Alec le accept si le inteleg, pe ale unui om mare, nu! Mai ales din motive neintemeiate.
Wapi, si noi suntem stirbi la 6 luni jumate. Dar, de chinuit, ne chinuie gingiile...
Mihaela, frumos bradut. Al nostru e o tzara mai "chel", vorba lui Carmen![]()
Cat despre cadouri, Alec va primi animalute de lipit pe pereti fosforescente, cuburi cu tot felul de brisbrituri, un pian, cosmetice
( ma rog, astea nu-s cadouri, dar se pot pune la socoteala, hihihi), si n-am terminat, ca doar mai sunt cateva zile...
De v4zile Alec NU MAI MANANCA SUPA, nici cu carne,nici fara... azi a vrut tot lapte. Nu mai stiu ce sa fac

Si piure de fructe, mananca cam 20 ml si trebuie sa-i dau tot lapte in completare. Mai sta cineva asa de prost la capitolul diversificare? Nu uitati ca noi am inceput-o in urma cu 2 LUNI!!!!! CRED CA TOT DIN CAUZA DINTILOR se-ntampla fenomenul de refuz al oricarei combinatii de mancare. Ce parere aveti?
Lacri si Razaciosul
Alexandru 30 mai 2006
LYLY809 spune:
quote:
Originally posted by arleena
uitati-va pe euforia tv repede
daca nu ati reusit sa vedeti eminsiunea aici un link
http://www.oprah.com/tows/slide/200611/20061113/slide_20061113_350_101.jhtmlde
POZE
www.dropshots.com/arleena" target="_blank">Filmulete1 www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete2
nasterea
Acum inteleg de ce Alec scoate un fel de "heh" de vreo juma' de ora
Foarte interesantLacri si Razaciosul
Alexandru 30 mai 2006
arleena spune:
lacri bafta la interviu
de
POZE
nasterea