** Mamici de Mai - Iunie 2007 ** (16)
Raspunsuri - Pagina 12
mica0307 spune:
Liviana si pe mine m-a durut in week-end da credeam ca e de la constipatie ca avem un
. Miercurea asta o sa plecam da o sa avem internet. Deci noua o sa ne fie dor de tine.
Corap felicitari pentru fetita. Ti-am pus un
.
Mica
18+ 
Poze
pauly spune:
corap felicitari ptr fetita.
si eu abia astept sa aflu ce am in burtica...miercuri avem progr la eco 3D ..atunci o sa avem 14 sapt si o zi ..deci avem toate sansele sa vedem ce ii bebita,asta daca nu ii pudic/a.
si mie i-mi place fasolea...chiar mult de tot, odata(aveam cam 8 sapt de sarcina) am mancat 4 zile la rand numai fasole...da nu am avut probleme cu burtica.atunci am avut o fixatie cu fasolea.![]()
pupici
13+
poze

diana spune:
Buna fetelor
Kay, acum am inteles ca tu te refereai la dianalaura. Nu eram suparata si nu sunt dar nu intelegeam despre ce este vorba. Ma bucur ca s-a clarificat situatia.
Chiqiuta, am facut triplu test si mi-a sosit vineri rezultatul pe mail care dupa umila mea parere pare OK. Eu oricum oprisem utrogestanul de la mine putere ca ma saturasem de el.
Eu am fost plecata de vineri si pina azi si nu am avut acces la internet ...asa ca am avut ce citi cind am sosit acasa.
Va pup
Diana15+
arcadia spune:
Salutare burtici,
poohy, multumesc ca o intrebi pe prietena ta, chiar as vrea sa stiu cum a facut ea.
Am fost azi la Cantacuzino, am repetat analiza si am facut si ceva numit IgG - avidity pt toxo, care spune daca infectia a fost contractata in primul trimestru de sarcina sau dupa aceea. Vineri ma duc sa iau rezultatul si m-au trimis la Colentina la infectionist, au zis ei nu au, ci fac doar analize. Sper sa mai gasesc pe cineva acolo in ajun de sarbatori, ca daca nu ma apuc sa iau rovamicina de capul meu, am citit ca cam asta e tratamentul. Sunt asa de nerabdatoare ca m-as apuca sa iau rovamicina de azi, dar am zis sa mai astept un pic sa vad ce zice doctorul.
Va pup si eu si bebe cel cumintel ![]()
20 si 
Bebe
DidiAlex spune:
Salutare, Salutare
azi am avut o zi...cam ciudata. Am plecat mai tarziu si in statia de tramvai cand imi faceam planu mi-am dat seama ca portofelul meu e disparut....nu, nu hotii...ori uitat prin casa ori prin ghiozdanul lu fii-miu..asa ca intoarce-te si cauta..la 11 am abandonat..cred ca in masina ar mai putea fi..noroc ca nu e si pasaportul acolo ca sa am de umblat dupa acte.Asa ca am pierdut 3 ore si sunt cu arest la domiciliu. Nu tu bani, nu card, nu abonament. Of, si maine iar am examen. Daca aveam azi ma riscam si luam amenda:40E.
Corap, Felicitari pt Ciresica. Bravo, ma lasi cu okii in soare. Ca tot imi pusesem sperante in tine sa imi da-i de veste la ce port.![]()
Liviana, inca nu am facut cunostita cu durerea osului Z ca sa iti impartasesc ceva. Dar ai facut bine ca ai intrebat medicul, ca pe langa os te mai dureau si creerii cu atatea intrebari ![]()
revin
kay spune:
buna ziua, burtici ! n-am prea dat pe aici ca am zis eu ca am vacanta, dar nu prea am avut ! vroiam sa va intreb pana cand trebuie luat acidul folic? cam pana in ce saptamana? vreau sa va zic ca eu am ineput sa nu mai asimilez informatii ! am impresia ca stiam mai multe in legatura cu sarcina inainte sa fiu
! sunt prea multe care vin unele peste altele si nu mai inteleg nimic ! daca am ajuns sa ma intreb ce se dilata cand nasti... nu ca nu as fi stiut, dar intr-o zi m-a intrebat o prietena si n-am stiut ce sa-i raspund, m-am blocat ! cam atata se intampla cu mine, sunt tampitica rau zilele astea !
va pup si sper sa intreu mai des zilele astea !
diana ma bucur ca am lamurit-o, ca era frustranta confuzia. te pupic dulce !
v-am pupacit pe toate, ma duc sa mai mananc ceva !
oana
12-13+ (nici asta nu mai inteleg, ca e ba inainte, ba la termen)
poze
mica0307 spune:
Kay eu am luat acid folic pana pe la 14-15 sapt cand dr mi l-a schimbat cu Elevit (care contine si acid folic).
Cat despre saptamani calculeaza-ti tu de pe net si ai sa vezi exact. La fiecare consult o sa iti zica altceva in functie de dezvoltarea lui bebe. De exemplu la mine la 14 saptamani era mai grasan decat media, iar acum a revenit la greutatea normala. Asa ca ... ce mai conteaza cateva zile, ca oricum o sa nastem mai devreme...
Mica
18+ 
Poze
chris27 spune:
Fetelor dragi vin la voi cu o problema...inainte de sarcina tensiunea mea ere foarte mica...(60-100).In ultimele sapt a tot crescut...Azi am avut 160 cu 60...si puls110.Daca ceva nu se schimba doctorul vrea sa ma vada maine...Unde e problema?Ca 160 nu e chiar asa mult...o fi 60,prea putin?
mica0307 spune:
Chris eu zic ca nu ai de ce sa te sperii. Eu merg in fiecare luna la medicul de familie si imi verifica tensiunea si de fiecare data e diferita. Chiar l-am intrebat saptamana trecuta daca nu e prea mica si mi-a spus ca nu tre sa imi fac probeleme difera in functie de momentul zilei, daca sunt obosita sau nu etc.
Mica
18+ 
Poze