** Mamici de Mai - Iunie 2007 ** (16)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Am revenit.
Paflo, ti-am trimis din nou PM cu adresa mea de email. Spune-mi daca l-ai primit te rog.
Vali, inca nu am aflat cum este rezultatul la TT deoarece abia in ianuarie mai merg la control. Oricum eu cred ca e bun si de aceea stau linistita. A iesit frumos bradul impodobit?
Mica, incearca sa ceri la plafar un produs naturist anti-constipatie. Sigur gasesti ceva bun. In rest, incearca sa bei multe lichide si evita saraturile. Tu zbori miercuri acum? O sa-mi fie dor de tine. Oricum si eu voi lipsi de pe forum intre 22 dec si 8 ian, caci voi fi plecata la BR la parintii mei.
Miniuta, succes cu amenajarea apartamentului, insa ai grija sa nu te obosesti prea mult, mai ales ca nici noaptea nu o dormi in intregime. Eu cand ma simt obosita intrerup orice activitate, il bag pe tati la inaintare si ma duc sa ma intind in pat. In week-end am alergat si noi dupa cumparaturi de Craciun si tare a fost obositor, mai ales cu aglomeratia din Buc...
Pauly, foarte frumos renul cu sanie. Ce bine ca locuiesti la casa! Tu esti din Bucuresti caci nu mai tin minte...
CristinaMaria, noi nu mancam de post caci sotul nu vrea (desi eu tineam post cand eram la mama acasa), insa m-am hotarat sa fac niste sarmale de post in zilele urmatoare. Am mai cumparat si zacusca si tocana de legume din comert.
Va rog sa nu ma uitati cu raspunsul la intrebarea in rosu de mai sus.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)

Forum despre Flori Presate (2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pauly spune:

Ibelciug nu sunt din Bucuresti ...desi mi-ar fi placut ca sa ma pot intalni cu voi.sunt din Arad...cam departe.

13+
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dideip spune:

Buna fetele ce faceti?
Elteka bine ai venit la odiseea noastra, iti doresc o sarcina usoara si fara peripetii.
Fetelor am fost ieri in Herastrau la Balonul copiilor unde sa tinut petrecerea Coca-Cola si au fost multi copilasi(o nebunie). Coca-Cola se pricep la petreceri pentru angajati, cinste lor.Au venit pentru copii:Mos Craciun, renii, ursuleti, clovni care au facut si facepainting, ce mai o frmusete. Daca ii vedeati ce fericiti erau si ce poezii spuneau mosului pentru a primi cadouri.Dupa ce au terminat de pictat aproape toti copii au intrat mamicile si tatici la pictat.Mie mi se pare o idee buna cu "Balonul Copiilor" pentru ca au o groaza de jocuri si jucarii pentru copii.

Paula19+

poze

Una din cele mai mari bucurii ale acestei vieti este prietenia si una din bucuriile prieteniei este de a avea cui incredinta o taina.

Mergi la inceput

Se cunoaste ce este sfarsit de an, cam toate suntem ocupate pe la servici?

Paula20+

poze

Una din cele mai mari bucurii ale acestei vieti este prietenia si una din bucuriile prieteniei este de a avea cui incredinta o taina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

aho, aho, burtici si bebici
am intrat si noi sa va spunem ca cireshik e fetita, e sanatoasa si "in parametri" asa ca noi suntem foarte bucurosi
n-am mai intrat de mult pe la odisee, din cauze diverse - in principal din cauza ca n-am calculator ca "n-a venit inca piesa, doamna". sper ca macar la anu sa am de unde sa va scriu.
pana atunci, poate ne trece un suflet caritabil pe listuta cu bb2fetita - si nume provizoriu Anais.
multi pupici la burtici
si sarbatori foarte fericite tuturor!

c & andrei-ardei 14 noiembrie 2005 & cireshik dpn 05.05.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

mica 0307 e adevarat ca nu am scris mult dar nu am calc. decat la servici si nu prea pot sa scriu dar va citesc cat pot.
Ibelciug am exact aceeasi problema ca a ta, si o simt cand ma ridic de pe scaun sau cand ma incalt. aaaa si mai simt cand stau pe spate cu perina la cap, trebuie sa ma foiesc mult ca sa.mi gasesc o pozi#355;ie confortabila. Prima oara am crezut ca am probleme cu coloana, dar am o prietena care are doar 12 saptamani si pateste la fel. Cred ca e de la statul pe scaun.Sper sa nu se agraveze mai tare.
dianalaura mie de la fasole mi-a fost atat de rau, m-am balonat de nu s-a mai mi#351;cat 2 zile decat putin, asa ca voi renunta la acest fel demancare.

O sa fiu si eu mamica

Mergi la inceput

Felicitari corap pentru fetita si ai ales un nume foarte frumos chiar daca este provizoriu, doamne ce mi-am dorit si eu o fetita(am acasa numai jucarii de fetita)dar daca d-zeu a vrut sa fie baiat, asta este(bucuria surorii mele care mia pastrat aproape tot de la nepotelul meu).

Paula20+

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Corap, felicitari pt fetita! Sa fii sanatoasa si sa ai o sarcina usoara!
Vas, multumesc pt raspuns. Abia acum am reusit sa vb cu dr si mi-a spus ca aceste dureri de oase sunt normale datorita absorbtiei de apa, a schimbarilor hormonale si in general a adaptarii organismului la noua stare. M-a sfatuit sa iau un paracetamol daca durerile devin acute. Chiar daca in prima sarcina aveam aceste dureri in trim III, ele sunt normale si in trim I-II, si ca e posibil sa dispara in trim III. Pt dureri de burtica/epiziotomie mi s-a recomandat no-spa.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)

Forum despre Flori Presate (2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

Ibelciug, ce bine c#259; m-ai lamurit si pe mine. ce linistita te simti cand afli ca e totul normal. Mersi si eu de clarificare. Si mie tot no.spa mi-a dat, cate una pe zi si bebe e foarte fericit dupa cate simt.
multi pupici.
19+

O sa fiu si eu mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Corap, felicitari pt fetita! Liviana, nu stiu ce sa iti spun, eu nu am patit asa ceva....in schimb ma "arde" coloana daca stau prea mult timp intr-o anumita pozitie (de exemplu cand stau mai multe ore la calculator).
vas, nici eu nu sunt fan fasole, insa mai trebuie sa gatesc si din aia din cand in cand...eu mananc putina fasole, doar de gust, dar trebuie sa gatesc si pt sot si pt parinti.
Gata, am terminat operatiunea "animalute de plus"! Acum vreau sa ma odihnesc vreo juma de ora si apoi sa ma apuc de curatat covoarele

dia 18
bebe
poze

Mergi la inceput