** Mamici de Mai - Iunie 2007 ** (16)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

quote:
Originally posted by chris27

Fetelor dragi vin la voi cu o problema...inainte de sarcina tensiunea mea ere foarte mica...(60-100).In ultimele sapt a tot crescut...Azi am avut 160 cu 60...si puls110.Daca ceva nu se schimba doctorul vrea sa ma vada maine...Unde e problema?Ca 160 nu e chiar asa mult...o fi 60,prea putin?

Cris, nu vreau sa te sperii, dar ascultati doctoru. Prietena mea a avut la ambele sarcini probleme cu tensiunea si a urmat regim si observatie medicala. Nu e nimic grav dar tensiunea mare in sarcina nu face bine la bebe (daca scriu prostii va rog corectati-ma).
Pt moment elimina sarea din alimentatie cat poti tu de mult.

Florina, daca ce ai scris depre ulei de ricin e adevarat, unii medici precum si farmacisti sunt dusi cu pluta. Mi-a fost recomandat de medic dar nu l-am suportat.Multzam de atentionare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Chris, eu am tensiunea constanta, si inainte si dupa sarcina...110 cu 70 sau 120 cu 80. Totusi, 160 mi se pare cam mare. Poate ca la 60 de ani o fi normala 160...oricum e bine sa te duci la medic din nou,

dia 18
bebe
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

aaa, dar intre timp nu te stresa f. mult pe tema asta...nu de alta dar iti creste si mai mare tensiunea...si, cum a zis si mica0307, depinde si de momentul zilei si cat de obosita erai...ca de cafea banuiesc ca nu ai baut prea multa

dia 18
bebe
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Burtici pupici,

Ma duc si eu acasa. In seara asta avem petrecerea de Craciun pentru angajati.

Vorbim maine.

PS Maine dimineata la 10 merg la eco

Mica 18+

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

Chris eu vin dintr-o familie de cardiaci si stiu foarte bine cum e cu tensiunea ! tensiunea normala e 120/60. in general minima e jumatate plus 1 din maxima. adica maxima e 16, minima ar trebui sa fie 9... cam asa. peste 15 e mare deja ! si minima la tine e mica in raport cu maxima ! si pusul e maricel ! dar stai linistita ca esti tanara si vasele de sange sunt elastice si inima ta e tanara ! nu e tensiune care sa te ingrijoreze foarte-foarte tare ! dar ar trebui sa mergi la un control ! pulsul, ce sa-ti zic, eu am tot timpul 90-110, pt ca sunt tahicardica si nu grav, dar daca nu e obisnuit organismul, iar nu e bine ! dar tu mergi la medic, mergi si la un cardiolog sa vezi ce si cum, ca daca aveai tensiune mica si acum e brusc mare, poate sa-ti oboseasca inima, mai ales ca acum e marita si ai mai mult sange si munceste mai mult !
pup si iti doresc sanatate multa, sper ca te-am lamurit cu ceva si eu m-as duce la control, dar eu sunt extrem de panicoasa si paranoica si ipohondra !
pup !
oana12-13

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

merci de raspunsuri ! de col stiam eu, dar m-a intrebat ce se intampla cu vaginul, eh si asta chiar nu am mai stiut ce sa zic ... stiu ca e elastic si ridat si se intinde... dar chiar atat??? poate sunt tampitele intrebarile mele...
oana 12-13

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chris27 spune:

Imi pare rau ca nu stiu sa va raspund la intrebari-constipata nu stiu sa fi fost de cand sunt gravi,de dilatare(am nascut cu cezariana ...nu stiu nimic...).Iertati-ma ,nici macar omul mic nu s-a constipat...poate nu suntem predispusi genetic...Mancam zilnic supe si ciorbe...ne plac,nu sunt in scop terapeutic...Ne place smantana la masa...Eu oricum mananc ciudat;mandarina cu papricas de pui si cana lapte...paine cu ou cu ciocolata...nu garantez pentru voi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pauly spune:

bune fetele,

miercuri fac eco 3D ...si am emotii mari, nu stiu de ce dar am emotii...voi a-ti avut?stiu ca ii ceva diferit..se masoara mai multe la bebeu si se vede imaginle mai clare...poate am emotii ca o sa-l vad pe bebe mai clar..cine stie..cred ca bat campii.

va pup

13+
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chris27 spune:

Nu vreau sa para ca imi bat joc...dar pe vremea lai Ceausu,cand sora mea era constipata,bunica mea nu-i punea supozitor,ci o aschie mica de sapun...Scuze,nu stiu sa spun asta mai frumos,desi nu sunt badarana de felul meu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pauly spune:

cat despre tensiune, inainte de sarcina am avut 120 cu 80, iar in timpul sarcinii 110 cu 70.vad ca deocamdatase tot metine la valorile astea.

pupici

13+
poze

Mergi la inceput