Ai nostri ca brazii! - ianfeb2005(35) La multi ani
Raspunsuri - Pagina 23
crinuta spune:
Eu am vazut calul balansoare acum vreo 10 zile si se cumpara in prostie. In seara asta am fost si nu am vazut, desi nu m-am uitat dupa el ca nu ma interesa, dar mi-ar fi sarit in ochi.
Eu am fost ultra busy azi, de aceea nu am apucat sa scriu.
Alina Gabriela, nici eu nu sunt hotarata ce sa fac de ziua lui Rayan, mai ales ca zilele/ saptamanile astea m-am concentrat doar pentru job, insa, in cel mai rau caz ii fac party in familie, ca fara nu il las.
Nu am apucat sa ma decid daca ii fac eu un tort minune, asa cum aveam de gand, sau din lipsa de timp sa ii comand. Oricum, astea sunt detalii tehnice.
Lavinia, ce faci?
Crinuta si Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
lavinia345 spune:
Crinutza,beau vin fiert si sunt cu Natalia in bratze,a adormit ascultand cantece de leagan cu Narcisa Suciu.
Lavinia
Natalia
bubu05 spune:
Patricia, l-am vazut la Auchan de Sf. Nicolae si mi-a zis cineva ca erau si in Carrefour Colentina acum cateva zile...in Auchan mai erau azi cativa dar pe rotile, nu mai erau balansoar. Erau super frumosi, din plus si daca ii apasai pe urechi cantau. Era 1,7 mil...poate dam o fuga maine iar in Auchan sa luam(daca mai gasim). Am umblat azi de n-au sarit capacele, am fost si in Cora si in Metro...nici urma de cai...doar ala de 15 mil cu grajd
I-am luat un mos craciun de plush pe o sanie, cu baterii, care canta si merge si va primi de la mine de la servici si de la sot ceva frumos, dar vroiam si calu'...deja stie ca i-l aduce moshu'...si io ce fac, mint copilul??
Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz
crinuta spune:
Mai mami mai, eu ma duc iar in Carrefour maine sa fac aprovizionari serioase pentru ziua lui Rayan si Craciun, asa ca o sa ma uit iar si daca il vad ti-l cumpar, ok?
Lavinia, eu beau sampanie...
Crinuta si Rayan
bubu05 spune:
In care Carrefour te duci, Crinuta? Daca il vezi sa mi-l iei, plsssssss! Dar sunt slabe sperante...
Poze cu Vladutz
crinuta spune:
quote:
Originally posted by bubu05
In care Carrefour te duci, Crinuta? Daca il vezi sa mi-l iei, plsssssss! Dar sunt slabe sperante...
Poze cu Vladutz
Stiu, dar ma uit, just in case. Poate maine il aduc iar si te anunt sau vedem cum procedam.
Crinuta si Rayan
bubu05 spune:
Ar fi super de tot! Hai ca o sa visez la noapte numai cai
Poze cu Vladutz
Shobo spune:
Patricia, m-am uitat pe site-ul Nestle Romania si exista si cel vechi, numai ca nu in Cora de la noi de la Lujerului...
deja am desfacut o cutie si maine ii dau din asta cu miere ca altul nu mai am... sper sa il bea, dar restul de cutii nedesfacute le vom returna.. si vom urmari cand baga din cel vechi, bineinteles. sper ca pana atunci sa nu se obijnuiasca cu asta asa dulce (am gustat si eu din el si e clar mai dulce).
Anda, eu n-am apucat sa citesc din urma, ati plecat deja la mama ta?
Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"
alina_gabriela9 spune:
V.Erica,Mosul nu l-am luat din Romania, ci de la Lisabona, si ne-a costat 15Euro. Totusi, cred ca se gasesc si in Bucuresti, pentru ca am vazut pe la balcoane, insa mai mari. Asta pe care l-am luat are aproape 1m. Nici eu n-am reusit sa vad pozele tale.
Bubu, tare simpatici mai sinteti!
Lavinia, am crezut ca numai sotul meu si-a luat multe cadouri, insa vad ca si al tau a profitat. Mai, ce ti-e si cu barbatii astia...
Crinuta, si eu vreau sa-i fac o petrecere cit de mica, insa ma intreb unde. Adica, daca-i fac ziua intr-un loc de copii, ma gindesc ca totusi e destul de micuta si nici nu am de unde sa invit decit maxim 10 copii (cam atitia ar iesi "adunati" de la prietenii nostri). Daca facem petrecerea acasa, ma gindesc ca nu-i suficient loc avind in vedere ca la 10 copii adaug minim 10 parinti si-ar fi o inghesuiala de nedescris. Daca facem la restaurant, petrecerea Clarei se transforma in petrecere pentru parinti. Probabil ca cel mai bine este sa o facem acasa intr-un cadru foarte restrins.