Ai nostri ca brazii! - ianfeb2005(35) La multi ani
Raspunsuri - Pagina 24

crinuta spune:
Alina Gabriela, asa gandesc si eu privitor la petrecere.
In ceea ce ii priveste pe barbati si cadourile, al meu e pe dos, adica ne cumpara noua ce vrem si lui mai nimic, decat daca are neaparat nevoie de ceva.
Crinuta si Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.

bubu05 spune:
Hi, hi, Crinuta, asa e si al meu Mie cel putin mi-a luat f.f. multe, lui Vlad de asemenea, iar el doar o camasa...si-a mai cautat cate ceva dar nu a gasit ceva sa-i placa...
Alina, multumim de compliment!
Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

lavinia345 spune:
Mai al meu s-a nascut cheltuitor ca si mine...doar ca s-a obisnuit la shopping in UK si deci nu-l prea satisface oferta de pe aici.Acum ca am fost la super Mall cu magazine de prin Europa...si-a luat camasa(dar ii mai trebuie cateva) si palton,geaca o luam joi...si niste jeansi dar aia sigur nu o sa gasesca cum vrea el.In rest ...sa se duca in Londra...
Lavinia
Natalia

crinuta spune:
Bubu, pai la tine a venit Mosul deja? Arata-me si noua ce haine ti-a adus.
Crinuta si Rayan

V. Erica spune:
Neatza fetelor,
Alina Gabriela, merci pt raspuns. Poate il voi gasi si pe-aici, macar la anul, ca special pt el eu nu umblu.
Oana (Bubu), nu stiu ce fel de caluti cauti, insa eu am vazut unii tare draguti in Auchen joia trecuta. Chiar voiam sa-i iau Ruxandrei, dar m-am razgandit pt ca mai aveam ceva cumparat pt ea (un carutz pt papusi)...
Nu se vad pozele, deoarece albumul nu e "share". M-am chinuit o ora si m-am lasat pagubasa. Parca a mai patit cineva asa -Simona sau Liviana?. Cum ati rezolvat?Sa v-aduca mosu` tot ce va doriti!
Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)

ixxi spune:
Neatza, iata ca am aparut....
crisa a fost impresionata de "mofu" si noaptea a visat ceva si tot spunea "munte, munte" (in traducere jucarii multe).
ne/au placut si copii....vladut jucausul, bianca cea sfioasa, matei cel pasionat de masinute, rebecca cea sociabila, andrei cel nazdravan si eric barbatelul (cu un costum taaaare frumusel).
Simona multumim mult de gazduire si pt organizare. a fost f frumos si bine organizat.
bubu sunteti niste frumosi
crinuta cum se mai simte rayan?
si acum....pozele http://family.webshots.com/album/556505267tmRRIr?action=&track_pagetag=/page/photo/family/kids/&track_action=/Owner/ViewActions/FullAlbum (nu mai stiu cum se facea :(
Beatrice si piersicuta
Cristina bebe si Cristina copilas

crinuta spune:
Ixxi si Liviana, merci de intrebare, Rayan e bine acum, a terminat antibioticul.
Crinuta si Rayan

PatriciaArdeleanu spune:
eu va zic 'neatza! la o cana de ceai!
Crinuta, ce ai mai facut la interviuri? de ce esti deprimata? sper ca ti-a trecut intre timp, da??
Ixxi, si Rebecaa a ramas la fel de impresionatat, toata ziua zice "mocu", si daca o intrebi ce i-a adus zice "cacau", adica ciocolata (de la ou). Pina de curind oul era numit simpu "ou", dar de cind a descoperit ca e si ciocolata si jucarie, ciocolata a devenit "cacau". L-a recunoscut pe "mocu" si la tv, si daca o intreb ce mai vrea de la el, tot cacau zice , si influntata de noi, mai zice "bichiketa" adica bicicleta
Liviana, am dansat aseara de ne-am rupt pe clipurile de la tine! super!!
cit priveste cumparaturile, si al meu sot e la fel, mi-ar luat mie tot daca ar putea.
inca nu am facut nici o cumparatura, nu stiu cind am sa ajung, paote diseara. Patricia si
Rebecca (05.02.05)

crinuta spune:
Fii-miu spala geamuri
, va pun poze mai incolo ca acum tre' sa plec.
Patricia, sunt cat de cat mai bine, datorita sotului care imi ridica constant moralul, dar....lasa ca vorbim mai tarziu.
Crinuta si Rayan