Ai nostri ca brazii! - ianfeb2005(35) La multi ani

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Sigur tre sa ii dau 5 zile? Eu stiam si ceva cu minim 3.

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coraly spune:

Crinuta, daca te uiti la pag 5, ti-am raspuns la intrebarea cu bioticsul.
Legat de antibiotic, e mai bine sa-i dai 5 zile, ca sa nu faca rezistenta la el.

Coraly si Sergiu (3 ian 2005)

poze

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by coraly

Crinuta, daca te uiti la pag 5, ti-am raspuns la intrebarea cu bioticsul.
Legat de antibiotic, e mai bine sa-i dai 5 zile, ca sa nu faca rezistenta la el.

Coraly si Sergiu (3 ian 2005)

poze

Merci mult Coraly.

Am vorbit cu dr lui de familie si luni o rezolvam.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Crinuta, poti sa mergi la farmacie cu cutia de antibitic sa ii arati ca e sub tratament si nu ti-a ajuns una si nu iti mai trebuie reteta. eu asa am facut si mi-a dat.

Patricia si Rebecca (05.02.05)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by PatriciaArdeleanu

Crinuta, poti sa mergi la farmacie cu cutia de antibitic sa ii arati ca e sub tratament si nu ti-a ajuns una si nu iti mai trebuie reteta. eu asa am facut si mi-a dat.

Patricia si Rebecca (05.02.05)

Asta ma gandeam sa fac acum. Am vazut ca mai mult de 2 doze nu ii ajung, iar pana luni ar pierde 3-4 doze. Ma apuca disperarea.
I-as da in judecata pe astia care fac asemenea doze insuficiente.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Gata fetelor, am rezolvat.
Nu stiu ce ma faceam daca nu rezolvam.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Despre cite zile se da antibiotic: mie doctorita mea mi-a spus ca minim 5 zile (asa mi-a zis si o doctorita de la urgente o data), dar cind am ajuns la spital acuma de curind tantile alea spuneau ca se da si 10 zile, pina trece boala. Daca ia prea putine zile e mai rau decit daca ia prea multe.

Bubu doctorita de la spital mi-a dar Viusid pentru intarirea imunitatii si vad ca ii merge bine cu el. Si i-am dat si eu Ecoflorina pentru refacerea florei intestinale dupa ce a facut diaree atunci.

Multa sanatate voua si copiilor bolnavi! Insanatosire grabnica!

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/

Despre Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Crinuta, Biotics eu ii dau 2 plicuri pe zi pana termin antibioticul si inca 2-3 zile dupa. Exact cum a zis Simona, e mai rau sa-i dai prea putine zile de antibiotic decat prea multe. Minim 5 stiam si eu.

Lavinia, pai am facut asa: migdalele le-am pus in apa clocotita vreo 30 sec, apoi le-am scos si le-am decojit, se ia repede pielita. Apoi le-am prajit cam 1 min in baie de ulei, dar mare grija, cum isi schimba culoare trebuie scoase ca le ia repede focul. Le-am lasat sa se scurga pe un servetel si apoi le-am papat. Super bune sunt!

Simona, n-am auzit de Viusid...eu ii dau Septilin.

Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

a iesit verisoara sotului din spital cu cel mic de 6 luni, insa au ramas internati ambulatoriu, adica stau ac dar merg la sp[ital sa-i scoata mucii cu pompa lor si sa-l vada dr. de acolo. i-au admin cat a stat acolo antibiotic si cica e viral ce are el, nu e bacterian si nici febra nu a facut... la naiba, am zis, dc si in spitale se da antibiotic aiurea.....................

ma rog, alta e acum pb si se intreaba si ea ce sa faca: a venit di nspital cu diaree... nu stie ce are exact, insa i s-a spus ca virusul s-ar fi mutat de la gat la stomac - ati mai auzit de asa ceva?? 2 dri i-au zis sa nu mai alapteze macar 24h si apoi sa reia alaptatul cate 1,3-5 min pana revine la normal. ea vrea sa-l alapteze pana la 1 an si e tare confuzata dc e ok sa faca asa... va tb sa se mulga si sa-l arunce (mentionez ca cel mic suge mult, doar o sg masa i-a fost inlocuita cu fructe).

Stie cineva dc e posibil ca laptele ei sa-i mentina diareea?? adica si cand bebe papa san trenuie scos din alimentatie in caz de diaree?? ... dc ar papa doar san ce ar face???

mersi mult.

Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"

Mergi la inceput

Nu a vrut sa bea laptele cu biotics, asa ca i-am dat cu forta, cu seringa de la Nurofen.
Ar fi mai bine sa ii pun un pliculet in laptele de dimineata, nu? Sau cum?
Asta e, e incapatanat.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput