Ai nostri ca brazii! - ianfeb2005(35) La multi ani

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns coraly spune:

Crinuta, daca ai luat ecoflorina, de ce nu ii dai de aia? E si mai buna, ca are 4 fermenti in loc de 2, si in plus are gust bun de piersici, i-o dai tot cu seringa de nurofen, dar are gust mai bun.

Coraly si Sergiu (3 ian 2005)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

quote:
Originally posted by coraly

Crinuta, daca ai luat ecoflorina, de ce nu ii dai de aia? E si mai buna, ca are 4 fermenti in loc de 2, si in plus are gust bun de piersici, i-o dai tot cu seringa de nurofen, dar are gust mai bun.

Coraly si Sergiu (3 ian 2005)

poze

Mai am o singura fiola, i-o dau maine. Nu cumparase mama multe ieri.
Dar daca ii dau dimineata biotics in lapte si dupa amiaza si seara ecoflorina?

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.

Mergi la inceput

Bubu, asa pregatesc eu migdalele cand le fac cu orez si stafide.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Shobo, eu am auzit de ce ziceai tu, adica nu neaparat ca se muta microbul din gat in stomac, dar de obicei cine sta internat in spital face enterocolita, de la ce...de la cei din jur, poate...de la conditiile din spital. Pe oricine am auzit ca a fost in spital l-am auzit ca apoi a dat in enterocolita. Vlad era sa o pateasca, dar nu neparat ca am stat acolo o noapte, ci si din cauza multor medicamente administrate.

Crinuta, pune-i-l in laptele de dimineata, dar sa nu te vada si vezi sa-l bea tot. Eu dimineata ii dau lapte cu cana si ma vede cand i-l pun, ii zic ca e cacao, apoi pun si nesquick. Ii pun intr-o canuta mica la inceput sa fiu sigura ca-l bea tot. Apoi dupa-masa i-l pun in cana de apa(e din aia cu pai) si pana se culca o bea toata.
Mmm, foarte bune sunt migdalele asa, mie mi-a aratat sora mea cum sa le fac, ea a lucrat intr-un restaurant chinezesc cativa ani. Mie nu-mi place orezul cu stafide, dar poate si cu migdale are alt gust.

Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

'Neata! Nu s-a mai trezit nimeni? Noi papam orez cu lapte si ne uitam la desene, bineinteles! Apoi plecam la Mall Vitan, mai vine cineva?

Sa aveti o duminica cat mai placuta!

Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Eu m-am trezit desi pic de somn..

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Cum se mai simte Rayan? A mai avut febra?

Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Nu, n-a mai avut febra. Aseara i-am pus si un supozitor cu paracetamol, insa la 24 a fost un chin sa ii dau antibioticul, deoarece a trebuit sa il trezesc si se enervase. I-am dat cu forta, pe cand azi dimineata l-a luat fara nici o problema.
Vlad ce face?

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Hello, unde sunteti toate?

Fetelor care petreceti azi la Simona, va doresc petrecere frumoasa si sa beti un pahar de sampania si pentru noi, da?

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Crinuta, o sa bem si pentru tine un pahar. pacat ca nu poti veni...

Patricia si Rebecca (05.02.05)

Mergi la inceput