Ai nostri ca brazii! - ianfeb2005(35) La multi ani
Raspunsuri - Pagina 12
crinuta spune:
Amaya, tinem pumnii sa te simti bine rapid.
Crinuta si Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
bubu05 spune:
Of, Amaya, asta iti mai lipsea acum! O sa-ti treaca de la antibiotic, imi pare tare rau ca trebuie sa-l iei...
Lavinia, salata cu ciuperci eu o fac asa: 2 borcane cu ciuperci, le tai cubulete mici, apoi adaug maioneza, zeama de lamaie, usturoi ras pe razatoarea mica si marar. Mai poti pune si 2 castraveciori murati taiati cubulete si nu mai adaugi zeama de lamaie. mmm, ce pofta mi-e! Vin fiert tot n-am facut...poate in seara asta!
Crinuta, asta si vreau, dar ce sa fac daca numai cu antibiotic se face bine?? i-a niste raceli nasoale de cand cu cresa...chiar luni cand am fost la dr. i-am zis ca n-as vrea sa-i dau si mi-a zis ca o sa faca febra in continuare la cum arata gatul lui si mai bine sa nu ma risc.
Rayan a mai facut febra?
Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz
crinuta spune:
Nu, de cand i-am dat antibioticul face doar spre dimineata, si nu e asa de ridicata.
Azi dimineata la 7 avea 38,4 apoi i-am dat Nurofen si a inceput sa scada, iar la 8 a luat antibioticul. Acum nu are febra, dar asa a fost si ieri.
Sper din tot sufletul ca nu i-am dat antibioticul degeaba, ca ma impusc. Eu si asa eram fericita ca nu a avut nevoie pana la varsta asta.
Data viitoare totusi voi astepta 48 de ore, nu doar 30, ca sa fiu eu cu inima impacata.
Mama mi-a spus ca eu niciodata nu am luat antibiotic pentru rosu in gat, pentru ca nu prea faceam rosu in gat, iar daca faceam trecea in 3 zile fara antibiotic.
Eu si acum sunt rezistenta, in sensul ca nu am avut gripa de la 11 ani, doar raceli usoare fara febra.
Dar cand fac eu gripa e nasol de tot. Tin si acum minte ce rau ma simteam, ce febra mare faceam, mi-era rau, ma durea capul, tuseam, ce mai, tot tacamul si ma tinea cam 10 zile.
Eu sunt convinsa ca si datorita bonei mele sasoaice am capatat asa o rezistenta, de aceea v-am spus ca Rayan mananca iaurtul direct din frigider, bea apa rece de la frigider, etc. Vreau sa se caleasca, nu vreau sa fie sensibil.
Crinuta si Rayan
bubu05 spune:
Nici eu nu am mai fost racita de nu mai tin minte, dar acum Vlad mi-a dat ambele raceli, cand a facut el bronsita am avut febra, iar eu nu stiu cand am facut febra ultima data...acum bineinteles ca mi s-a inflamat si mie gatul...eu cred ca o sa iau toate bolile de la Vlad.
Poze cu Vladutz
crinuta spune:
acum bineinteles ca mi s-a inflamat si mie gatul...eu cred ca o sa iau toate bolile de la Vlad.
Poze cu Vladutz
[/quote]
eu sper ca nu
Crinuta si Rayan
bubu05 spune:
Hi, hi...asa credeam si eu si am fost f. rezistenta pana acum, doar raceli usoare si destul de rare. Dar se zice ca o boala luata de la un copil e mult mai grava pt. un adult decat invers. Si mi-e groaza de bolile copilariei pt. ca nu am facut decat una, cred ca varsatul de vant....
Poze cu Vladutz
lavinia345 spune:
Amaya,insanatosire grabnica.Nu e tarziu mai pe seara sau chiar maine,sau cand poti tu,vreau doar pana miercuri cand vreau sa merg la cumparaturi sa stiu exact de ce am nevoie.O s-o fac cu ciuperci proaspete.
Bubu merci pt reteta,cam asa suna si cea de la Amaya.Nu mai stiu exact daca in a ei erau si castraveti murati.Castravetii de aici nu sunt asa buni ca cei de acasa,sunt alt soi de castraveti,dar in lipsa de altceva ii folosesc si pe aia.Salata de creveti suna bine.Nici eu n-am mai facut vin fiert,trebuia sa-l fac pe la orele 17 ca venea prietena mea libaneza si i-am promis ca-i fac(astia nu stiu de vin fiert aici) dar m-a sunat sa-mi zica ca nu mai vine ca a avut accident de masina si s-a speriat tare,i-a intrat volanul in stomac si a dat si cu capul de parbriz,mai era si cu cei 3 copii in masina.In fine,m-am dus eu la ea s-o consolez...a tras o sperietura mare si masina e lovita rau.
Lavinia
Natalia
bubu05 spune:
Of, saraca prietena ta...cred si eu ca s-a speriat! cu placere pt. retete, poti sa o faci fara castraveti dar pui lamaie sa nu fie gretoasa.
Eu mi-am facut niste migdale prajite si ma delectez cu ele...yamiiii!
Poze cu Vladutz
lavinia345 spune:
In ce le-ai prajit?Ai pus ceva zahar sa le caramelizezi?Sau le-ai baga la cuptor sa le rumenesti?
Lavinia
Natalia
crinuta spune:
Am gasit biotics, dar cum dau?
Acum am alta problema, ca am constatat ca nu imi va ajunge antibioticul 5 zile. Cred ca maine se termina si asta inseamna ca trebuie sa ma duc la pediatra sa imi dea reteta. Alti bani cheltuiti.
Crinuta si Rayan