Ai nostri ca brazii! - ianfeb2005(35) La multi ani

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavinia345 spune:

Amaya,arati beton!

Lavinia

Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Crinuta, nici eu nu am vrut sa te superi si stiu ca nu te-ai suparat! Eu ma gandeam ca poate era mai eficienta o consultatie "pe viu" decat la telefon. iar cu exudatul ai dreptate, asa mi-a explicat si mie Stanciu, ca nu poti tine copilul cu febra pana vine rezultatul. Si eu stau numai cu frica...mi-e frica sa nu recidiveze la Vlad dupa tot ce am patit data trecuta...de-aia m-am hotarat sa i-l dau 7 zile...nu mai stiu nici eu ce sa fac...ma doare sufletul cand stiu cate antibiotice a luat in ultima luna!
Un pup mare lui rayan sa se faca bine!

Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Bubu, nu stiu ce sa spun, daca e bine sau nu sa ii dai 7 zile. Stanciu ce zice?
La cat timp dupa intreruperea antibioticului se poate face exudatul?

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.

Mergi la inceput

Cam la o saptamana poat face exudatul, cred, si mie mi-e frica sa nu faca iar febra daca nu-i mai dau...asa mi-a facut data trecuta si am ramas cu frica...cu Stanciu n-am vorbit pt. ca tratamentul asta i l-a dat pediatra. Soacra mea zice ca unele infectii se vindeca la 7 zile de antibiotic, iar cum el are antecedente.....uite, chiar in timp ce scriam mesajul am sunat-o pe asistenta pediatrei noastre si mi-a zis ca pot sa-i mai dau o zi sau doua, klacidul merge pana la 10 zile de tratament si nu fac rau daca ii dau 6 sau 7 zile, iar gatul e normal sa mai fie putin inflamat, ca nu trece in 5 zile de antibiotic.

Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Atunci da-i 7 zile ca rau n-are ce sa ii faca.
La Vlad este prima data cand ia antibiotic?

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

A mai luat pe la 1,6 ani augmentin si apoi acum o luna cand a avut adenofaringita-bronsita(augmentin 5 zile, apoi zinnat 3 zile, apoi gentamicina si axetin in vena ) si acum klacidul. Pe mine ma ingrijoreaza ca i-a scazut mult imunitatea dupa bronsita asta si atatea antibiotice...ii dau in continuare siropul septilin si astept sa faca minuni.

Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia345 spune:

M-am apucat sa pun pe o lista meniul pt Craciun....Amaya pls mai imi dai o data reteta pt salata cu ciuperci?O tot caut si nu dau de ea,am facut-o last year si mi-a placut tare.Si cum am invitat niste prieteni la noi de Craciun,vreau sa-i dau pe spate.

Mai vreau sa fac salata de creveti dar nu stiu nici o reteta...o sa mai caut pe net sa vad ce gasesc.Stie cineva reteta de umplutura pt curcan cu castane?Anul asta vrem curcan in stil frantzuzesc...

La dulciuri fac doar tort diplomat,placinta de mere a la Anda a la irish mother(e buna buna si usor de facut)si prajitura cu miere care e preferata mea.Voi ce faceti bun si usor?

Lavinia

Natalia

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by bubu05

A mai luat pe la 1,6 ani augmentin si apoi acum o luna cand a avut adenofaringita-bronsita(augmentin 5 zile, apoi zinnat 3 zile, apoi gentamicina si axetin in vena ) si acum klacidul. Pe mine ma ingrijoreaza ca i-a scazut mult imunitatea dupa bronsita asta si atatea antibiotice...ii dau in continuare siropul septilin si astept sa faca minuni.

Poze cu Vladutz

Te inteleg. Incearca sa eviti cat poti antibioticele pe viitor.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Lavinia, multumesc mult...nici nu va inchipuiti cum e pt. o graviduta cu ditamai burtoiul in fata sa auda asa complimente.

Sigur ca iti dau reteta insa o s-o scriu mai pe seara daca nu e prea tarziu.

Am fost la ORL, diagnostic = puroi si m-a trecut pe Augmentin si Tantum Verde timp de 7 zile. Ma simt tare rau, sper ca antibioticul sa-si faca efectul repede.

Oana 31+ si nazdravanul Andrei (18.02.2005)

Comorile mele

Mergi la inceput

Lavinia, uite ce salata de creveti fac eu, noua ne place de tot. E un fel de salata orientala. Deci, cartofi fierti, ceapa, ardei gras rosu, creveti, maioneza si multa zeama de lamaie. cantitatile le pui in functie de cat vrei sa iasa.
Eu o sa fac o rulada de cascaval, salata de vinete, ciuperci cu maioneza, salata beof, sarmale, fripturica asortata, iar la dulciuri inca nu m-am hotarat.

Poze cu Vladutz

Mergi la inceput