Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (66)
Raspunsuri - Pagina 8
biabaus spune:
Maine Matei implineste 1 luna, si azi trebuie sa mergem la pediatru sa ne cantarim, sa ne masuram... Pana acum a venit doar asistenta acasa,acum suntem mari si mergem noi la dl doctor. Am nishte emotii, trebuie sa-l pun in scoicutza, sa-l sui in masina, sa-mi iau bagajelul dupa mine, si sa-l duc la doctor. Sper sa ma descurc. Daca il apuca plansul pe drum sper sa nu ma panichez, sa nu mai stiu unde e frana si unde e acceleratia.
S-o treceti si pe Anateo in listutza cu bebei
Va pupic
Bianca si bebe Matei
poze
deeaA spune:
Neata!Ne-am trezit si noi!
DANDUSA ca bine zici
AELITA nu esti singura cu burta in colturi! Se face in asa fel de zici ca vrea sa iasa prin burta,desi mami i-a tot explicat pe unde tre sa iasaDar mai au tot timpul sa se intoarca,am auzit ca si-n ultima clipa,ca al meu de pe la 6 luni era cu caputul in jos,dar acu face pe smecherul
Fetelor care stati in Titan ce dr pediatrii v-ati ales pt bebei?Ca eu inainte de casatorie am stat in Crangasi si nu as vrea sa-l inscriu la dr mea de fam ca e cam departe de Titan?
Ce ma sfatiuti?
deeaA37+ DAVID ALEXANDRU
andicu spune:
Buna fetelor.
pe aici sa felicit niste proaspete mamici care mi-au ramas dragi!
Miro, sa-ti traiasca fetita! e o papusa!
Mada, felicitari si bun venit lui Darius!
Ingeras, nastere usoara maine, si sa fie Maya grasanica si frumoasa si mancacioasa!
Aelita, Madaluta a nascut pe 14.dec. si pot spune si de saftoiu_gina ca a nascut pe 13 dec., dar inca nu ne-a dat amanunte .
Felicitari tuturor mamicilor, sa aveti bebei sanatosi si celor care asteapta inca in plus, nasteri usoare!
Andreea 10+
Punctuletzul meu
Pozele mele
Ajutati-l pe Andrei!
cornelianeli spune:
quote:
Originally posted by asiza
Stie cineva exact in ce data a nascut Madaluta??? Ca nu stiu unde si cand s-o trec in listutza!!!
Oana 38+ cu Denis Cristian
Disney bb
Trimise - 14/12/2006 : 21:26:15
--------------------------------------------------------------------------------
buna seara! sunt sotul madalutei si avem un baietel frumos , Darius, 3,700, mama se simte bine
de maine dimineata vor fi mutati la salonul 7401. va steptam , daca aveti placere
Madalina 39+,Darius
pentru listuta
"Un singur lucru face visele imposibile: frica de esec." (P.Coelho)
my ticker
POZE
Yagmur spune:
Intru si eu pe fuga... musafirii imi ocupa tot timpul, dar si ma rasfata... i-am pus sa-mi faca papa bun, masaj etc....
Piscotica, La Multi Ani!
Galerie pentru Asiza, Monigue, Donia, Ingeras (sper ca nu am uitat pe cineva, ca am citit in graba)
Mi-e ciuda cand vad cand se misca in burtik be-ii vostri... Luca al meu e tare linistit.. ma duc si azi la doctor sa vad ce face..
Pupici.. si sper sa mai apuc sa intru pe forum pana nasc...Yagmur 38 + bebe Luca
alexandra_25 spune:
Buna dragele mele......eu nu am mai reusit sa intru...Mark a inceput sa aiba colici urate...poate din cauza ca am mancat eu ce nu trebuia....voi mancati ca si la carte?...cele care alaptati?....si stiu ca ati discutat mult pe tema asta..cu ce le dati bebeilor pentru colici dar as vrea si eu un sfat cu ce sa ii dau...
Ieri am primit cheile de la ANL...v-am spus eu ca nu ma mut anul asta...ne-au dat cheile dar nu avem apa si caldura numai de pe 16 ianuarie...dar e frumoasa...si destul de spatioasa...dar mai avem de modificat pe acolo!
Mark e la fel de nazdravan...ieri m-a terminat...atata a plans...si pana la urma am reusit sa-i gasesc pozitia ca sa doarma linistit..fara crampe...tot in pat la mami si la tati ca acolo nu sunt crampe...
Apoi probleme cu ragaitul avem tot timpul...ragaie tare greu..si daca nu il tin sa ragaie dupa cateva minute vomita....avem probleme si cu pisu...cand ne e lumea mai draga pisa tot...
Vreau sa felicit noua mamica...Chinico ...sa iti traiasca printesa si sa fiti sanatoase amandoua...
...Piscotica...."la multi ani"....si multa fericire alaturi de bebe si sotior.......te mai asteptam pe forum..
Draga mea Asizuca...maine e ziua cea mare...ziua pe care ai asteptat-o atata....iti doresc mult curaj...sa fii tare si sa vezi ce minune de copil va fi Denis...eu sunt alaturi de tine si o sa ma pentru tine...te sun poimanine sa-mi spui cum esti... multi si HAI ASIZA....
Roxana...am ras cu lacrimi cand am citit mesajul tau...cu scrisoarea Oanei......ce scumpica e...
Mirona....deja sunteti asa de maricele......si sa creasca mare...
Felicitari Anateo.....sa iti traiasca Sebastian...sa fie sanatos si papacios...
Aelita.......
Pupic toate fetele....
alexandra de Mark Andrei
poze cu Mark
poze
alexandra_25 spune:
...am uitat ca maine va naste si Donia si Ingerasa........hai fetelor curaj...nici nu stiti ce bucurie o sa aveti maine...
alexandra de Mark Andrei
poze cu Mark
poze
doradora spune:
quote:
Originally posted by Mirona
Roxana - si a mea a avut aceeasi problema - insa la noi s-a agravat si au iesit si puncte rosii pe putzica.
Pediatra ne-a recomandat o crema de la farmacie - este preparata de catre farmacisti si se numeste BABY - cu balsam de Peru.
A doau zi nu a mai avut nika la funduletz. Punctele rosii au trecut si ele, dar in 2 zile. Incearca - poate fabrica si farmacistii de pe la voi.
Piscotica pentru tine. Inca nu ti s-a facut dor de noi? Hai mai intra pe forum si stai cu noi la taclale. Ce mai zice Toby? In doua zile ai flacau mare - trei luni. Felicitari si la mai mare.
P.S. noi azi avem 6 saptamani.
v-am pupat
Miro si Karina Ioana - filmuletze Karina www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061127&ctime=132700" target="_blank">1,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061201&ctime=005102" target="_blank">2,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061204&ctime=132558" target="_blank">3,
am o nepotica talentata, o burtica in amintire, si o BB-lina zbenguita
incearca pudra de saprosan. bebelina era f oparita la axile, i-am dat 2 zile si e ca noua. partea proasta e ca nu se gaseste asa usor.
chris + alexandra
bebe alexandra