Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (66)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

ha! ce sa fac? am facut o ciorba si o mancare de regim pt tata,ca vine dimineata.si mi s-a facut pofta de ciorba asta!!!! eu nu prea mananc ciorba de fel,si uite ca acum mi s-a facut pofta de asta de dieta.
asa ca mi-am pus un pic,si trag si niste grisine pe sub falci.

mai citesc pe forum,si ma uit in acelasi timp si la fotbal in reluare,ca a fost ceva interesant pt mine,azi dimineata,si dormeam la ora aia.

si-uite asa..

37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lory32 spune:

Pofta Buna!
Si pe mine ma asteapta maine ( de fapt, azi) program de facut mancare,frigiderul face semi-nudism, mai bine zis topless,cred ca s-a speriat ca nu mai sunt oale si cratite prin el...ce sa fac si eu mai intai, dar m-am hotarat sa mai fac cate ceva ( daca ma lasa Deliuta, evident), ca pana acum am mancat pe apucate, mai mult sandvich, pizza( traiasca comenzile la domiciliu-le-am facut astora vanzare ),plus ce mai cumpar de prin carrefour- ca timp pentru plimbareala pe acolo mi-am facut, ma mai aerisesc si eu, mai casc gura pe la magazine- tot nu am reusit sa merg peste tot- dar e super misto.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

maine ma astepata sa fac si pt noi ceva,ca ce am avut s-a terminat ins eara asta.
si cum noaptea asta am facut doua feluri pt tata,nu am mai facut si pt noi.
si asta e de jale,de regim,nu mi-a palcut ...

37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Buna dimineata!!!

Noi azi am avut o noapte ceva mai buna decat ieri, dar nu ne laudam oricum...

pentru Piscotica!!! Sa fii sanatoasa si sa ai parte numai de impliniri alaturi de cei dragi!
Donia, azi mergi la cezariana, nu-i asa??? Doamne ajuta! Sa danseze majoretele penmtru tine:

Va multumesc tuturor celor care-mi faceti galerie...deja ma simt mai bine...o sa stiu ca va ganditi la noi...

Miro, Aka si Aelita, mersi!! Ma bazaez pe voi atunci sa ma treceti in catastif...daca nu, nu-i bai, ca, vorba Aelitei, ne-om trece singure cand venim acasa...
Dia, ma simt mai bine acuma ca ne-ai mai incurajat cu cezariana!!!
Irina, FELICITARI pentru bb MAtei Cristian!!! ...sa va traiasca si sa creasca mare, destept si sanatos!!!
Roxanac, te pup si pe tine, si pe Calinut, si fetele...Intrebai de Dbunny....ea nu are net acasa si ne-a spus inainte de a naste ca va lipsi cam 2/3 luni de pe forum din pacate...dar sunt convinsa ca e bine in rest...ocupata cu bb!
Madaluta, felicirari pentru bb Darius!!! {cheers]...Sa fie sanatos, destept si mancacios!
Desiree, am vazut pozele cu iubitul tau mic...e un scump...

quote:
ASIZA,
stii ce am visat aseara?Am visat ca primul lucru,cind am intrat pe forum ,a fost sa ma uit la lista de sarbatoriti ,sa nu cumva sa uit si azi si sa te superi pe mine.M-am trezit am zimbit...,iar mai tirziu cind am intrat pe forum si am citit mesajul postat de AELITA,unde ureaza LA MULTI ANI,Piscoticai...,pentru ziua de miine...,m-am prapadit de ris.Deci nu numai eu am stat cu frica in sin,nu,AELITA?!?Si tie ti-e frica...Ce-ai visat aseara?

Dandusa.......hai ca era sa ma prapadesc de ras de se uita Cristi la mine si nu intelegea nimic...n-am fost chiar asa sadica incat sa va dau cosmaruri!!! pupici...esti totala...
Aelita, vad ca ai patiti si tu ca mine cu prietena asta care viseaza aiurea...si-ti mai si spune...si pe mine m-a sunat soacra-mea sa-mi spuna ca m-a visat urat si era sigura ca sunt la spital......dapa ce ca sunt strsata, imi mai baga si ea cuie-n cap...
Aelita si Lory, vad ca iar ati bantuit p-aci azi-noapte...ma duc si eu acuma sa mai bag o tura de somn, apoi vreau sa fac putina curatenie, imi mai verific bagajul odata...si mai vedem....

Va pup pe toate toate mamici, burtici si copilasi...

Oana 38+ cu Denis Cristian
Disney bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Stie cineva exact in ce data a nascut Madaluta??? Ca nu stiu unde si cand s-o trec in listutza!!!

Oana 38+ cu Denis Cristian
Disney bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Aelita, stai linistita, este normal sa simti bebelul asa, mult mai mult, pt ca nu prea mai are loc :) si a mea imi transforma burtika de zica ca sunt cel putin extraterestru :) cateodata e in stanga, altadata in dreapta toata, burta e ba patrata si in coltzuri, ba goala intr-o parte si rotunda in alta...
Burtika mea este muuult mai bine comparativ cu acum o saptamana, datorita spray-ului recomandat de Tutu si de voi, cel cu propolis. Rana mea, care sambata trecuta era carne ie, acum are coaja, in unele parti s-a si uat deja si s-a format o piele mai vascularizata decat restul burticii, na, e normal...nu ma mai doare atat de mult si ma simt si eu ca un om normal...Sunt tare fericita.

Fetelor, pe mine a inceput sa ma ia melancolia, ca de mai ne nu o sa mai am burtik :) pe de o parte si pe de alta parte nu prea am reusit sa dorm pt ca m-am tot gandit cum o sa fie printesa...daca o sa ii placa de noi, daca, daca...

Pupicei, Ingeras 39+ Maya Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Somleac, pe mine ma ajuta mama, altfel imi luam campii, Oana pleaca la scoala, intra la 7:45, iese la 11:20 sau 12:20, Ana e la gradinita, pleaca odata cu Oana, vine la 16:00-16:30. Iti dai seama ce-ar fi fost daca eram singura? Sa spunem ca de dus le-ar fi dus Marius, dar de adus, tinand cont ca mai este si Calin care-i rau de foame si daca nu-s gata cu laptele la ora lui, uneori mai devreme, tipa ca din gura de sarpe, deci n-as fi putut sa ma duc eu sa le iau, sau oricum nu mereu, ca depind de orele lui de masa.
Ai grija cu varicela sa nu ia si cel mic, stiu ca nu-i bine sa ia asa ceva acum, cat sunt asa de mici, nu stiu care-i cauza, probabil sistemul lor imunitar. si mie-mi este teama sa nu-mi vina vreuna din fete cu asa ceva, cu toate ca-s puse-n tema si educatoarele si invatatoarea, sa ma anunte daca apare vreun caz in clasa.

Dati-mi si mie idei ca nu stiu ce sa-i iau Oanei ptr Craciun. A facut ea o scrisoare, dar a scris tot ce era in oferta de la Selgros si Carrefur, noroc ca nu a venit si oferta din Metro, ca scria si de-acolo. Iar papusi nu vreau sa le mai iau ca nu mai am loc de ele in casa.

Si inca ceva: Calin e iritat rau la fundulet, numai unde-i gaura fundului, (scuze dar nu stiu cum altfel sa spun), i-am dat cu Bepanthen, cu Nidoflor, am si un spray cu aloe si o crema cu aloe si propolis de la Forever, dar tot degeaba. ?Aveti idee, cu ce-as mai putea sa-i dau?

Fug ca nu mai ma-nteleg cu fomistul.

Roxana,deCalin(9.11.2006),Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

Roxana - si a mea a avut aceeasi problema - insa la noi s-a agravat si au iesit si puncte rosii pe putzica.
Pediatra ne-a recomandat o crema de la farmacie - este preparata de catre farmacisti si se numeste BABY - cu balsam de Peru.
A doau zi nu a mai avut nika la funduletz. Punctele rosii au trecut si ele, dar in 2 zile. Incearca - poate fabrica si farmacistii de pe la voi.

Piscotica pentru tine. Inca nu ti s-a facut dor de noi? Hai mai intra pe forum si stai cu noi la taclale. Ce mai zice Toby? In doua zile ai flacau mare - trei luni. Felicitari si la mai mare.

P.S. noi azi avem 6 saptamani.

v-am pupat

Miro si Karina Ioana - filmuletze Karina www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061127&ctime=132700" target="_blank">1,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061201&ctime=005102" target="_blank">2,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061204&ctime=132558" target="_blank">3,
am o nepotica talentata, o burtica in amintire, si o BB-lina zbenguita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Sunt culmea, suntem in pauza de ragait, si hop pe forum

Mirona, asa are si Calin, niste puncte rosii, numai in zona in care am spus, in rest nu are nimic-nimic, nu-nteleg de ce, ca de cate ori face kk il schimb. Am notat, sa vad daca gasesc.
Karinuta ce mai face? E cuminte, vine Mosu la ea?

Asiza,Monique si Ingeras, maine-i ziua cea mare , deci:

Roxana,deCalin(9.11.2006),Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biabaus spune:

haideti ca eu postasem in capitolul trecut, inchis demult......

Buna mamici,

Nu am mai intrat demult, nu stiu daca stiti deja, dar am vazut ca in lista cu bebei nu este trecuta si Anateo2004. Am primit de la ea urmatorul mesaj: " pe 11.12 s-a nascut Sebastian. A avut 3.850 kg si 53 cm. Suntem bine amandoi, asteptam sa ajungem acasa."

Felicitari Anateo2004, acum esti mamica si de baietel. Sunt tare curioasa cum a reactionat Teodora, cred ca era tare mandra de fratiorul ei.

Bianca si bebe Matei
poze

Mergi la inceput