Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (66)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

gata, mi-a scos firul, operatia e un piculet inflamata, nurofen si pe gura si supozitor, si gheata in prosop pe operatie.
la tati in chimb a fost un intreg circ acasa. lasasem lapte de la mine in 3 recipiente, din 3 reprize, dar incalzitorul de biberoane cica incalzeste doar 1, fapt constatat de abia acum. in afara de asta, a cazut biberonul, nu mai avea tetine sterilizate, fugi si sterilizeaza. la inceput insa, cand a schimbat-o de scutec, o spala in chiuveta de caca, cand dumneaei i-a dat drumul la o noua repriza, spre disperarea lui alex. nici vigantolul nu i l-a dat si acum zace lat, rapus de o bebelina mica, frumoasa si cuminte care nu face nimic iesit din rutina, de altfel.

chris + alexandra
bebe alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

Buna la toata lumea!
La muti ani, Pisoctica!
HAI Asiza, Monigue, Donia, Ingeras !!!! MULT CURAJ SI NASTERE USOARA!
Asiza, iti dai seama ca maine pe forum va circula frenetic veste ca a venit pe lume Denis??? si toata lumea te va felicita si ii va ura bun venit micutului. Doamne ajuta! Si celorlaltor fete nastere usoara si bebei sanatosi!
Roxanac, si David al meu a facut o iritatie uratica la pliul piciorusului, l-am facut cu Bepanten, nimic, si atunci am apelat la ungunetul ala de mi-l recomandase Ramsan pentru alergia mea, cu galbenele si propolis de la Tis .. ei, si situatia s-a ameliorat considerabil. Si am mai citit ca e bine sa-l lasi asa cu putica goala, sa faca micutul bai de aer, eu il masam cu crema bine, bine, intre timp, si tare-i placea smecherasului meu. Acum ca exista riscul sa pipi peste tot, nu contest...Dar sunt asa curatei ca si pipi lor e pur..
Eu m-am panicat iar aseara, dupa cum deja ma cunoasteti... Nu avem un cantar din ala performant, dar avem unul de bucatarie, si am cumparat plasa si hai sa cantarim puiul. Cand colo ce sa vezi, doar 3450 cu tot cu haine, scutece, el s-a nascut cu 3000, a scazut in spital 100 gr. Dar David mananca bine, 90 ml la o masa si de 8 ori pe zi, bine ca mai sunt mese cu 70 ml, dar mi se pare ok. Mai mult, e evident ca a crescut, mie mi se pare ca face progrese uluitoare.. si totusi nemernicul de cantar.. O fi naspa cantarul, nu ma mai stresez. cand vine dr. ii zic sa-si aduca si cantarul si vedem atunci. Stiu ca ar fi o problema mare daca nu ia in greutate, dar daca bebe mananca, doarme, e vioi, atunci???
Carla2005, ce mai faceti tu si Alexandra, va mai chinuiti cu titi???
KOKORINA, tu, harbujeii???Totul e ok?

poze David Mihai

ROXANA si DAVID MIHAI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

Chris80...ma uitam intr-o poza de-a alexandrei in care isi suge degetelele...si bb a ta face asa?....al meu cand e foame mai ca si le mananca....ieri l-a prins pe Marius de nas..pacat ca nu dadea lapte....

alexandra de Mark Andrei
poze cu Mark
poze

Mergi la inceput

Chris80, poti sa-mi spui asa informativ, ca am citit despre faptul ca i-ai lasat Alexandrei laptic stros de la tine... cam ce productie scoti? Ma refer daca storci laptele o data cati ml ies, si in cat timp? Vreau sa vad comparativ cum e la mine.

poze David Mihai

ROXANA si DAVID MIHAI

Mergi la inceput

Alexandraaaaaaaa, ai vazut ??? Am reusit sa pun poze!! Pai, cum ramane, parca trimiteai niste laptic spre SM???

poze David Mihai

ROXANA si DAVID MIHAI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

Oana-asiza iti tin pumnii si o sa ma gandesc la tine cand vei fiin spital!!
cu visele,asa e..la tine cel putin se gandea ca esti la spital,adica nasti,dar la mine se gandea ca am pierdut sarcina...e a doua oara cand se gandeste ca ceva rau foarte rau mi se intampla din cauza visului..
la fel,dupa ce ca sunt eu cu morcovul...
ingeras sper sa nu iti ramana semne pe burtica ! si sa iti treaca de tot,ca acum ai altele pe cap!
piscotica
,LA MULTI ANI!!nici de ziua ta nu intri pe aici??
biabaus,multumim pt vesti!LA MULTI ANI PT mATEI! Anateo,FELICITARI PT SEBASTIAN!
YAGMUR
Alexandra,felicitari ! ai cheile de la casa ta!! nu conteaza cand se va rezolva totul,acum important e ca aveti cheile!!
sa fie intr-un ceas bun!

cine ma invata sa pun si eu un video pe undeva ?

37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns panaa spune:

Salutare dragi mamici si viitoare mamici!
Cu ultimele puteri urez multa bafta celor care in curand vor deveni mamici si multa sanatate si un calduros BINE ATI VENIT mamicilor care deja nu mai sunt in varianta 2 in 1.
Raportez inca o noapte nedormita, plansa si .......voma la greu..... Da, Ana mea a inceput sa vomite din ce in ce mai violent si mai des. Am fost ieri la spital , a consultat-o, a cantarit-o (avem 4050g - la 3 saptamani si 3 zile - ieri), i-a facut ecografie - nu are stenoza pilorica - asa cum banuia dr.pediatru, si..... COPILUL ESTE SANATOS. A luat 740 g in 2 sapatamani. Dar de 3 zile a inceput sa vomite aproape dupa fiecare masa, la inceput mai putin, apoi din ce in ce mai mult.....aproape ca vomita tot ceea ce a mancat....NU STIM CE SA MAI FACEM, NU STIM CE SA MAI CREDEM.....Febra nu are, semne de deshidratare nu are (pentru ca dupa ce vomita, vrea iar de mancare, si tot asa), de plans fara motiv nu plange....... S-a mai confruntat careva dintre voi cu astfel de situatii, ati mai auzit de asa ceva? VA ROG SA MA AJUTATI.....SUNT DISPERATA! Ana noastra in aparenta este un copil sanatos......este vioaie, nu plange dupa ce vomita - doar face ochii mari cand elimina ......kk face.....pipi face.....mananca.....doarme - ce-i drept mai putin noaptea.......
La voi tolereaza DEBRIDAT-UL? La mine face o mutra.....si il scuipa afara sau il inghite si apoi il vomita.....tot aia.....
Sper ca nu va deranjez cu problemele mele, dar voi sunteti ultima mea speranta.

Mirela Ana Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fatima spune:

roxanica, pentru eritem incearca tot de la TIS unguentul special pt. bebelusi cu ulei de catina..iti spun, face minuni..e chiar mai bun decat cel cu galbenele si propolis..

fatima de eva ioana
cu 24h inainte
dupa 24h

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

panaa,imi pare rau ca esti ingrijorata cu fetita...
nu stiu ce sfat sa iti dau..

Am pus-o si pe Saftoiu Gina in lista,dar lipsesc date .

37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciab spune:

Nu stiu daca ati mai discutat, dar vreau sa va intreb cat timp poate rezista (in recipient) laptele matern si la ce temperatura trebuie tinut si daca trebuie incalzit inainte sa fie dat bebelusului . Am tot citit diversele metode folosite de voi impotriva colicilor, le-am aplicat dar degeaba ... nu stiu ce sa mai fac , simt ca inebunesc !!! Mititelul vrea sa doarma dar durerea e prea mare si plange continuu.
Si ar mai fi o problema - nu poate sa scoata aerul dupa masa , si imi este asa de mila ca-l mai si deranjez cand tocmai a adormit si tot degeaba, fara folos.
Lucia si [b]Andrei Nicolas

Mergi la inceput