Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (66)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Gata acum ar trebui sa se vada marsupiu uitasem ca de fiecare data dupa ce pun poze noi trebuie sa dau pe public sa se vada

Bamboletta si Antonia-Gabriela (1 nov 2006)
"poze"
www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">"video bebelina"
"Poze Antonia-Gabriela"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

quote:
Originally posted by dolores

fetelor,am citit atatea variante pe net de actele pt dosarl CIC incat nu stiu care e varianta corecta. fetele cu bebei mai mari,ati inceput sa strangeti actele la dosar? imi spune si mie cineva ce acte trebuie? si inca ceva,am inteles ca banii se pot vira pe card?!se face vreo cerere ceva?multumesc anticipat

dolores si David Cristian

poze dolores

incerc sa va ajut si eu cum stiu; iata un document unde scrie ce este necesar ptr intocmirea dosarului cu pricina (este ceea ce este necesar la Brasov)actele necesare...

roxana 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

roxanici iti multumesc tare mult

dolores si David Cristian

poze dolores

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Buna fetelor,
Am intrat sa va anunt ca am ajuns si noi acasa azi dupa amiaza, cu bebe Rares. El a aparut pe lume joi seara, dupa 10 ore de travaliu indus, prin cezariana. 3400kg, 50 cm, apgar 9. E sanatos tun, numai ca , tinand cont ca s-a nascut cu intarziere de 10 zile are pielicica cam zbarcita. Dar nu-i nimik, folosim vitamina A uleioasa si in curand va fi bine.
Am o intrebare: am reusit sa fac febra laptelui, am deja febra de 37,8 grade, iar sanii sunt beton. Ce sa fac???
Danutz +Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Danutz-bine ai revenit sa-ti traiasca scumpetea ,despre sani pune comprese calde,maseaza-i si mulgete cat mai des

Bamboletta si Antonia-Gabriela (1 nov 2006)
"poze"
www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">"video bebelina"
"Poze Antonia-Gabriela"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavinia_P spune:

Da, Bambo,e altfel cutia ta.Probabil e pt nou nascuti daca scrie 0+.Dar sa intrebi si pediatra daca tot te duci.

Dolores, pe mine ma ajuta tipa de la resurse umane de la servici cu dosarul.Stiu ca in formularul dat de primarie specifici ce cont de card ai si ei iti vor vira banii pe card.Daca nu ai card fa-ti fuga unul.

Danutz, welcome back!Sanatate lui Rares si refacere rapida.Probabil te-ai chinuit un pic.

Lavinia, mamica lui Mihaita (26.11.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

quote:
Originally posted by danutz

Buna fetelor,
Am intrat sa va anunt ca am ajuns si noi acasa azi dupa amiaza, cu bebe Rares. El a aparut pe lume joi seara, dupa 10 ore de travaliu indus, prin cezariana. 3400kg, 50 cm, apgar 9. E sanatos tun, numai ca , tinand cont ca s-a nascut cu intarziere de 10 zile are pielicica cam zbarcita. Dar nu-i nimik, folosim vitamina A uleioasa si in curand va fi bine.
Am o intrebare: am reusit sa fac febra laptelui, am deja febra de 37,8 grade, iar sanii sunt beton. Ce sa fac???
Danutz +Rares

trebuie sa te mulgi si sa-ti golesti sanii cat mai repede posibil.... daca ai o pompa buna rezolvi repede problema... la mine nu a fost nevoie decat de un muls (la momentul potrivit) si am scapat de furia laptelui ..... vezi ca mie in spital (eu acolo am facut furia laptelui) mi-au spus ca daca trece febra de 38 grade, nu mai e bun lapticul pt. bebe... nu stiu explicatia, dar sper sa scapi repede

Dia de Oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

salut fetelor

se pare ca toate ne confruntam cu aceleasi problemutze :) . colici , papa, bubitze :) +sotzul care parca a innebunit !

se pare ca apar niste bubitze si pe fatzuca noastra ......cu ce le tratati ? si mai am o intrebare : cate picaturi de vigantol ii dati lui bb ?

pupici ca pik de somn ..... parca sunt teleghidata .
D

BeBelusca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Danita sotul tau a inebunit? Al meu nu-i acasa de o saptamana. Si eu is singura cu 3 copii dintre care unul are varicela.

Bubitele de pe fata lasa-le in pace. Asa-s bebeii , zice ca se curata. Le mai apar si dispar bubite din astea pe fata dar nu trebuie facut nimic special.

Vigantol 2 picaturi mi s-a recomandat din spital. Acum am tecut la 3 ca suntem uriasi ( 6 kg )

Mai erau ceva fete stresate cu fornaielile bebeilor. Nu sunt raciti. Asa fornaie ei, au ceva membrana acolo din viata intrauterina care urmeaza sa se usuce. Ideea ar fi sa-i scoateti cat de mult afara cica ajuta. Eu la primul copil am fost asa de stresata din cauza asta ca trebuia sa ma culc in alta camera ca sa pot dormi, desi primisem explicatia asta si asigurari ca bebe e bine si nu se sufoca.La al 2-lea deja nu m-am mai stresat

Daria -29.01.1999
Alex -07.02.2003
Matia -31.10.2006
http://new.photos.yahoo.com/somleac/albums/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinelaf spune:

varzuca
Asiza incep sa iti fac si eu galerie.
Se pare ca eu chiar voi fi ultima care nasc.
Nu pot sa nu le admir pe fetele care au nascut
deja si care se confrunta cu o gramada de probleme.
Sunteti mamici de mamici.
Imi dau seama ce mamica neexperimentata
si panicoasa am fost eu la prima sarcina.
Multi ici la mamici, bebici si burtici.

marinela 38+ si Andreea

Mergi la inceput