Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (66)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

Laura13,felicitari pt botez!Ce mititel l-ai botezat!
bambo
,am vazut marsupiul.e dragut,am si eu doua ,asemanatoare,le-am primit pe amandoua.
Pozele cu Antonia nu le ai in albumul comun,doar in semnatura ta.Am vazut acum ca ai mai adaugat,cu bradul.E o frumusica din ce in ce mai tare,Antonia!
dolores,eu nu imi dau seama cu cine seamana DAVID.DAR ORICUM,E UN FRUMOS!
danutz,bine ati revenit acasa!!!
cand ai nascut? sa te trec pe lista.te trec pe 14 dec?ai zis intarziere 10 zile,deci aveai 42+ ?LA CE ORA ?
danita de ce a innebunit sotul ??
somleac al tau unde a disparut de o saptamana?
marinela ba cre' ca io sunt ultima!
varzuca a fost ziua ei ,pe 17 decembrie.
nu a venit pe aici,are DPN pe 21 dec,o fi nascut??

38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

am trecut-o pe danutz.te rog sa verifici daca e ceva gresit.

cand trecem fetele care au nascut in listuta,le stergem de la lista cu gravide???

fetele ,verificati lista cu mamicile,si vedeti cwa la multe lipsesc date: cum a avut loc nasterea, centimetrii,greutatea, Apgar, ora..etc...
Verificati si lasati scris ,sa completam listuta!

38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

quote:
Originally posted by aelita

am trecut-o pe danutz.te rog sa verifici daca e ceva gresit.

cand trecem fetele care au nascut in listuta,le stergem de la lista cu gravide???

fetele ,verificati lista cu mamicile,si vedeti cwa la multe lipsesc date: cum a avut loc nasterea, centimetrii,greutatea, Apgar, ora..etc...
Verificati si lasati scris ,sa completam listuta!

38+

Da, Aelita, in clipa in care trecem fetele in listuta cu mamici, le stergem de pe listuta cu gravidutze!!! ...si trebuie sa treci si felul nasterii...de ex. la Danutz...nastere prin cezariana, dar completez eu acuma, nu-i bai + sa nu uiti sa modifici numarul mamicilor si al bb-ilor... inca odata...

Danutz, felicitari pentru baietel si bine ai revenit acasa...Refacere rapida!!!

Oana 39+ cu Denis Cristian
Disney bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

mneata!

de azi se reintoarce alex in campul muncii. o sa incerc sa imi intru intr-un ritm, ca era f usor eu sa stau si sa o hranesc pe bebelina, si din varful patului sa dau ordine: fa aia, mergi acolo, vazi sa..., etc. i-am explicat si soacrei ca vreau sa imi gasesc ritmul si sper ca a inteles, pt ca iar sunt in toane proaste si ma enerveaza. nu a venit decat pe la sfarsitul saptamanii, si atunci statea in usa camerei, nici inainte, nici inapoi, sa n-o trezeasca, zice ea, doar ca bloca complet trecerea, nici nu se putea intra, nici iesi. dupa aia merge sa fumeze, vrea cafea, mai sta si pleaca. de abia ieri a luat-o in brate prima data si a adormit-o la ea in brate-nu m-a suparat ca o adoarme in brate, pt ca ieri a fost iar cu crize la stomacel si ala nu era rasfat, era un somn bine meritat, m-a suparat ca a trecut atata pana sa puna mana pe ea, ce, are ceva ce se ia si nu stiu eu? dupa care ca vrea cafea, i-am pus cutia in brate si m-am carat din bucatarie. in fine, recunosc ca sunt si eu destul de intoarsa si ca nu am chef. una e sa vina o prietena, care sa ma inteleaga in momentul in care ii spun scuze, stii, m-a luat somnul, si alta e soacra, care ma intreaba cat am dormit noaptea, daca a fost cuminte asta mica si apoi ma compatimeste in loc sa iasa pe usa. oi fi eu dusa cu pluta, dar asa stau lucrurile, si imi pare f rau pt cine nu intelege.
acum stau sa ma intreb cum sa facem la controlul de 6 saptamani. e clar ca alex e scos din discutie, oscilez intre a o lasa cu soacra sau a o lua cu mine.daca se poarta cu ea ca si cu un bibelou care se sparge, atunci fi-mea nu are nici o sansa sa fie spalata la fund in caz de nevoie, si atinci mai bine vine cu mine. sa vad cum o fi si vremea. a propos, in ce consta controlul asta?vizita pe calul balan presupun, nu?

dolores e o veste f buna ca pe 3 martie nu e in post, si atunci ma tenteaza si pe mine.

chris + alexandra
bebe alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Cris mie mi-a spus medicul ca face numai eco. Asa ca m-as fi dus bucuroasa la control, dar mi-a venit mica menstruatie, aia de 6 saptamani. Nu stiu cred ca m-as fi putut duce si asa avand in vedere ca e numai eco, dar na parca nu ma simt eu confortabil.
Eu zic sa duci micuta cu tine. Asa sigur nu vei sta la rand, plus ca nu mai esti stresata. Si eu il port pe asta mic peste tot cu mine. Il pun in scaunelu de masina si hai. Sunt mult mai linistita asa.

Si noi l-am botezat pe Matia la 4 saptamani. M-am grabit ca nu era frig acum asa de tare. La inceputul anului viitor cine stie ce va fi. Anul trecut in martie era toiul iernii la noi. Plus ca nu-mi place sa stiu copilul nebotezat.

Daria -29.01.1999
Alex -07.02.2003
Matia -31.10.2006
http://new.photos.yahoo.com/somleac/albums/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

somleac ti-a zis dr sa cresti nr de picaturi de vigantol? sa iti spun de ce te intreb:
1. fina mea i-a dat in plus finutei, care a retinut parca calciu din toata povestea, si acum e anemica, pt ca nu a mai asimilat
2. soacra-mea a luat pt osteoporoza, si la kg ei- sa zicem 80, ii dadea 5 picaturi pe zi.

daca ti-a spus dr e ok, daca nu, eu as zice sa intrebi. nu vreau sa fiu ca babele atotstiutoare, nu te supara ca mi-am dat si eu cu parerea, dar stiind ce stiu am zis ca e mai bine sa iti spun.

chris + alexandra
bebe alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

salut fetele!
aelita
bambo m-am cam hotarat ca vreau si eu, dar astept sa vad ce zice doctorita. tu de unde l-ai luat? bebe antonia sta comod, nu da semne ca nu i-ar place, nu?
chris si somleac mie mi-a spus doctorita de la inceput sa ii dau 3 picaturi de vigantol pe zi. oare e prea mult? fetele mamicile voi cate picaturi dati la bebelusi?

Laura lui Daniel
Poze Daniel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralumat spune:

Buna dimineata intr-o noua saptamana! Incep repede sa citesc din urma, ca ieri calculatorul a fost "ocupat" de al meu sot....Doamne, incepe deja sa fie un rasfat cate jumatate de ora pe net!

De bine ce va intrebam despre ce sa fac cu tzatzicile bebelusului, i-au trecut! E adevarat, dupa ce am pus de vreo 5-6 ori comprese reci cu rivanol (asta e varianta pediatrei, cica sa nu ajunga sa si supureze- nu stiu daca a avut ea dreptate, dar macar a functionat). Deci, ne-a tinut cam 4 zile si Slava Domnului, ams capat! Ma stresa tare chestia asta, mai ales ca imi zisese sa am grija sa nu le ating la baie, sa nu le apas...ori banuiesc ca se cam apasa cand il puneam pe umar la ragait.

EE, ce vad eu aici? FELICITARI Monique, sa va traiasca !!!!! MAmica viteaza, ce ma bucur ca ti-a prins epidurala! Ca banuiesc ca te cam ingrijorasem noi,ghinionistele!

Si Ingerasei ii trimetm pupici....mai ales ca ne-am inscris deja pe lista de pretendenti ai Mayei....mi-a soptit o vrabiuta ca e tare, tare frumoasa!

Dianocica, si noi avem program...tot la 3 ore. Numai ca noaptea il las sa doarma si ii dau la cerere. IAr el cere ba la 4 ore, ba la 3.30, asa ca tot decalat....nu pot sa zic ca mananca la aceleasi orea in fiecare zi....poate cu timpul ne reglam.

Lavinia, cere "pernuta cu gel pentru dureri de articulatii care se baga la congelator sau se incalzeste la microunde". Scrie pe ea Siffa Pack. O au la orice Sensiblu in Bucuresti, numai ca farmacistele nu stiu ca poate fi folosita si pentru colici. Eu o pernuta cu gel albastru, imbracata intr-un material textil.Sau poate incerci varianta cu ursuletul de la Miniblu....apropo, Chriss, pui o poza cu el cand ai timp? Imi suna tare dragut....un ursulet caldut

Raluca David Calin (28 nov)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns panaa spune:

CHRIS80 te inteleg in ceea ce priveste socrasenia.....numa'ca la mine este invers.....daca ar putea sa stea numa'ea cu ana......ar fi cea mai fericita.....eu sa ii dau sa pape si in rest...EA!!!
Ehe, ar vrea ea......dak tinem cont de faptul ca pe perioada sarcinii nici nu existam pt ea......
Si ce-i mai rau, este ca Adi zice ca eu am ce am cu ma-sa.....

Mirela Ana Mihaela
poze ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns panaa spune:

LAURA13: mie mi-au dat cei de la spital vigantol-ul si mi-au scris pe cutie "din a 14 zi de viata, 2 pic/zi", iar pediatra mi-a zis ca tre'sa le dam aceste pic pana la 7 ani

Mirela Ana Mihaela
poze ana

Mergi la inceput