Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (66)
Raspunsuri - Pagina 25

Laura13 spune:
salutari fetele!
am facut si noi ieri botezul, deci avem bebe DANIEL! a fost super cuminte (eu n-am intrat dar am stat cu ureche ciilita de usa biserii), a plans numai un picut cand l-a bagat in cristelnita. am un baietel tare cuminte (vedeti ce modesta sunt, da?)
in schimb azi noapte am avut o criza continua de colici, nu a dormit deloc de la 12 pana la 6. nu a plans prea tare dar atata s-a mai agitat!!! acum recupereaza, si am avut timp sa ve citesc!
felicitari proaspetelor mamici si multa sanatate la BB-lusi!
cris si eu sunt de parere sa nu renunti la alaptat, bea ceai de menta, nu te sfatuiesc sa iei smecta. mananca multa branza, casacaval, lasa fructele si poate te reglezi. tu cu diareea eu cu constipatul... las' ca trecem noi peste toate! multa sanatate!
bamboletta poate pui poze cu hamul. as vrea si eu sa ii iau dar mi-e frica ca e prea micut. pupici
plec ca trebuie sa il dau cu glicerina pe bebe. mi-e tare greu ca trebuie sa il trezesc pt operatia asta si plange si ii stric tot somnul. sper sa mai doarma dupa aceea.
pupicei!
Laura lui
Daniel
Poze Daniel

bamboletta spune:
Fatima-si eu ma gandeam sa o dau un pic pe fata da nu am indraznit,o sa o dau diseara rau nu are ce sa-i faca
Anateo-bine ai revenit sa-ti traiasca iedutii
Laura-felicitari pt botez ai un baiat cuminte ce sa mai
,o sa pun poze cu marsupiul sa-l vedeti
Bamboletta si
Antonia-Gabriela (1 nov 2006)
"poze"
www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">"video bebelina"
"Poze Antonia-Gabriela"

Lavinia_P spune:
2 chestiuni:
1. Foloseste cineva ceai instant pt colici de la Humana?In disperarea mea am luat o cutie si acum ma uit la ea..nu stiu daca sa-i dau sau nu.
2.M-ati innebunit cu pernuta cu gel d la Sensiblu.bineinteles ca s-au uitat alea ca matza-n lemne..habar nu au de asa ceva.Cine o are pana la urma si din ce oras?
Bambo, am dat numai un exemplu cu candidoza lui Mihaita.Vroiam sa zic ca cel mai bine e sa consulti medicul pt orice bubita.Bepanten e intr-adevar de nota 2.Cred ca si cremuta de la Nivea are efecte mai grozave.
Lavinia, mamica lui Mihaita (26.11.2006)

doradora spune:
ati avut dreptate cu alaptatul, am vb cu de si a zis si ea sa nu intrerup, si mi-a spus sa iau smecta si calciu carbonic+regim.
chris + alexandra
bebe alexandra

bamboletta spune:
Am facut pozele marsupiu
LaviniaP-ai dreptate cu bubitele,oricum maine mergem la doctor ,eu ii dau ceiut baby drink si cateodata ii mai dau ceai de chimen cu anason,nu cred sa-i faca rau cel de la humana,eu ii dau formula de la humana si e f.bun
Sunt curioasa ce a facut Ramsan la botez asteptam detalii
Bamboletta si
Antonia-Gabriela (1 nov 2006)
"poze"
www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">"video bebelina"
"Poze Antonia-Gabriela"

dolores spune:
fetelor,am citit atatea variante pe net de actele pt dosarl CIC incat nu stiu care e varianta corecta. fetele cu bebei mai mari,ati inceput sa strangeti actele la dosar? imi spune si mie cineva ce acte trebuie? si inca ceva,am inteles ca banii se pot vira pe card?!se face vreo cerere ceva?multumesc anticipat
dolores si David Cristian
poze dolores

panaa spune:
Hello! Fetelor, luminati va rog o minte incetosata si nedormita de aproape 48 ore...... Cum pot "posta"poze sub semnatura, asa cum vad ca aveti majoritatea? Please!!!!!!
Am o intrebare: VOI LA CATE LUNI VA BOTEZATI BEBELUSII?
Intreb, pt.ca "vad" ca multe dintre "noi" deja si-au botezat bebeii.... Ce v-a determinat sa faceti botezul "asa de repede"?
Mirela
Ana Mihaela
poze ana

Laura13 spune:
bambo nu pot sa vad poza!! mai incerci o data? please
panaa eu l-am botezat la o luna si 2 zile (se zice ca e bine sa il botezi inainte de 40 zile, se spune ca e mai linistit dupa botez, etc). eu l-am facut acum pt ca dupa anul nou plec din iasi si ar fi insemnat sa aman pana pe la vreo 3 luni si nu vroiam. pupici
Laura lui
Daniel
Poze Daniel

dolores spune:
eu il voi boteza pe david in martie,pe 3..deci va avea 3 luni si putin
quote:
Originally posted by panaa
Hello!Fetelor, luminati va rog o minte incetosata si nedormita de aproape 48 ore...... Cum pot "posta"poze sub semnatura, asa cum vad ca aveti majoritatea? Please!!!!!!
Am o intrebare: VOI LA CATE LUNI VA BOTEZATI BEBELUSII?
Intreb, pt.ca "vad" ca multe dintre "noi" deja si-au botezat bebeii.... Ce v-a determinat sa faceti botezul "asa de repede"?
Mirela![]()
Ana Mihaela
poze ana
dolores si

poze dolores