Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (66)
Raspunsuri - Pagina 19
AngeliquedeS spune:
Buna fetelor, intru peste voi ca sa va anunt ca pe 14 decembrie la ora 12 a nascut Madaluta un baietel de 3700 g, Darius Cristian, sanatos si frumos foc. Sotul ei a postat anuntul in ziua respectiva dar la sfarsitul capitolului precedent, dupa ce fusese deja inchis, asa ca nu stiu daca ati apucat sa il vedeti. Amandoi sunt bine, sanatosi, fara probleme. Parintii sunt in al noualea cer.
Pupici
Angelique
poze, povestea nuntii, luni de miere...
anky spune:
Buna mamici de noiembrie-decembrie,am intrat sa ii urez Asizei nastere usoara.
Asiza,hai ca pun trupa la treaba,nastere usoara si un bb Denis sanatos tun.Va pupacesc pe toti treeei...
Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05
Sarbatori Fericite!
panaa spune:
ASIZA, INGERAS26
mi s-a intarit un san intr-o parte, adik am ca si un nodul destul de dureros....a supt ana, dar tot tare si dureros este..... CE POT FACE? ATI AVUT UN ASTFEL DE EPISOD?
Mirela Ana Mihaela
poze ana
luciab spune:
Eu i-am introdus de prima data NAN si nu l-a refuzat. Pe cutie scrie ca inre 1-2 sapt sa-i dau 90ml , dar il papa pe tot si parca tot nu e satul, cauta mereu cu gurita. Inca o chestie pe care mi-a zis-o pedriata e ca intre 1-6 dimineata sa-i dau numai ceai de chimen si anason.
Panaa si eu am avut mai multe episoade la fel de dureroase , cu noduli si am scapat prin masaj si muls, adica sa-ti stimulezi sanii cat poti de des. Si mai poti incerca comprese cu apa rece.
Luciabsi Andrei Nicolas
Dia1609 spune:
quote:
Originally posted by panaa
ASIZA, INGERAS26
mi s-a intarit un san intr-o parte, adik am ca si un nodul destul de dureros....a supt ana, dar tot tare si dureros este..... CE POT FACE? ATI AVUT UN ASTFEL DE EPISOD?
Mirela Ana Mihaela
poze ana
nodulul ala dureros e un canal de lapte infundat ... se desfunda prin muls cu o pompa buna...... pe mine m-a ajutat pompa de la Avent
Dia cu Oana
roxana c. spune:
Am scris ditamai mesajul si l-am pierdut
Pe scurt, ca nu mai am rabdare sa scriu iar:
Miki, daca ai pierdut dopul , inseamna ca nasterea e aproape, dar poti naste dupa cateva ore sau dupa cateva saptamani, depinde. Oricum, nastere usoara si
Ruxandra, m-ai pus pe ganduri, oare e mult 150 ml la 4 mese din 6, iar la celelalte 2 cam 130 ml? Oare se poate sa difere concentratia de la un lapte la altul? Eu nu-l fortez, mananca el cat vrea, daca nu-i satul, cauta in continuare si se enerveaza, incepe sa tipe. Cum as putea sa-l tin flamand?
Voi spuneti ca bbii vostri sunt constipati, iar al meu e Gica-contra, m-a rupt cu cat kk face, si nu face decat in pampers nou, altfel nu poate. Inainte facea in timp ce manca, asa ca acum il schimb pe la jumatatea mesei, facem pauza sa ragaie si dupa aceea il schimb, iar acum vad ca s-a prins, asa ca face kk la vreo 10 minute dupa ce termina de mancat
Roxana,deCalin(9.11.2006),Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)
dianocica spune:
miro saru'mana pt poza cu catelushu'. nici eu nu prea intelesesem.....
ralumat si noi avem aceeasi problema cu tzitzicile. pediatrul nostru a zis ca trece de la sine, in mama si copilu' zice sa nu le faci nimic ca le faci mai rau. pana acum cativa ani, ba se storceau, ba se puneau comprese si faceau mai mult rau....
donia FELICITARI SA-TI TRAIASCA PUIUL SI SA FIE SANATOS
panaa cel mai important cand te mulgi, sa scapi de nodul, e sa te relaxezi. eu am incercat tot: comprese reci, caldute, fierbinti, gheata, dus....pana nu m-am relaxat uitandu-ma la poze cu pustiu' n-am reusit nimic. si m-am chinuit ceva timp...cateva zile bune...intr-adevar, e mult mai usor cu pompa. eu am una manuala de la avent si e super...
diana fericita de bb davidutz
carla2005 spune:
Eu nu am mai scris de mult in schimb va citesc cu sfintenie! De scris e mai greu fiindca mandra mea s-a cam invatat in brate si rar am macar o mana libera sa pot manevra tastatura!
Noi azi facem o luna si drept urmare am sarbatorit printr-o plimbare in familie pe afara iar acum tati s-a dus dupa brad in metro sa-l impodobim de ziua fetitei!
Ne laudam ca ne-am reglat somnul de noapte..dormim bustean de la 10 -11 la 2-6 dimineata si apoi papam si mai targem o repriza pana pe la 8-9...insa ziua nu punem geana pe geana, doarme maxim cate 30 de minute la mine in brate...daca o pun in pat vorba nu stiu cui zicea pe aici ca patul are colici ...imediat incepe sa urle!
miropoza ta a avut mare succes vad ..am aplicat si eu metoda si e super...pe mine ma terminase copila de spate la cat o tineam pe umar sa dea aerul afara!
ralumatlasa tzatzicile copilului in pace ca-i trec de la sine....si Alexandra le-a avut unflate plus tot felul de secretii, pe langa niste sangerari la pasarica de m-am ingrozit cand am vazut ...toate astea sunt de la hormoni mamei si trec cu timpul!
mikivad ca dai semne ca vei naste curand...bafta!
Felicitari noilor mamici!
Eu copilului ii dau sa manance cat are el kef deoarece ii dau san inainte si in completare lapte praf milupa, nestiind cati ml suge de la san lapte praf ii fac 100ml insa mananca diferit de la masa la masa...uneori mananca 50ml, alteori ii mananca pe toti!Intr-o luna am luat 1,1kg deci e ok!
Va pup si va citesc in continuare!
Fetele kokorina, anka999, de voi nu am mai citit nimic in ultimul timp ce faceti?!
carla2005 de Alexandra Maria
Cand viata te stoarce ca pe o lamaie, invata sa faci limonada!
asiza spune:
Fetelor, mersi de galerie...da' vedeti sa nu ragusiti ca m-a reprogramat pe MARTI, LA 11.00!!!!!
Asa ca inca va scriem din formula 2 in 1...
Mi-a facut controlul pe calul balan, mi-a monitorizat copilul...colul nu e maturat, copilul e mare, il mai lasam putin la caldurica...si speram ca marti ma rezolva...
Va pup pe toate!!!!
Oana 39+ cu Denis Cristian
Disney bb
alexandra_25 spune:
Asiza...chiar acu 10 min ma gandeam daca sa te sun sau nu...deci ramane pe marti....continuam galeria......
Eu sunt terminata...pe Mark al meu nu-l mai satura lapticul...asa cred eu...suge 10 min si adoarme...dupa 10 min se trezeste si mai vrea si tot asa pana imi ies peri albi...trebuie sa ma consult cu doctorita...
Azi i-am luat si eu ceva de colici...Bonisan...voi a-ti folosit?...cum e?...a dat rezultate?
alexandra de Mark Andrei
poze cu Mark
poze