Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (66)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina1974 spune:

Buna ,fetelor!
Mai scriu si eu,macar din cand in cand....
Ma chinui si sa pun poze, insa nu merge,si m-am enervat asa de tare, incat am abandonat subiectul ,pentru moment,cel putin.
Felicitari Doniei,si tuturor mamicilor care au mai nascut intre timp. Am citit repede, repede, totul, insa memoria mea imi joaca feste.Am uitat, pur si simplu,cine sunt fetele care au mai nascut, asa ca ma adresez tuturor.
Asiza, Ingeras,bafta multa, multa, sa aveti nasteri usoare si sa va refaceti repee, iar bebeii sa va fie sanatosi si mancaciosi.
Georgia mea imi serveste regulat nopti albe,adica toate noptile sunt super albe la mine. Doarme ca un ingeras ziua,cand eu am treaba de nu ma vad, iar noaptea, fata are chef sam a studieze, sa-si studieze si pumnisorii, si degetelele.....Ce mai ,nu are chef sa doarma, si vrea companie, asta e.
Aseara am facut si bradutul,si a fost foarte mirata sa vada atatea lumini in brad.Statea si se uita fix, si tot facea to felul de mutrite ,care de care mai hazlii.
Laptic ii dau tot stors cu pompa,ca altfel nici nu vrea sa auda. Se pare ca am pierdut batalia: nu vrea sa traga de la san si face crize de nervi daca o tin prea mult langa pieptul meu. Asta e, atitudinea bebelui care a dat de biberon,chiar daca si prin biberonul ala laptele trece destul de greu.
Vad ca va plangeti ca bebele varsa.Si la mine mai vomita ocazional, pentru ca mananca lacom,si repede, de parca ar fugati-o cineva de la spate.Cica e normal sa mai verse asa, din cand in cand, cantitati mici.
Nu mai stiu cine intreba de productia de lapte. M-ati facut si pe mine curioasa.Cam cat reusiti sa va stoarceti? Eu, de la sanul stang, iau cam 100lm la 3 ore, uneori 4,iar de la dreptul, un pic mai putin,ca acolo am avut multe canale infundate. Oricum, asa cum storc eu, este cu mult peste necesitatile fetitei,deocamdata. Dimineata, ma dor sanii de mor, abia de-i pot atinge,iar cand incep sa storc, iese lapte la greu. Si asta pentru ca in timpul noptii nu am cum sa o fac, din cauza ca stau de vorba cu miss Georgia.
Gagici,va las acum. trebuie sa imi vina in vizita o prietena draga, cu fetita si cu sotul,si ea fiind proaspata mamica, de iulie-august,pe care am gasit-o aici, pe forum.Si culmea, e tot din iasi,ca si mine, si sta nu departe de mine, aici in Londra.
Pupici pe burtici,la cine mai e cazul ,si pe falcute de bebelashi dragalashi.

Cristina, Iasmina Timeea si Georgia Helia

cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla2005 spune:

Ceva interesant...baby talk...urmariti clipul http://www2.oprah.com/tows/slide/200611/20061113/slide_20061113_350_102.jhtml

carla2005 de Alexandra Maria

Cand viata te stoarce ca pe o lamaie, invata sa faci limonada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

alexandra, eu am folosit bonisan ieri prima data si se pare ca a functionat... sper sa functioneze si in continuare si sa nu fie numai o intamplare
cu lapticul ca zici ca nu-l mai satura.... poate pur si simplu s-a lenevit bebelul tau si suge mai incet si mai trage un pui de somn..... incearca sa-i faci o proba a suptului la o masa sa vezi cat suge si te lamuresti care-i problema

Dia de Oana

Mergi la inceput

alexandra, mai poti incerca sa te mulgi de primul lapte care e mai apos si sa-i dai lapticul mai consistent care vine mai pe urma.... poate asa se satura mai repede.... eu asa fac, dar din cauza ca micuta mea e haplea rau si daca-i dau laptele de la inceput care curge singur, se ineaca cu el

Dia de Oana

Mergi la inceput

cristina1974, ai incercat sa-i dai laptic de la san dar cu mameloane de silicon? daca s-a obisnuit cu biberonul, s-ar putea sa accepte si mamelonul de silicon, iar tie ti-ar fi mult mai usor

Dia de Oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fatima spune:

carla, foarte interesant..super..auzisem la stiri de tipa asta..
..deci, sa ne ciulim urechile mai bine la bebeii nostrii..

fatima de eva ioana
cu 24h inainte
dupa 24h

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Asiza,nu-i bai ca asta a fost asa de incurajare.Marti o sa punem o trupa serioasa la treaba.Il mai lasam un pic pe bb la caldurica.

Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05

Sarbatori Fericite!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Anky,
Alex, sora mea i-a dat bb-lusului ei Bonisan si pentru ei s-a potrivit de minune! Asa ca, incearca. Sa nu cumva sa renunti la alaptat...poate Mark are un puseu de crestere daca spuica nu se satura...da-i de cate ori cere. Va fi greu, dar trece...ai vazut si la Fatima a functionat si am vazut asta si la sora-mea again...
Carla, felicitari pentru lunisoara Alexandrei...
Teutz, bine ai revenit....si mersi de incurajari pentru cezariana...fetelor, haideti si povestiti povesti frumoase si foarte frumoase despre cezariana sa mai treaca frica...
Lavinia, Mio, Roxanica, Miro, pupici muuuultiii...x1000

Plec ca vine o prietena la mine...si poate facem si o praji...sa vedem...

Oana 39+ cu Denis Cristian
Disney bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

Roxana - am ramas datoare - vine, vine mosu la Kara. Am dat deja iama in magazine - prima data la cumparaturi dupa nastere- am si cumparat ceva la bebelina. Un costumas frumos - galben.

quote:
Originally posted by Ralumat
A mai facut cineva criza mamara? Exista remedii sau o las sa treaca de la sine, cum zice Capraru?

Ralu - si noi am facut-o si asa am lasat-o. Pediatra ne-a spus din prima zi la ce sa ne asteptam - dar a precizat ca nu se face nimic - nici nu se storce si nici nu se atinge - pe cat posibil. A trecut repede.

Ma bucur mult ca v-am fost de ajutor cu poza.
Adevarul e ca asistenta de ingrijire maternla ne-a aratat-o. Ne-a mai aratat si acea pozitie - cum ai tine un sac de cartofi pe umar - fetitza mea se potileste imediat ce o pun in acea pozitie - dar
1. ma rupe de spate
2. tinand-o asa, o sprijini cu o mana a.i. cu doua degete ii tii capul si cu un deget stai la ea subtiori.

Am reusit sa-i invinetesc manutza - asa ca eu am renuntat la acea pozitie ... pozitia catelus e cea mai tare.

revin - ca plange iar.

Miro si Karina Ioana - filmuletze Karina www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061127&ctime=132700" target="_blank">1,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061201&ctime=005102" target="_blank">2,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061204&ctime=132558" target="_blank">3,
am o nepotica talentata, o burtica in amintire, si o BB-lina zbenguita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

carla foarte tare clipul. o sa vad daca se aplica dar mi sa pare ca in mare parte da....

toate fetele, nu prea ne-am obisnuit noi cu noul program si nu mai facem fata la forum....dar intr-o saptamana eu zic ca ne punem pe picioare...azi am facut a doua plimbarica si azinoapte a fost cea mai buna de pana acum ca am reusit sa rezolvam problema cu ragaitul. de citit va citesc cand am timp, cu scrisul mai prost. sa nu va suparati pe mine ca nu v-am mai in parte de multisor, dar imi revin eu...

panaa ai rezolvat cu vomitatul?

diana fericita de bb davidutz

Mergi la inceput