Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (66)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

mai stie cineva ceva de dolores? cum s-o mai simti, saracuta?

chris + alexandra
bebe alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

quote:
Originally posted by chris80

cum exact sa o tin pe genunchii mei? eu cum stau? intinsa, cu genunchii ridicati, sau in fund? cine-mi deseneaza si mie?

Cred ca la asta se refera:

1. Tu poti sta cum vrei, de regula in fund.
Pe ea o pui cu burtica peste coapsele tale, ca sa se sprijine mai mult in burtica => eventual sa-i atarne capul (poti sa-l ti un pic cu mana ta, dar nu-i musai) si picioarele de-o parte si alta.

2.Tu stand in fund, o pui pe ea in fund pe genunchii tai si-o bati usor pe spate.

Nu stiu daca am fost clara, de la pediatra stiu pozitiile.. fug ca plange.
_

am revenit: a ragait !! deci dupa mai mult de 2 ore de la masa, plangea ca-l durea burtica. acum a ragait si s=a mai calmat un pic.. cica, ca iar a inceput..

Are mama doi baieti.. Matei (4) si Grigore

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mio75 spune:

Buna sa va fie inima , fetele mele!!!Ce mai faceti? De mult n-am mai intrat dar acum am zis ca-mi fac timp sa vad ce mai faceti.
ASIZA - galerie, iti tin pumnii sa treci cat maai usor peste moment . Dar il vei uita repejor, stai linistita, chiar daca va fi greu.
Noi suntem deja mari, avem 5 saptamani, bem muuulllt laptic de la tzitzi , cat la san cat muls cand mai plec de-acasa si crestem vazand cu ochii.
Citeam de eritemul fesier pe care-l are nu mai stiu al cui bebe. Si al meu a facut dar am trecut rapid la masuri extreme, fara nici o interventie a medicului. Am renuntat la servetele si am trecut direct sub jetul de apa de la robinet la fiecare schimbat, adica asa cam la 3 ore.Si Bepanthen. Acum ca a trecut, m-am intors la ulei Dalin la fiecare schimbat si doar o data la 3-4 schimbaturi putin Petrini sau Bepanthen.Si e super funduletul nostru. Am sa postez niste fotografii sa ne vedeti cat suntem de frumosi.
Acum mai ies putin dar intru iar curand sa vad ce mai faceti.
Pupici la voi

Mio si Leon

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Buna seara fetelor, tot io, Catalina de la ian-feb, care am toate sansele sa fiu de decembrie. Am intrat sa va spun ca va citesc CU SFINTENIE si sa va felicit pentru ca mie una mi se pare ca va descurcati toate DE MINUNE. Am invatat o gramada de lucruri, ma caznesc din rasputeri sa nu le uit si mai ales va multumesc pentru ca imi dati curaj sa cred ca ma voi descurca si eu desi sunt o afoana si jumatate. Imi pareti cu toate asa de citite si stiutoare incat ... ma apuca panica ca io n-am prea citit pana acum despre bebei, mai mult despre sarcina. Sper sa ma descurc si eu ca voi.

Va pup si va doresc sa va dea Dumnezeu numai bine, voua si bebelushilor iubiti.

Catalina 37 (Matei)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

calina,FELICITARI !!misto data! 12 .12. ca tati al nostru..era cat pe-aci sa vrea si a mea,dar s-a razgandit.nu a vrut de ziua lui ta-su.
DONIA,FELICITARI!

37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Buna fetelor!
Am vorbit cu Carliema si m-a rugat sa va transmit felicitari fetelor care au nascut si tine pumnii celor care urmeaza. Va pupa pe toate. Nu are internetul de mare viteza si nu prea poate sa se conecteze. Va pot spune eu ca a nascut natural, fara anestezie epidurala ca nu a mai apucat sa i-o faca. A nascut in 2-3 ore. Acuma sunt acasa amandoua, iar Sorana incearca sa suga de la mami foarte des.
Inca nu poate sta bine pe taietura, ca o doare.
Va pup si multa sanatate!!!

Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

DONIA felicitari!!!

Chris special pt tine. Pozitia catelus.

revin dupa baitza - daca imi da voie fii-mea. you all.

Miro si Karina Ioana - filmuletze Karina www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061127&ctime=132700" target="_blank">1,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061201&ctime=005102" target="_blank">2,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061204&ctime=132558" target="_blank">3,
am o nepotica talentata, o burtica in amintire, si o BB-lina zbenguita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_n-d_06 spune:

le-am trecut si pe Calina73 si pe Donia,dar lipsesc date de la ambele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fatima spune:

Catalina, esti bine venita la noi..fii sigura ca vei fi o mamica perfecta..toate am trecut prin aceleasi intrebari si temeri..
si eu personal citesc cel mai mult despre bebelusi acum, dupa ce am nascut..inainte mi se parea totul asa, doar teorie, nu puteam retine pt. ca nu puteam pune in aplicare..experienta te invata cel mai bine..

Donia, felicitari

fatima de eva ioana
cu 24h inainte
dupa 24h

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RUXMAX spune:

Desiree, abia acum am citit si eu mesajele tale ...Deci tu erai cea din patul dinspre toaleta cu bebele tenor?Apoi eu am stat in rezerva 11 pina luni cind m-am externat.
Nu te puteam vedea bine dar pe el (Octavian)l-am auzit sigur, facea tandem cu al meu, ba unul, ba altul.
Si aveau de ce: il tineau pe glucoza, saracul iar eu nu aveam lapte plus ragade cit cuprinde incit acasa in primele zile plingeam de durere cind il puneam la sin .Acum mi-e mai bine. Nu am apleat la pompa caci mi s-au desfundat canalele pe rind cu comprese cu apa fierbinte.
Laptele mi-a venit f greu si e inca f putin , asa ca i-am dat lapte praf desi lui ii place la tzitza ceva de speriat. Cam 80% din ce suge e supliment si 20% trage de la mine.

DE completat in lista : SCOR Apgar 9/10. Merci.

Sper sa am timp de citit tot ce ati scris, desi Tudor e f cuminte nu prea reusesc sa dorm, am un somn sensibil de cind ma stiu.
Si o intrebare; 50 ml lapte praf si 10 ml natural la 3 ore e bine?

ruxmax cu BEBE TUDOR -azi o saptamina

Mergi la inceput