Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (66)
Raspunsuri - Pagina 14
calina73 spune:
Fetelor,gata eu am 2 fete....
Am o fetita cuminteeeeeee,doarme toata ziua,abea reusec sa o trezesc sa manance.....am nascut pe 12.12.2006 ...
va pup mai vorbim...ma duc sa-i dau laptic lu ALICE...
Nasere usoara la cine a mai ramas ....si copii sanatosi.Va pup
dianocica spune:
asiza, donia, ingeras
panaa imi pare tare rau dr nu ti-a zis nimic? o fi ea sanatoasa dar bine nu-i e daca tot vomita...noi folosim espumisan pt colici si e f ok. si nu exista riscul de supradozaj... ai incercat sa o pui s aragaie f des? adica sa ii dai tzitzi 10min, sa o pui sa ragaie si tot asa...imi dau si eu cu parerea...
diana fericita de bb davidutz
dianocica spune:
dia laptele de tzitzi ca si formula nu se agita ca in shaker ci se amesteca usor.
diana fericita de bb davidutz
roxana c. spune:
LA MULTI ANI, PISCOTICA!
Fetelor, multumesc ptr sfaturi in legatura cu iritatia aia a lui Calin, n-am gasit crema aia recomandata de Mirona nici unguentul de la Tis recomandat de Roxanica si nici pudra lui Chris, asa ca am luat un unguent recomandat de o farmacista, pe baza de panthenol ,vit a si aloe, ii dau cu ala si va tin la curent, daca nu ii trece pana maine, maine dau o fuga la un Plafar si acolo sigur gasesc crema aia de la Tis.
Alexandra si Chris, ca sa ragaie mai usor, puneti-i pe burta pe genunchii vostri si bateti-i usor pe spate, sau masati-i zona cefei. Si-al meu isi mananca manutele cand ii este foame.
Fatima, daca ajung maine in centru, iau si unguentul ala cu catina, stiu si eu ca e bun cicatrizant, si nu strica daca le iau pe ambele.
Asiza, de ce ai plans? Hai, fii barbata, sau daca vrei,"curaj, gaina ,ca te tai!" Gandeste-te ca-l vei vedea pe bebe, si vei veni in clubul celor cu nopti nedormite si alte probleme bebelicesti.
Panaa, si Calin vomita, dar rar, cand mai are aer. Ai incercat sa faci pauze mai dese cand o hranesti ca sa-i dai aerul afara? Sa nu manance lacoma si sa ia aer mult, asa facea al meu, iar acum fac vreo 3 pauze (la 135-150 ml cat mananca la o masa) si rar se mai intampla.
Laura, sincera sa fiu, desi am 3 copii, habar n-am cum arata eritemul fesier. Am auzit de el dar nici unul din copiii mei n-a facut. La Calin am vazut cand l-am sters cu servetele la fund, ca era o dara de rosu, mica ce-i drept, si cand m-am uitat mai atent ca sa vad ca are niste puncte rosii, ca atunci cand ai o batatura, numai ca micute, are vreo 4-5 puncte din astea exact la fund, intre fese. Deci nu-i cu cap alb, daca nu trece pana luni, luni ma duc la medic sa vad ce-mi recomanda ea. Sunt exact 3 zile pana luni, cate o zi ptr fiecare produs spus de voi+crema cumparata azi de mine, sper sa dea rezultate macar una din ele.
Ramona are botezul lui Rares maine? Pai eu de ce nu stiam? Distractie placuta, Ramona!
Nu v-am spus de faza cu laptele praf care se da "gratuit". Cica se da gratuit lapte praf Bebelac, mamicilor care nu au lapte(cazul meu). Dar faza tare e ca nu te duci la medicul de fam sa-i spui ca n-ai lapte si gata...iei lapte praf, nuuuu, trebuie sa demonstrezi ca n-ai, si stiti cum va crede ? Daca bb nu ia in greutate o luna, de-abia atunci medicul are dovada ca nu ai lapte si te trece pe lista ptr lapte praf. Nu-i vina medicului de familie, dar asta e dovada care-i trebuie ei sa te poata trece pe lista, altfel o ia si pe ea la rost cei mai mari ca ea. Si cum mi-a spus mie: nu-mi poate da reteta de lapte praf atata timp cat Calin a luat 1,5 kg intr-o luna, adica trebuie sa-l las flamand o luna, ca sa ma creada ca n-am lapte.
Acum nu ma interesa laptele lor praf, ptr ca-i dau Milupa, mi se pare cel mai bun, dar dupa 4-5 luni, puteam incerca sa i-l schimb (sunt copii care nu primesc Bebelac ptr ca-i imbogatit cu fier si are un gust cam ciudat, amarui)
Valeuuuuu, cat am scris, un roman intreg!
Roxana,deCalin(9.11.2006),Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)
bulisor spune:
Am gasit la "Bebeii de Canada in burtici de mamici" urmatorul mesaj:"Donia noastra a nascut aseara !!! un baietel de 4.3 kg."adica pe data de 13.12.Felicitari ii spunem si noi, sa creasca bebele mare sa fie mancacios.Bulisor 37+ Mara
Lavinia_P spune:
Buna seara mamici si burtici,
Mi-am scos voinicul afara si acum e fornait si parca si un pic ragusit.Stau cu ochii pe el ca pe butelie si mi-e groaza ca vine we si dna dr.probabil e libera.
Lory32, pt muci laud si eu "batista bebelusului"-nu se compara cu pompita chicco cu care il faceam pe micut sa planga si nu scoteam nimik.Cu asta sta asa cumintel si mereu prind mucisorii.Numai ca tot ii mai raman cativa sa mai fornaie un pic.Nu stiu unde se ascund.
Laura,eu zic eirtem la bubite-asa descria in dr.spock si se potrivea..nu stiu daca e chiar asa cum zici..pediatra nu a zis sa nu-i fac baie.
Acum i-a aparut si de la scutec..cu tot Bepanthenul cu care l-am tot dat.Il dau in seara asta cu Sapromed.Acum doarme in funduletul gol..sa-l aerisim .
Lavinia-mamica lui Mihaita
asiza spune:
quote:
Originally posted by bulisor
Am gasit la "Bebeii de Canada in burtici de mamici" urmatorul mesaj:"Donia noastra a nascut aseara !!! un baietel de 4.3 kg."adica pe data de 13.12.
Felicitari ii spunem si noi, sa creasca bebele mare sa fie mancacios.
Bulisor 37+ Mara
Da, stiam si eu de acum cateva ore, dar mi-am zis s-o las pe Donia sa anunte!!!
Daca tot s-a dezvaluit....FELICITARI Donia...mare baietel ai nascut!!! Sa-ti traiasca, sa fie sanatos si mancacios!!!
Pupici, mami...vezi ca nu te-ai tzinut de plan ...
Oana 39+ cu Denis Cristian
Disney bb
Lavinia_P spune:
Era sa uit...
GALERIE PENTRU ASIZA-
MULT CURAJ OANA- sa vezi ce usor trece si ce fericita vei fi..
Lavinia, mamica lui Mihaita (26.11.2006)
roxanica2006 spune:
fetelor, a fost pediatra si l-a cantarit pe David ca deja nu mai puteam de atatea ganduri rele si are 3900!!! Ura!!! M-am linistit!! A crescut baiatul mamii! Eram tare stresata ca dupa cantarul nostru naspa crescuse doar 200 gr in 3 saptamani si un pic.
Asiza, cum stai cu emotiile?? La mine David a venit mult mai repede asa ca nu cunosc sentimentul asta: maine ma duc sa-l aduc pe lume pe sufletul meu!!
Felicitari, Donia!!Sa-ti traiasca ursuletul grasuc!!!
poze David Mihai
ROXANA si DAVID MIHAI
doradora spune:
cum exact sa o tin pe genunchii mei? eu cum stau? intinsa, cu genunchii ridicati, sau in fund? cine-mi deseneaza si mie?
chris + alexandra
bebe alexandra