Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (66)
Raspunsuri - Pagina 16
deeaA spune:
Buna seara mamici si burtici!
ROXANICA am vaz si eu pozele de care esti tare mandra-si ai si de ce-DAVIDUTUL tau este un scumpic!
AELITA exact asa se misca si bebe al meu si tot pe aceeasi parte!Mi-e tare drag sa-i simt piciorusele si deabea astept sa i le vad!
SAFTOIU GINA felicitari pt bebe ANA!
DONIA sa-ti traiasca bebeul mare si sanatos!
deeaA 37+ DAVID ALEXANDRU
roxana c. spune:
AJUTOOOOR!
Ma chinui sa pun poze si nu pot. Am salvatin urma cu cateva zile ce a scris Asiza despre cum se pun , dar nu gasesc Upload photos. Unde-i, ca am chiorat de cat l-am cautat. A scris ca langa welcome, dar nu-i. Daca le trimit in mailul comun, mi le poate pune cineva in album? Dau un
Roxana,deCalin(9.11.2006),Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)
roxana c. spune:
Gata, le-am trimis pe mail.
Am reusit singura, fara ajutor. Ce mandra-s de mine!
Asiza, tu esti mami nov dec?
ingeras26a spune:
Fetelor, va multumim pt galerie! Gata, bagajul este facut! maine dim la spital...am inceput sa am emotii :)
Va pupacim pe toate si ne vedem in formula de 1+1 :) + sotz.
Pupicei, Ingeras 39+ Maya Maria
roxana c. spune:
Mami n_d, oricine ai fost, multumesc ptr intentie, dar AM REUSIT! Mi-am pus singura pozele. Am gasit upload photos, era la chioreni in fata ochilor!
Deci gata, am pus poze!
roxanica2006 spune:
Laura13
Roxanac, stiu ca ai numai trei zile la dispozitie sa incerci trei unguente, dar azi a fost pediatra si ne-a recomandat pentru iritatie Cutaden. Cica si la piciorus, curutz, etc, iritatia e produsa de candida, la fel ca bubitele albe din guritza, des intalnite la bebe. Acum dr. nu parea prea incantata de ungunetul cu galbenele, zicea ca e prea gras si ramane pe piele, ori idea e ca pielea bebelusului sa fie uscata, de aceea sunt recomandate si baile de aer, adica ... cu curutzul goool
Eu totusi o sa cumpar si unguentul recomandat de Fatima, ca stii cum e dr. astia nu prea recomanda produsele naturiste, nu cred ei in ciubotica cucului si alte alifii... Acum tu incearca ce crezi ca e mai bun si sper sa-i treaca lui Calinutz.
Deea, multumim de complimente!
poze David Mihai
ROXANA si DAVID MIHAI
lory32 spune:
Donia, felicitari!St iti traiasca bebeul, sa fie mare si sanatos si sa te bucuri de el! Asteptam vesti!Celorlalte mamici in devenire mult curaj! Mai e putin si o sa va tineti minunile in brate!
La problema cu eritemul subscriu si eu cu Cutadenul, eu il folosesc de fiecare data cand o schimb pe Deliuta, la inceput am folosit Bephanten(mult zgomot pentru nimic, apa de ploaie, se lua imediat ). Am rezultate mult mai bune si am sa incerc si cu alifie de galbenele cu propolis ca rau nu are ce sa ii faca. Va pup!
lory32 spune:
Fetelor, help me!
Spuneti-mi si mie cum sa pun si eu poze cu deliuta mea ca sunt in pom si pomul in aer! mersic!
Mirona spune:
sa nu ma intrebati ce e cu mine la acesta ora pe forum - imi iau o mica gustare - si m-am gandit sa intru 5 minute - nu pot insa sta deoaparte cand vad ca are cineva nevoie de ajutor.
asadar:
lory32 unde vrei sa pui poze - pe contul comun sau in contul tau personal?
pentru contul personal:
ai mail pe yahoo. Intri la yahoo phptos cu acelasi user si parola si iti creezi un album - uploadezi pozele si dai permision - public - asta pentru ca sa le putem vedea cu totii. Deasemenea poti crea albume private - pe care le poti trimite doar unora spre vizionare.
pentru contul comun:
ai nevoie de userul si parola comuna. Activeaza-ti PM-ul si trimite un mesaj oricarei fete de pe topic si ti se va comunica si tie parola comuna. Apoi - mersul e acelasi - iti faci un album cu numele tau si uploadezi poze.
activare PM:
sus in stanga la meniuri - mesaje private - optiuni - activezi mesajele private.
Daca trebuie mai in amanunt explicat - da sfoara in tara si sigur se va gasi cineva sa te ajute.
Incearca intai asa si daca nu merge ... trage-ne de maneca.
si tie si la Deliuta.
fug la culcarica
Miro si Karina Ioana - filmuletze Karina www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061127&ctime=132700" target="_blank">1,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061201&ctime=005102" target="_blank">2,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061204&ctime=132558" target="_blank">3,
am o nepotica talentata, o burtica in amintire, si o BB-lina zbenguita