* Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (25)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

Ada, zi repede cine ti-a zis de dieta! Eu de Seby (27 aprilie 2006) Poze mami, tati si Seby Erik Sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tili spune:

Fetelor, nu mai fusei de mult pe aici, dar sa stiti ca am lipsit motivat de la apel.
M-am pus cat de cat la curent cu ce s-a intamplat si e o veste care m-a intristat mult de tot pana la lacrimi . Nu stiu exact din ce motiv, un sufletel s-a dus la cer: micuta Maria. Te doare sufletul ca, dupa cate am inteles, a suferit mult. Dumnezeu sa o odihneasca! Iar mamicutei Irina sa-i dea DD puterea sa treaca peste aceasta grea incercare.

Poze cu Matei si Mihaita http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/zara_otilia/my_photos

Mergi la inceput

In alta ordine de idei, vad ca majoritatea fetelor va-ti apucat serios de pregatiri pentru Craciun. Va invidiez! Eu nu stiu ce sa ma fac ca parca toate zilele au intrat in sac: nu am timp sa ma ocup de nimic altceva decat de bebelusii mei (si cel mare e tot un bebeu pentru mine). Va multumesc pentru incurajari. Mihai e un picut mai bine, adica poate dormi mititelul cu gura inchisa si nu mai face febra. Matei e pot sa zic bine, cu exceptia unor mucozitati care nu vor sa dispara. Asa ca ne mai luptam cu aspiratorul nazal. Cum zice si Cameliada slava Domnului ca s-a inventat!
Kim mie imi place poza "Ma pregatesc de Craciun". E dulce tare bebita ta de-ti vine sa o mananci...!
Ciuf imi plac foarte mult aranjamentele tale. Se vede ca te pricepi chiar bine. Trebuie sa fii talentat ca sa-ti iasa asa minunatii. Iar copilasii tai sunt tare scumpi in pozele de Craciun. Cel mai mult mi-a placut poza asta.
Mari ma uimesti! De unde pana unde cunosti Onestiul si asta doar dupa niste poze. Sa nu-mi zici ca ai copilarit si tu pe aici! Da, multe dintre poze sunt facute in parcul din Onesti. E un parc frumos, nu?
Adar am copiat si eu faimoasa dieta, dar cred ca nu am voie inca sa o folosesc din vreme ce inca alaptez. Am vazut ca se mananca foarte putin in anumite zile. Dar tare m-as apuca de slabit ca nu ma mai simt deloc bine in pielea mea asa...
Marti e serbarea lui Mihai si il voi duce, chiar daca o sa fie inca bolnavior. A asteptat atat de mult inca nu-l pot dezamagi. Am niste emotii de parca as zice eu poeziile in locul lui.
Va las ca s-a facut tarziu si mi-e cam somnica.
Va pupic pe fiecare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

Hola, si eu pe aici…
Nu c-as fi facut cine stie ce, dar au trecut repede-repede astea 2 zile… habar n-am cum! Oana e OK, nu mai are muci (tot 10 zile au durat si de data asta). Ea papa bine, dar vad ca la masa de la ora 5 nu se prea mai inghesuie asa masiv… ma gandesc s-o trec pe 4 mese… oricum, ea de la vreo 2,5-3 luni are numai 5 mese. Este cineva numai cu 4 mese??

KIM, tot am uitat sa zic, imi place paza aia “oare ce-mi aduce Mosu’” e asa de scumpica acolo!!
daaa, oana face pe sefa, pe bune!!!

ADAR… Oana statea super-putin in funduletz pana acum vreo 2 saptamani. Acuma se mai pune din cand in cand si mai sta, dar nu mult. Nu-ti fa probleme, maia e absolut OK! Cred ca de acuma ritmurile lor vor fi destul de diferite… pupici!!!

CIUF, i.ai prins super pe Craciunei!!!!

Ne pregatim de plecare… nici nu stiu de ce zic asta, ca de fapt nu am pregatit nimica!! Si trebuie sa iau si lapte praf, si alte dandanale cu mine. NOE, tu i.ai dat Biei sa pape in avion?

ANDREEA, pe unde esti?

Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Hola, si de la noi.
Olgutta, la multi ani si te mai asteptam pe la noi!
Tili, ma bucur ca piticii sunt mai bine. Si chiar mi-ar fi parut rau ca Mihai sa nu poata merge la serbare. A invatat poezia? Pe care o spune? Mergeti tot familionul?
Ai folosit ceva picaturi de nas?
Asteptam poze de la serbare.
Catrinel, Eva mea nu papa doua mese de solide. Cam una jumate. De baza e cea de la 6 seara. Iar la 10 haleste niste fructe, e innebunita dupa desertul hawaiian.
Ai mai zburat cu Onichka? Daca nu, ai grija sa ii pui caciulita pe cap in avion, aerul conditionat e destul de rece, imbrac-o mai grosut ca in cazul in care ii este cald sa mai dai un strat de haine jos, la decolare si aterizare musai sa molfaie o suzeta sau chiar sa bea lapticul, pentru a nu i se infunda urechiusele. Cat dureaza zborul? Max. doua ore?
Lui Luca ii dadeam la decolare si aterizare sa suga lapte din biberon. Nu am avut nici o problema cu el cu avionul. Si a calatorit prima data la 8 luni.
Sa nu apelezi la stewardese sa iti incalzeasca apa. Isi cam baga picioarele in ea de temperatura. Ori iti aduce apa prea rece ori fierbinte. Mai bine ti-o pui tu de acasa intr-un termos.
Cameliada, ma bucur ca Tudor este bine acum. La multi ani pentru el!
Irina, faine pozele cu Andrei si bradul!
De centura Buc. am numai amintiri urate. De fiecare data cand mergeam la mare o luam pe acolo. Drum prost, cu niste gropi enorme, prost iluminat, numai camioane, dezastru.
Oricum va dorim vreme buna si distractie maxima!
Aalina2003, felicitari pentru statul in poponet! Eva mea a invatat sa se ridice in picioare si una-doua cum e suparata se ridica in pat la "gard" si incepe sa roada din el. Noroc ca avem plastic pe marginea patului ca sa nu se vada urmele lui castorica. Te mai asteptam la povesti.
Adar, ma innebunesti. Iertare, pliiiiiz. Auzi tu painica, prajiturica, si acum reteta de slabit!!! LOL. Mai ai de dat jos? Eu ieri am reusit de am intrat in niste pantaloni de ii purtam cand eram supla, asa pe fund. Vin super. Mai e un pic de burtica dar daca nu o sa fac abdomene nu voi scapa de ea, sunt sigura de asta.
Alinaalex, saru'mana pentru reteta de sfecla. O voi incerca si eu.
Micaalsa, scumpa foc pufuletul tau! Saru'mana pentru prajitura.
Fetelor, noi azi am stabilit unde facem Rev-ul. Sotul a zis ca se ocupa el de babysitter. Are o mutra asa de enigmatica ca tare imi e ca imi pregateste o mare supriza. Cica nu imi ia masina, ca tot se juca cu ideea de a cumpara a doua masina. Ca eu tot asta speram, ca imi zicea ca e un cadou mai mult pentru mine, apoi pentru copii, si in cele din urma si pentru el, daca noua o sa ne placa cadoul.
Si prea e sigur pe el ca imi gaseste babysitter. O veni careva din Ro?
Azi el pleca in delegatie. Sper ca maine sa reusesc sa pun luminile in fata casei. Le-as fi pus de azi dar e cam frig. Cam 0 grade.
Aseara am fost la o petrecere a unei fetite. Eva a incantat pe toata lumea cu cumintenia ei. A misunat printre picioarele noastre, a tras chiote si si-au trimis bezele intre bebelusi (ea si micutul pe care il vom boteza luna asta).
Am realizat ca in curand nu mai incape in scaunul de masina. Si nu pot sa o mut in cel de un an ca e ilegal. La hainute am ajuns sa purtam si de un anisor.
Joi mergem la pediatru sa vedem daca a trecut infectia la urechiusa.
Saptamana asta o sa fiu ocupata cu planuri, vizite. Wow, super cand am agenda plina.
Si ce e mai misto ca sambata imi pun coada pe spinare la o prietena sa stabilim detalii de Rev. Ce va aduce fiecare, etc. Si fara sot, fara copii. Cam lasa sotul un botic in jos cand auzi. Ca ce bine era daca ar fi fost intalnirea duminica ca sa se poata duce cu copiii la fitness. Ata ete.
La multi ani pentru Ana-Maria, Markus, Madalina, Stefania si Maria, Eric!
Pup ca va facui capul calendar.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari78 spune:

Buna dimineata la toate mamicutele !

Va multumesc ca ati vizionat pozicile noastre ! Nici eu nu ratez nicio poza cu bebelusii vostri, sunt toti niste dulci. Nu stiu, am impresia ca ne cunoastem asa de bine, incat parca nu-mi vine sa cred ca nu ne-am vazut niciodata. Eu si visez intamplari cu bebei de la noi si cu mamicile lor, chiar daca nu m-am intalnit cu niciuna dintre voi, inca.

Noi suntem bine, Teodora sta si un minut intreg singurica in picioare, nesustinuta, mai ales daca are ceva in manute, sa-i distraga atentia.Aseara am fost la petrecerea de Mos Craciun organizata de serviciul sotului, a fost superb, au organizat totul foarte bine, iar Teo a fost toata un zambet, vioaie, a vrut numai sa mearga de manute , sa se duca la ceilalti copii, la cadourile de langa brad...o sa pun poze, mai ales ca am imbracat-o in craciunita.

Ciuf, multumesc ! Aceea e si poza care-mi place mie cel mai mult, am facut-o intr-o dimineata, la vreo jum de ora dupa ce se trezise. Caciulita a fost tricotata de mama, ca multe alte caciulite de altfel si pulovarase, etc, eu, spre rusinea mea, nu ma pricep deloc...Foarte frumoasa poza cu Eva si Luca ! Dar numai una? Mai vreau, ca sunt scumpi rau. Si noi am schimbat scaunul de masina al Teodorei. Pe el scrie 12m+ sau 9-18 kg, la ce ajunge prima data...si cum Teo are deja 9800 grame si sta foarte bine in fundulet am mutat-o, la voi cum e ? Tu ziceai ca aveti Honda Acura? La noi se numeste Accord, si-a luat un prieten, e superba, tot asa, modelul de varf. Pai tinem pumnii sa-ti aduca Mosul ce-ti doresti ! Dupa ce ai povestit si eu tot la masina ma gandesc
Tili, cunosc Onestiul destul de bine, sotul meu e din Onesti, am facut nunta acolo, la hotel, Trotus parca se numeste. De cate ori venim, nu ratam ocazia sa ne plimbam prin parc cu Teo, am dat-o si in leagan, dar la noi brate...
Micaalsa, dulce foc mai e blondina ta ! Imi pace cum sta ea cu gurita pe pomelo, gata sa-l pape ! Multumim pentru reteta, ma bate gandul sa o fac si eu de Craciun
Catrinel, ce bine ca s-a facut bine cucOana, acum puteti pleca linistiti. Spor la pregatiri! Sa stii ca Teo are doar 3 mese solide pe zi, in rest tzitzi. Uneori mai papa la vreo 2 ore dupa pranz,iaurt.

Ma retrag ca trebuie sa iesim, pupici !

Mari si Teodora Maria (26.03.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marybat_78/my_photos

"Eu muncesc, tu muncesti, el fura" - conjugarea verbului "a munci"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

quote:
Originally posted by alinaalex

Micaalsa, 10 kg? pai ce-i dai sa pape de e asa pufi? papa bine asa-i? mai ales tzitzi, precis
am uitat sa-ti spun esentialul: pune si un cartofior fiert separat, chiar doi, sa predomine cartoful. Poate fi si fara branzica.

Alina si bb Marc Alexandru (28.03.2006)
poze

varsta Marc

Cred ca de la tzitzi s-a ingrasat ea asa pentru ca toata noaptea ii trebuia sa molfaie acolo. acum ne-am revolutionat si nu-i mai dau noaptea. mancare nu pot sa zic ca mananca mult, ii plac fructele dar la masa de la pranz chiar nu se omoara cu nimica. Cartof nu mananca, supa nici asa, ficatel deloc ... cateodata nu stiu ce sa-i mai fac. Cate un iaurt mai papa ... si cum am zis, fructe la greu.
Cartof nu-i bag, prefer branza ... nu e prietena cu cartoful .

Pozele mele

Anamaria lui Iulia (23.03.2006)

Mergi la inceput

Mari, da` mica e lumea! Am vazut pozele tale si banuiesc ca barbatul care o tine pe bebita ta in brate in pozele de la mare este sotul tau. E mic Onestiul, dar daca e el nu-l cunosc. Iar eu stau chiar langa Hotelul Trotus, in spatele Casei de Cultura. Poate ne vizitezi cand mai treci prin Onesti.

Fetelor voi va plangeti ca bebeii vostri nu prea stau in funduc, dar ce sa zic de Mateias al meu care numai in funduc sta. Nu da semne ca ar vrea sa se ridice in picioare. Adevarul ca nu l-am pus in premergator inca. Abia am dat comanada pe net de unul. Maine-poimaine il asteptam acasa. Aici in Onesti sunt ori prea scumpe, ori ieftine si proaste. Oricum, vreau sa va intreb pe voi, fetelor, daca ati facut ceva in special: exercitii, masaj, ca eu nu stiu ce sa mai fac ca bebeul meu sa se ridice nitel. Abia astept ziua in care sa faca prima tumba...

Va pupic pe fiecare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA GEORGIANA spune:

Iata ca apuc sa vin si eu un pic pe aici.Nu ne-a mers netul si...bine a facut,nu de alta dar am atata treabaaaaa!!!!!
Joi,pe parcursul zilei,ne-au iesit nici mai mult,nici mai putin de...4 dintuci.Dimineata nu erau iar seara i-am zarit.Ne-a revenit astfel si pofta de mancare,asa ca m-am linistit.Doar mucisorii ne mai chinuie,dar cu batistuta fermacata ii starpim iute.Cu urlete,e adevarat.
In rest,am dat jos perdelele si draperiile,spalam geamuri,covoare...si casa arata exact asa cum nu-mi placea in copilarie:fara perdele,cu susu-n jos,rece si impersonala.Da' si cand terminam curatenia...
Vineri seara am fost la ziua lui Matei,baietelul prietenei mele(3 ani),apoi am avut niste musafiri,sambata am iesit la Taverna si apoi iar am avut musafiri,iar ieri am fost in Paradis(cel Verde).Adica ne-am cam facut de cap(in casa care doar musafiri nu astepta...).
Pregatirile de Craciun sunt pe ultima suta de metri si sper sa reusesc sa pun retetele prajiturilor pe care le fac in fiecare an.Delicioase!!!!M-a intristat vestea plecarii Mariei la ingerasi,chiar daca nu-mi mai amintesc multe despre Irina si nici nu stiu unde as putea citi despre asta.D-zeu sa-i odihneasca sufletelul!

Noe,a cam avut parte de rasfat mica Bia!Si cred ca nu-i place deloc!

Ciuf,pozele sunt adorabile(9,6,11,toate!).Cum sta Eva cu degetelele rasfirate,iti vine sa o papi toata!Ce-mi plcae cand simt ca mi se coace o surpriza!!!Si tie,nu-i asa?Si mori de curiozitate.

Ile,sper sa-mi fac timp sa-ti trimit niste repere si asta pana-n sarbatori.Draguta esti!

Kim,goana dupa cadouri continua,dar tare mi-e greu,obisnuita fiind sa stau zile intregi la cumparaturi,fara griji.Acum merg direct la tinta si fug repede spare casa,asta in fericitul caz in care am cu cine sa las Buburuza.Si mie-mi place poza in care se intreaba ce-i aduce Mosul,dar este dulce in toate.Si iti seamana leit!

Micaalsa,pun intr-o craticioara apa cu putin ulei de masline,adaug un morcov taiat brondele,2 catei de usturoi,putina ceapa si spanacul congelat.Le las sa fiarba la foc mic si adaug la sfarsit 2 linguri de mei si inca un catel de usturoi.Cand se umfla meiul e gata.Pasez totul si amestec cu galbenus de ou.Poti pune in loc de mei,orez sau paste ori chiar painica.E delicios!Ce duce e Iulia cu pomelo...cat ea!

Tili,va tinem pumnii stransi maine!Mihai trebuie sa fie la inaltime!

Nshiro,ma bucur ca Maria s-a obisnuit la gradi!Cum sa fie mica?Are greutatea normala pt. varsta ei,dar la cati copilasi grasuni sunt in jurul nostru,incepem sa credem ca ai nostri sunt prea mici,prea slabi...

Irina,Andrei este tare dulce!Cum a reactionat vazand bradutul?

Mari,Teodora a crescut asa mare!!!Si ce...avansata este ea.Thea sta bine in fundulet(dar nu se ridica singurica,ci trebuie sa o pun eu),merge de-a busilea prin toata casa(mai putin pe scari),vorbeste intr-una,face flotari minute in sir(adica se sprijina pe palme si pe varfurile picioarelor si isi ridica funduletul).Cam atat deocamdata,dar la cat de repede apar progresele la varsta asta,asteptam cat mai multe!

Catrinel,sunt in cautare de solutii pt. a trimite ceva la Timisoara,caci prietena mea vine abia pe 28,pt. a pleca in Egipt,asa ca nu ma ajuta cu nimic.dar stii ca voi reusi pana la urma.Inca nu m-am hotarat ce oala voi vrea,dar ma mai gandesc.Una mare,ca fac la ciorba!!!!Pupam Onuta!Chiar nu va avantati in Buc?????

Adar,nu-ti face griji!!!Bubu abia pe 9 dec. a inceput sa stea bine in fundulet dar,cum spuneam mai devreme,nu se aseaza singurica.rabdarica!!!

Catrinuta,am inceput si noi sa papam soldatei,adica painica cu unt si cascaval.V-am pomenit!Cand ne mai vedem?Sper ca sunteti bine si ca v-au parasit mucisorii,stranuturile si orice urma de virusi rai!

ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica(28.03.2006)
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

Mersi Andreea de reteta de spanac. Nu mai stiu ce sa-i mai fac sa manance si ea ceva la pranz. Azi i-am facut ficatel, l-am fiert in lapte, asa cum ai zis tu ... dar degeaba. A gustat de doua ori si asta a fost tot. Nu stiu zau de unde atata greutate la ea
4 dintisori intr-o singura zi??? Eu de cand ii astept pe cei doi de sus ca o chinuie toata ziua si noaptea.
Spor la curatenie. Astept si eu retetele tale .

Pozele mele

Anamaria lui Iulia (23.03.2006)

Mergi la inceput