* Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (25)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

nshiro, ma bucur ca Mariei a inceput sa-i placa la gradi. Sper sa iasa castigatoare la tragerea la sorti ... ce chestie mai, n-am auzit pana acum asa ceva, sa traga la sorti cine ramane si cine pleaca la alta gradi. Mi s-ar fi parut normal sa ramana cei care sunt deja acolo si noii veniti sa-si caute in alta parte.
ciuf, si poza cu amandoi Craciuneii e grozava. Se cam ciondanesc ei acolo sau mi se pare? Despre ce Maria vorbesti? De fetita care a baut Mr. Muscolo?
Noe, in "acasa, after party" e grozava . Nu ma pot abtine de fiecare data cand vad poze cu Bia sa nu-i admir parul ... atata-mi placeeee.
cristina30, si eu m-am gandit sa-i iau asa ceva, cred ca sunt folositoare cand ei incep sa mearga. Sa ne scrii mai des acum ca esti in concediu.
Andreea, imi spui te rog cum prepari spanacul pentru Thea? Vreau sa incep si eu sa-i dau si nu stiu cum sa-l fac.
Cine vrea sa prajitureasca ... uitati ce am facut eu ieri. E suuuper buna. www.culinar.ro/forum/index.php?s=633181d122327eac86f10de8be1d818b&showtopic=13697" target="_blank">Prajitura "Krem a la krem"

Pozele mele

Anamaria lui Iulia (23.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

Kim, ce seamana Alisuca cu tine!!! leita maica-sa zic eu.mai ales cand zambeste.
Micaalsa, da, e sfecla si lui Marc ii place tare mult, se linge pe botic .Fierbi o sfecla mai mica (vezi ca dureaza ceva) cu tot cu coaja, si cand e gata o blendezi cu un galbenus de ou (fiert tare), adaugi lapte si branzica (poti sa pui Almette, e super cremoasa) si atat! pofta buna!
Mai, da ce grasuta e Iulia! si mare! cate kg are?

Fetelor cu baietei, cu ce-i imbracati de Craciun? eu i-as lua un costumas de craciunel lui Marc, dar inca nu am gasit decat caciulita, si aia cam mare.
Marc sta deja 4 labutze, adica se straduie, ca e cam greu fundikul si de cand a descoperit chestia asta nu mai vrea decat sa se deplaseze. nu sta locului o secunda.
Ieri am fost la ziua de nastere a nepotelului meu, a implinit 6 ani. Na, sa vedeti ce incantat era Marc ca a vazut o gramada de copii mai mari acolo! Si cand a vazut masa pusa, saliva de zor , mi l-a prostit cumnata-mea de i-a dat cremes si frisca de pe tort si bineinteles ca i-a placut! era in culmea fericirii ca a fost in centrul atentiei. abia l-am adus acasa! imi pare rau ca n-am facut poze, am uitat aparatul acasa.

Alina si bb Marc Alexandru (28.03.2006)
poze

varsta Marc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

alinaalex, mersi de reteta de sfecla. Incerc si eu sa vad daca-i place. Iulia are aprox. 10 kg.

Pozele mele

Anamaria lui Iulia (23.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

Micaalsa, 10 kg? pai ce-i dai sa pape de e asa pufi? papa bine asa-i? mai ales tzitzi, precis
am uitat sa-ti spun esentialul: pune si un cartofior fiert separat, chiar doi, sa predomine cartoful. Poate fi si fara branzica.

Alina si bb Marc Alexandru (28.03.2006)
poze

varsta Marc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina71 spune:

Mariana, mananci bataita ! Pai tu nu ai voie sa citesti acum despre asa ceva ! Trebuie sa citesti povesti frumoase, cu happy-end !

ciuf, am pus niste poze cu Andrei facute ieri si alaltaieri la mine la dropshots, la semnatura. Albumul "Andrei la 9 luni jumate, cu bradul". Super poza cu copiii tai, pentru bunici !

Serj, Sarbatori fericite si tie, scumpa !! Va duceti la munte, in vreo statiune ? Vrem poze la intoarcere !

Noi ar trebui sa plecam la parintii mei joi, pe 21 dec si MOOOR de frica, ca astia anunta inrautatirea vremii. Daca e ceata si polei eu cred ca facem cale-ntoarsa. Mai ales de centura Bucurestiului mi-e groaza, de fiecare data e o coada interminabila de TIR-uri, caci drumul de centura se intersecteaza des cu alte drumuri (care au prioritate !) si aia trec intruna, si la noi pana trece un TIR .... mergem 2 metri, stam o juma de ora, si tot asa
Acum 3 ani era sa murim tot pe drumul asta, era seara de 24 decembrie, ningea pe noi viscolit, derapasem de pe sosea, nu vedeai la un metru in fatza, ne-au scos cu armata din Baragan, eram pe camp ... ne-au dus la un sat la 1 km in apropiere, sat (Dalga) care nu avea curent electric de 3 zile ... au batut soldatii din poarta in poarta sa ne primeasca cineva ... abia a deschis o femeie ... asa am petrecut noi Craciunul. Dar anul asta nu mai vreau sa risc, mai ales cu copil mic in masina ....

Irina, mami de Andrei (03.03.06)

www.dropshots.com/Irina71
Multe poze cu mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aalina2003 spune:

Ada, spune-mi si mie minunata aia de cura ..eu nu prea am fost cuminte cu 3-3-3 si nu ti-am mai dat de veste, dar ..poate cu asta reusesc ceva. Multumesc..si iertaciune!Eu nu prea o incurajam pe ana sa se ridice in picioruse cand inca nu statea bine singurica in fundulet, asa mi se parea mie ca e ordinea, iar cand am fost la pediatra pe la 7luni jumate si i-am spus ca prea sta bine mi-a spus ca piciorusele, in pozitia sezand, trebuie sa fie in unghi obtuz, adicate destul de cracanata, alt cuvant n-am gasit. Am facut asa si in scurt timp a stat singurica, mai mult iar azi-dimineata am gasit-o in patut direct in fundulet, bine, stiam ca se ridica singura, dar
n-am mai gasit-o dimineata niciodata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aalina2003 spune:

Despre care Maria vorbiti, Ciuf?Mai e o fetita Maria (de Floride Cires) la prematuri, care s-a nascut cu 700g, dar ea era bine si vad ca si azi e OK.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim spune:

Maria lui Irinel
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=90422&whichpage=1

KIM & printesa ALICIA (29 martie 2006)
photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adar spune:

www.culinar.ro/forum/index.php?showtopic=4712&hl=pocahontas" target="_blank">DIETA
Revin maine la o poveste. Am musafiri.
Pupici!!!

_
adar si MAIA (30 martie 2006)
''cel mai iubit copil ...''

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameliada spune:

Va pup fetelor,

iaca am venit si eu pe aici, sper ca nu m-ati dat disparuta
va citesc cu mare drag si ma bucur alaturi de voi cand mai citesc cate ceva despre bebelusii vostri!

imi pare rau de puiuta Maria si de parintii ei, Dumnezeu sa aiba grija de ei si sa le dea puterea sa mearga mai departe.

vreau in primul rand sa urez si "virtual" puiului meu Tudor Bogdan LA MULTI ANI! PENTRU CELE 10 LUNI PE CARE LE-A IMPLINIT AZI SI MULTUMIM LUI DOAMNE DOAMNE PENTRU FERICIREA PE CARE NE-A DARUIT-O ZI DE ZI IN ACESTE LUNI MINUNATE! SA FIM SANATOSI SI NOI SI PUIUL, SA NE FACEM MARI, DESTEPTI SI CU NOROC! PUI DRAG, MAMI SI TATI TE IUBESC MULT!

Va urez fetelor si voua sa va creasca puiutii mari si sanatosi si sa fiti si voi sanatoase sa-i cresteti cum stiti voi mai bine!LA MULTI ANI! Sarbatoritilor zilei:

Ana-Maria - - Tcelen 11 luni
Markus - - Mariana_1976 10 luni
Madalina - - Loriana27 10 luni
Tudor Bogdan - - Cameliada 10 luni
Stefania si Maria - - Adibal 9 luni
Eric Ionut, - - Honeypuma 8 luni

Noi suntem bine acum, pentru ca Tudor a avut nasucul infundat si nu se putea odihni cum trebuie, si noi pe langa el in aceeasi situatie, dar ne-am facut bine cu panadol si aspiratorul nazal, care ne-a scos pentru a doua oara din bucluc. sa-i dea Domnul sanatate celui care a inventat "batista" ca nu stiu ce ne faceam! fetelor, daca va confruntati cu probleme asemanatoare, folositi fara griji "batista", e super eficienta.
Inca nu mergem, asadar transmitem felicitati la harnicuti si harnicute! In schimb, a invatat sa faca tumba, nu singur binenteles, dar stie cand ii zic "facem tumba" se aseaza cu fruntea pe pat si ridica funduletul sa-l imping! e tare haios!
nu zice "mama" dar a invatat sa-l strige pe tati "ada" -de la adi, zice tata, dada, papa, apa, baba, nu stiu daca au neaparat corespondent in mintea lui sau doar face vocalize, oricum vorbeste in limba lui toata ziulica.

alinaalex, frumoasa ideea cu costumasul de craciunel pentru sarbatori, din pacate la noi aici nu cred ca gasesc asa ceva, asa ca o sa ne imbracam doar cu ceva nou, de la Mosu'.
ciuf, craciunita ta e suuuper!
Irina71, aveti grija de voi pe drum daca plecati, eu am citit pe un site de meteo ca in preajma sarbatorilor nu o sa ninga, dar va fi ceata multa si burnita.

pun acum pozici cu noi in Album!

Va pup pe toate si sa incepeti o saptamana frumoasa!

cameliada si bebe Tudor Bogdan (17 februarie 2006)

Mergi la inceput