* Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (25)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ANDREEA GEORGIANA spune:

tuturor bebeilor care au mai ,,imbatranit,, cu o luna!Si Olguttei!

I-am trimis Dianei o parte din retetele de prajituri pe care le fac eu de sarbatori(si ori de cate ori mi se mai cere...)si promit sa mai trimit si altele,precum si retetele aperitivelor mele favorite(telina cu maioneza,ciupercute cu maioneza,mancare rece de pui cu masline...).Si,pt. ca le voi face de Craciun,voi pune si poze,na!
Deocamdata am mai pus poze cu Bubu,din weekend,cu noile ei preocupari si...priceperi,incepand de aicihttp://good-times.webshots.com/photo/2738260970079410238aSlfiK

ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica(28.03.2006)
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Salutare
Eu sunt nauca de somn. Ma puse ieri dracusorul sa beau cafea asa pe la vreo 5:00. Si azi-noapte pe la 1:30 bantuiam pe net.
La 4 se scula Mamzel Farfuzel. Statea cu dintisorii la gard si chiuia. I-am schimbat scutecelul ca facuse kkuta, a papat un bibe de laptic si nanica. Dar eu m-am dus in camera cealalalta sa mai trag un pui de somn sa nu o mai aud foindu-se. Si am dormit lemn. Cand il aud pe Luca ca ma striga (era dim.) sa vad ce face el. Era la Eva in pat si se juca cu ea. Doamne, de cat timp o fi stat el acolo?! Bine ca nu i-a facut nimic rau. Mama inconstienta ce sunt.
Da. Cert e ca ma inteapa ochii de oboseala. Sper sa reusesc sa dorm la pranz.
Si nici nu imi vine sa ma apuc de nimic, Andreea. Crede-ma. Te admir atat de mult ca poti sa le faci pe toate. Eu am ajuns la un punct cand zic ca da-o incolo de treaba in casa, in fiecare zi o fac si nu se cunoaste. Parca as putea sa fac si altceva, sa mai citesc o carte, sa mai invat ceva, decat sa stau dupa fundul maimutoilor astia ai mei (sot si caine inclus, of course).
Catrinel, nu te mai mira ca, vai, ce ordine e la mine. O sa fac o poza sa vezi cum e si dezordine. Acum Luca isi insira toate casetele video, cica isi facu cale ferata. Nici macar nu vreau sa il vad ce face ca simt ca mi se ridica parul in cap. Si sunt asa de obosita ca nu vreau sa-l altoiesc numai ca nu am eu rabdare cu el sa il conduc.
Of, fetelor, tot astept supriza sotului. Si asta cine stie ce tampenie mi-o face. Tot sper ca o aduce pe cineva din Ro. Nu pe ai lui, Doamne fereste!
Mari, si eu trag sperante sa imi ia masina. Numai ca e cam scumpa si nu e momentul sa ne dam in barci, mai ales ca nu prea e necesara a doua masina.
Accordul e alta masina. Noi o avem pe asta: http://acura.masini.ro/masini-second-hand,107,Acura.htm
E Acura RL. Poti da click sa vezi poze dinauntru, e tare faina. Nu stiu daca se vinde Accura prin dealeri, cred ca mai degraba se aduc din afara, prin alte filiere. Noe, am vazut pozele de la petrecere (Doamne, numai angajati tineri!) ca pe usa era scris masini.ro. Acolo lucreaza sotul tau? Daca da, poate sa iti spuna daca se comercializeaza Acura in RO? O poti cumpara de la dealer?
Fetele, va pup si mai scrieti si voi sa am ce citi la cafeaua de dimineata.
Tili, maine e serbarea?
Mari, musai sa pui pozele cu Craciunita.
I-am cumparat ieri lui Mamzel un costumas cu "My first Christmas". Nu e ceva fancy, cat sa fie simbolic acolo pentru eveniment. As fi vrut sa ii iau rochita, dar m-am gandit ca asta e singura ocazie cand o imbraca, apoi gata, la donatii cu ea. Si apoi i-ai ciorapei, pantofiori si mai stiu ei ce accesorii.
La multi ani, Tudor!
Ah, uitati un site cu colinde in engleza pentru cine e amator: http://radio.itbox.ro/live/radio-live.php?denumire=Craciun-Christmas
Pup gasca.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo

Sarbatori fericite!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Ciuf,scumpa....am rascolit in arhive si am vazut ca te pricepi la feng-shui.Si pe mine ma intereseaza subiectul.....deci e posibil sa te mai deranjez cu intrebari....

Alina,deci si tu te abonezi la bebe numarul 2.BRAVOOOO.Ma bucur ca nu sunt singura,desi.....cred ca nu-mi dau seama inca ce inseamna 2 caci eu cu Rudy seara sunt ca un caine din desenele animate,lata de oboseala.Mai ales ca de vreo 2 saptamani se trage cu manutele de canapea,de scaune,de ce poate sa apuce si una-doua i in picioare.a si cazut de cateva ori....deci a luat si primele bufuri.In rest bine,.....spre rusinea mia inca nu am impodobit pomul,dar cel tarziu maine,adica marti in fac.INTREBARE: cum paziti pomul de Craciun de strumfi caci fuseram azi in vizita la o prietena care arte pom........si numai acolo i trebuia si-n alta parte nu.Va pup pe toate si pe toti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ile77 spune:

Delia, eu dupa lungi discutii cu sotul am decis ca anul asta sa luam un pm artificial,unul mic si sa-l cocotam pe o masuta,intr-un colt al sufrageriei.
Prea mic pomul nu este, are 120cm,insa sta destul de bine pe masuta.
Asta-seara l-am cumpårat ,asa ca-l voi impodobi miine.
Mie imi era destul de teama cu unul natural, ca Viv are niste ochi de vultur, su nu as vrea s-o vad ca baga in gura vreo tzeapa.

Ciuf, ai dreptate cu rochita.Treb si pantofi si agrafute.
I-am luat lui viv azi o rochita albastra ,din catifea,cu floricele rosii pe ea.Si m-am stresat toata seara in cautarea unor pantofi care sa se potriveasca cu rochita.
Ca eu bleaga de mine ma gindeam ca numai cu albastrul rochiei ma gindeam sa sortez pantofii.Si cauta ,si cauta pantofi .Intr-un final ma lovi destaptaciunea ,si ma gindi eu in mintea mea de oltean ca se pot potrivii pantofii si cu florile de pe rochita.
Asa ca din fericire am gasut niste pantofi rosu-ruginiu ,exact ca florile.
Dar nci nu vreau sa ma gindesc cit ma stresai cu pantofii astia, ca colo unde gasii albastii sau albi nu aveau marimea pt viv.
Poate sotul iti aduce parintii in sua sau vreun frate sau vreo sora(daca ai).

AndreeaG, si eu sufar cind nu am perdele la geamuri.Mi se pare goala casa
Ce as vrea sa ma pricep si eu la gatit macar pe jumatatea ta.
Nici nu vreau sa imi imaginez cum va arata masa ta de craciun

Revin miine
Acum enjoy king of queens si apoi seinfeld.

Ile si Vivian (07.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania2 spune:

sal,

Ma mai primiti?
Am fost plecate si nu am avut net acolo. Aseara eram prea obosita ma doare groaznic ficatul ( parca ficatul nu doare), ma rog, in partea dreapta azi ma duc sa-mi fac o echo.
Vad ca voi va pregatiti intens pentru craciun, ciuf, imi place poza cu Eva si Luca, Andreea geoargiana e tare frumoasa Thea cand papa globul, vazut vesta,si, nu-mi vine sa cred: 4 dintisori!
Alinaalex, chiar as fi vrut reteta cu sfecla rosie asa ca am copiat-o in carnetelul meu !

Bia e maraici, aore de dinti? ca noi inca nu am intrat in posesia lor.
Fetelor, Biei i s-a inchis fontanela!
la voi cum sta treaba?
Sa fie oare prea devreme?

pup, la mine astazi e concert!

Bianca Alexandra Iris 15.04.2006

http://community.webshots.com/user/red_tania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adar spune:

Hello, hello dragutelor !!!

Multumesc din suflet pentru sfaturi si incurajari. Nu stiu ce m-as face fara voi .....

Ama Kali - nu recunosc nimic!!!! reteta (de slabit) am inventat-o eu, n-am copiat-o de nicaieri ... (prietenii stiu de ce !!!!!)

Andreea - astept cu nerabdare retetele, sper sa le am la timp pentru a le face de Craciun. Si ca sa vezi cat ma gandesc la ele, azi-noapte am visat ca le citeam si ma minunam de ce prostii pusesei acolo: placinta cu mere, mamaliga si prajitura cu budinca de vanilie facuta cu blat de cumparat. Eram nervoasa rau !!! Si ziceam intr-una: uita-te si la asta, s-a dat mare ca are nu stiu ce retete miraculoase si ea vine cu reteta de mamaliga ...

Hai, va pup, ma duc sa ma apuc de treaba ... tare greu e sa le faci singura pe toate. Si casa curata de sarbatori, si sa am grija de Maia (care apropos, ieri a cazut din pat pentru prima oara, de sub ochii mei, eram langa ea si .... intr-o fractiune de secunda a fost jos ....), sa fac si contabilitate .... cred ca in curand imi fac geanta si plec in lume!!!

Mai intru cand mai apuc.

Pupaceli maxime!

_
adar si MAIA (30 martie 2006)
''cel mai iubit copil ...''

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

TANIA, nu stiu cu fontanela, dar stiu ca la unii e mai devreme, la altii mai tarziu…

ANDREEA, e super Bubu… traznet!!! Si tare fotogenica, mai! 4 dinti?? Pe bune??
Si tu ma dai gata! O sa-ti trimit nr meu de tel din Ro, ca am un numar Connex care-l folosesc acolo (daca mai e valabil Acu’ ziceti-mi ca nu mai exista Connex, sau din astea

MARI, ti-am vazut papusa, dulce-dulce… de la cine are culoare aia de par meseriasa?

CIUF, hai ca tremur si io cu tine, care-o fi surpriza!! Maaai, ce-mi plac chestiile astea. Pacat ca mie nu-mi aranjeaza nimeni niciodata asa ceva.
Poate Oana….

Ieri Oana a fost tare obosita, ca a venit o prietena si atata s-a jucat cu oana,a obosit-o de numa. Oana e obisnuita sa-si vada linistita de treburile ei… si noi nici nu prea avem monsafiri. In fine. Asa agitata a fost saraca, atata a plans de oboseala dupamasa…
Noaptea s-a trezit de 2 ori, cred ca ii ies ceva dinti. Zic io asa. E umflata gingia, atata. Dar cred ca totusi…

Si pe mine m-a traznit o migrena de nu am mai stiut ce sa fac! Si stomacul mi.e deranjat…. Sunt intr-o forma, ce sa zic. Oare am mancat ceva aiurea, sau sunt emotiile plecarii??
Imi fac un cei de mushetzel si revin mai incolo.

ILE, si io mai uit la King of Queens, is simpatici!!! si de la seinfeld am toate DVD-urile care au iesit pana acuma.

COSMINA oare ce mai face? CRISTINA30, ce bine ca ai mai scris! Poaze cu magnus? Tati cum se descurca?
ROXIVAN, GABI_FER… cine nu a mai scris demult…

Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA GEORGIANA spune:

Ile,promit sa fac niste poze cu masa de Craciun!!!

Ada,pune si un laptop in geanta.ca sa ai acces la Culinar,nu de alta...
Sa stii ca fac o mamaliga speciala,foarte apreciata.Jur!

Tania,fontanela noastra nu s-a inchis,desi este ,,tratata,, cu fel de fel de jucarii trantite pe ea.Sau de asta nici nu se va inchide prea curand.

Catrinel,poate macar la tel. reusim sa vorbim.Si eu am migrene si ma doare stomacul groaznic,de cateva zile incoace.Poate-i ies si Onutei 4 dinti odata,sa stiti de-o socoteala.

Tocmai am reusit sa o culc,dupa urlete si foieli si dupa ce m-am chinuit indelung sa-i scot singura mucisorii.Cosmar!De ieri seara scrasneste din dinti(si i-a descoperit!)de nu poti sta langa ea.Ni se strepezesc dintii(aia care au mai ramas!)cand o auzim.
Mai trimit cateva retete de aperitive.

ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica(28.03.2006)
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianad spune:

Tania, cu dureri in partea drepta am ajuns si eu prin septembrie la medic. Ma ia la pipait, ma intreaba daca ma doare si ajunge la spate unde gaseste o portiune de muschi, exact in zona ficatului, foarte incordata. Asta era cauza durerilor mele. Mi se trage de la bebe- doar il tin in brate cu mana dreapta, nu? Si simt cum mi se incordeaza muschii spatelui, mai ales in zona dureroasa.Calgelul are efect? Alex numai la 2 adoarme, oricat de nedormit l-as tine ziua .DianaD & Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adar spune:

Andreea, m-ai nimicit cu mamaliga ... Esti dementiala!!! Sa ne spui musai cum faci mamaliga, de e asa speciala, daaa??? Singura mea problema e sa nu o pui la retetele de prajituri, ok ???
Sa stii ca am vazut pozele cu Bubu si e mortala. Eu am mai facut cateva pozici, dar nu din cele artistice.
I-am pozat si Maiei vestuta si sosetele facute de mine, sunt undeva in albumul "8 Luni".

Asadar, pentru cei care au cerut, POZE CU MAIA LA 8 LUNI

Va pupam cu mare drag pe toate!

PS; Stiti cum ne striga Maia ??? Pe tacsu "TATA" iar pe mine "ADA"

_
adar si MAIA (30 martie 2006)
''cel mai iubit copil ...''

Mergi la inceput