* Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (25)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mari78 spune:

Salutare !

Tania, Dianad, pai ne luam de manute. Si eu am o durere in partea dreapta, ca o intepatura, exact sub coaste...si eu ma gandeam tot la ficat, cu toate ca am auzit acelasi lucru, ca nu doare. Ma gandeasc ca e de la prea multa oboseala acumulata in timp...eu n-am mai dormit o noapte intreaga, ce o noapte, macar 5-6 ore legate dinainte de a se naste Teo, ca in ultimele luni, ma trezeam sa ma duc la baie
Andreea, wow, 4 dintuci deodata ! Felicitari ! Am vazut pozele Theei, e scumpa foc ! Si chiar face flotari pe bune !
Catrinel, Connex este acum Vodafone, dar numerele sunt aceleasi, don't worry. Sa stii ca nici mie nu-mi pregateste nimeni mega surprize...dar o veni si vremea noastra. Daca aude sotul meu ca ai toate dvd-urile cu seinfeld, moare de ciuda. Ca ma intrebai de parul Teodorei: cand s-a nascut avea parul saten, ca al meu, insa acum i se deschide spre blond, cade cel de la nastere si apare unul auriu, as vedem mai incolo...mie mi-ar fi placut sa fie satena cu ochi albastri... Pupici sa-ti treaca durerea de cap si de stomac.
Dianad, calgelul are efect cam vreo jumatate de ora, cel putin la Teo, vezi ca mai e si Dentinox, e mai puternic. Teodora de cand ii dau cu gel pe gingiute (nu-i place), nici nu mai deschide gurita sa ia vigantolul, inainte cum vedea sticluta, cum deschidea gurita si intindea limbuta.
Ciuf, vreau poze cu Eva in costumul cu My First Christmas ! Ai dreptate cu pantofiori si accesorii la rochita, eu am cautat vreo 2 saptamani incaltari pt rochita de craciunita si n-am gasit (nici nu am vrut sa dau de la un milion in sus pe niste pantofiori de firma, pe care la primavara sa nu-i mai poata purta), asa ca i-am dat cizmulitele ei rosii, dar care au si un pic de maro. Daca ai timp, ne zici si noua cateva notiuni de baza in feng-shui, sau link-uri cu infomatiile mai ordonate, ceva...saru'mana
Ile, trebuie sa fie minunata rochita lui Viv. Cred ca ii sta foarte bine in albastru, cum e ea finuta si alba la fata, o sa fie tare eleganta. Sa faci poze neaparat!

S-a trezit, pupici !

Mari si Teodora Maria (26.03.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marybat_78/my_photos

"Eu muncesc, tu muncesti, el fura" - conjugarea verbului "a munci"

Mergi la inceput

Ada, am vazut pozele Maiei. Mi-au placut mult cele de la baita, mai e o poza in care parca face "pa", dar asta http://new.photos.yahoo.com/adar386/album/576460762378094631/photo/294928804081288589/4 este super !

Mergi la inceput

Na, ca uitam ce era mai important. Ciuf, fii pe faza, mai ales daca iti bei cafeluta. Am pus poze cu Teodora Craciunita incepand de aici http://new.photos.yahoo.com/marybat_78/album/576460762378347889/photo/294928804080605750/0, pozele sunt in albumul Mos Craciun la tati la servici.

Gata, va las acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ile77 spune:

Catrinel, si eu sint victima unei migrene sapt asta, dar bag la greu ibux, si ma simt mai binisorica.
Si Viv cind e f obosita nu poate sa doarma, se chinuie rau pina adoarme.Sigur lui Onutza i se trage si de la dinti.
Ce misto ca te duci in Ro de Craciun si mai ales ca ai si Lufthansa direct Frankfurt-Bucuresti.
Eu si sotul meu sintem fani Seinfeld,avem si noi taote dvd-urile aparute pina acum si cred ca am vazut fiecare episod de n ori.

Tania,Dianad si Mari, eu in primele 3 luni dupa nastere am avut niste dureri de ficat(banuiesc ca de la ficat erau)de ma urcam pe pereti.Si ma apucau mereu numai noaptea.Simteam durerea si in spate in aceeasi zona.Grrrr, ce nasoala era.Tin minte ca ma tavaleam pe jos de durere.Cica era de la oboseala.

AndreeaG, si Viv scrisneste din dinti,grrr.
M-ai dat gata cu 4 dinti intr-o zi.Wow
M-ai facut curioasa cu salata aia de telina cu maioneza si am cautat si eu o reteta pe net si diseara o fac.Mai ales ca suna asa bine.
Sper sa reusesc s-o fac si pe aia de ciuerci,ca mie imi plac ciupercile,yami-yami.

Mari,ii fac poze,cum sa nu,abia astept.
Pitika ta e dulce-dulce in costumul de craciunita.(o prinde rosul de nu se poate).
Vad ca si tu te-ai chinuit cu patofiorii.Eu ma gindisem ca intr-un final merge si fara pantofi,ca e micuta.Noroc ca am gasit.

Adar, da-i niste pupici lui Maia de la noi, ca e frumoasa foc.Are niste ochisori s-o maninci.
Vad ca aveti criza de caciuli pe acolo(oricum e dulce foc cu pampers-ul pe cap).Original!

http://new.photos.yahoo.com/ileana_floriana/

Ile si Vivian (07.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA GEORGIANA spune:

Mari,ii sta tare bine lui Teo in rosu!Ptiu,sa nu fie de deochi!Si eu i-am admirat nuanta parului.

Ile,i-am mai trimis Dianei cateva retete,inclusiv cea de telina cu maioneza.Da' fa maioneza de casa.Cel tarziu maine iti trimit cateva repere de make-up,dupa ce voi studia cu atentie mutrita.

Ada,imi place poza in care maia este pe burtica,intoarsa cumva si ganditoare.Cunosc si eu figura.Mama,ce de ochi!!!!
mamaliga o fac mai molicica,foarte bine fiarta si cu un triunghi de branzica topita in ea.Uneori,in loc de apa pun laptic,mai ales pt. Bubu.

Si eu i-am luat mandrutei o rochita turcoise de catifea,la baza careia voi aplica niste margelute.Ii fac o bentita de matase cu margelute aplicate(sper sa apuc) si pantofiori...vedem noi,ca nu mai apuc sa merg acolo unde-i fac pe comanda.Sau poate se-ndura careva sa stea cu Bubu si fug!
Diseara Cristin are petrecerea de sfarsit de an si voi fi singurica!!!!!De cand astept un moment de respiro.Imi comand mancare chinezeasca si ma uit la un film...lacrimogen,cum altfel,asta dupa o baita cu spuma(si dupa baita Theei).Mai ramane de vazut daca mi se va permite tot acest rasfat sau...va trebui sa ma las trasa de nas si sa rad(ultima gaselnita)

ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica(28.03.2006)
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA GEORGIANA spune:

Uitati-va aici http://delicioasele-andreei.clickaici.ro/
Multumescu-ti tie Diana!

ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica(28.03.2006)
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Salutare
intru repede sa va salut si sa ii spun lui Mari ca-s indragostita de Craciunita ei!!! Dulce de tot! Seamana cu tine, Mari! Mercic pentru poze.
Andreea, cand am timp citesc delicioasele tale preparate.
Catrinel, cand plecati?
Adar, mai tarziu ma uit si la pzoele Maiei.
Ma duc ca ma apucai de spalat covoare.
La multi ani, Andreea , Ioana Timeea, Mihai, Markus Erik, Cristian!
Pup u all

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo

Sarbatori fericite!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Polixeni spune:

Am revenit!!
16: Maia si Stefana - - Doublemom, Anna-Lia - - CAT ,Andreea - - Maria28 , Lara - - Elvie
17: Ana-Maria - - Tcelen, Markus - - Mariana_1976, Madalina - - Loriana27, Tudor Bogdan - - Cameliada, Stefania si Maria - - Adibal, Eric Ionut, - - Honeypuma
18: Tudor - Emii2
19: Ionut-Alexandru -- Gabi_fer !!!!!

Olgutta si Nicolle!Sa aveti parte de tot binele din lume!!

Vai ce de am mai pierdut...va dati seama ca ma apuc de vizionat poze si de citit din urma.
Am citit asa pe fuga dar nu am reusit sa stau pe indelete sa vad ce si cum...mi-au dat lacrimile cand am citit de micuta Maria!Sa o aiba Dzeu in paza! Doamne nici nu vreau sa ma gandesc cat de greu poate fi pt o mama sa-si piarda puiutul.Voi stiti cumva ce a avut?
In alta ordine de idei...si noua ne-a iesit si dintele de sus acum da sa iasa si cel de-al 2 -lea de sus.
Vad ca faceti pregatiri pt Craciun...noi de Craciun vom pleca in Salonik la sora sotului (cu care ma inteleg tare bine).De-abia astept!!Din mai multe motive:are si ea o fetita de 3 anisori si are cu cine se juca Nick,apoi iesim si noi si vedem altceva decat casa,NU PETRECEM CU SOCRII,nu fac deranj in casa,nu gatesc pt tot poporul,vedem Salonik-ul iarna etc,etc....
Am fost sa cautam si restaurant pt nunta si botez..dezamagire totala...la unele nu mi-a placut sala,la altele mi-a placut sala dar era prea scump,mancare prea sofisticata si cu care nu te saturi,si se mai tin si 2 nunti in aceeasi sala (nuntasii de la ambele nunti impart aceeasi sala in aceeasi seara)....in sfarsit ar fi un restaurant care are pret ok dar nu sunt eu incantata 100%.Poate cu decor va arata altfel...
Acum pun niste poze noi in albumul nostru.
Va pupicesc pe toti si promit sa recuperez cu citit si vizionat poze cat mai repede.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Salutare
intru repede sa va salut si sa ii spun lui Mari ca-s indragostita de Craciunita ei!!! Dulce de tot! Seamana cu tine, Mari! Mercic pentru poze.
Andreea, cand am timp citesc delicioasele tale preparate.
Catrinel, cand plecati?
Adar, mai tarziu ma uit si la pzoele Maiei.
Ma duc ca ma apucai de spalat covoare.
La multi ani, Andreea , Ioana Timeea, Mihai, Markus Erik, Cristian!
Pup u all

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo

Sarbatori fericite!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Polixeni spune:

Tin sa multumesc tuturor mamicilor care nu ne-au uitat si ne-au urat LA MULTI ANI pt implinirea a 9 lunisoare!

Mergi la inceput