* Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (25)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianad spune:

Poli, ce bine ca faci sarbatorile in liniste!(adica departe de stim noi cine!) Cat despre restaurant, nici pe mine nu m-ar incanta sa fim 2 mirese in aceeasi sala.Fetita lui Irinel s-a nascut cu o malformatie foarte grava: inima ei avea doar 2 camere in loc de 4 si in loc de 4 artere tot 2. Parintii au sperat pana acum o luna ca va putea fi operata, insa de cateva saptamani nici un medic nu se mai incumeta la asta. Este trist, a fost un copil care a luat 10 la nastere, s-a nascut pe 20 aprilie, putea fi un ghiocel de-al nostru. La o luna se pare ca au aparut problemele, au facut investigatii si la sfarsitul lunii mai citeam pe site despre acest diagnostic si mi-a inghetat sangele in mine pentru ca stiam ca nu are mari sanse. Erau in Canada, aveau asigurare, cu siguranta s-a facut tot ce era omeneste posibil. Irinel mai are un baietel de 2 ani si jumatate, Danut, el cu siguranta o va ajuta sa treaca mai usor peste asta. Andreea, am pus la bookmarks pagina ta, la fel si culinarul Adei.Ciuf , speli covoare singura? nu sunt grele? cum le usuci?Ile, dureri de spate, mai jos am avut si eu dupa nastere, acum mi-au ramas cele de sus, in zona ficatului. Credeam ca numai eu is cu spatele terminat...DianaD & Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona_toma spune:

Salutare, va mai dau si eu de stire!Suntem bine, eu sunt mai odihnita, ca Edutu binevoieste sa doarma mai bine, dar nu in toate noptile, ci asa...pe sarite.Nici o noapte nu e la fel.Alaltaieri noapte s-a trezit iar din ora in ora, ieri noapte s-a trezit la 3, i-am dat laptic si apoi s-a mai trezit la 7, a papat iar si a mai dormit pana la 9.Booierie, dar din pacate nu e mereu asa.Oricum, nu mai sunt asa terminata ca acum o sapt.Cu papatul nu prea le are, azi i-am dat pt prima data banana, ca de, m-a speriat dr ca nu e bine pana la 9 luni, ca e alergena.Astept reactiile.Ca o paranteza mica - sotul meu mai sta pe acasa si doarme ca bolovanul;deci ma ajuta enorm.Va vine sau nu sa credeti dar chiar el a scris asta
Am impodobit un superb brad ascultand colinde si am filmat momentele importante, printre care si reactiile lu' Edy(tot sotu' va povesteste)
Acum eu:saptamana trecuta am primit vizita lu' Darius, care nu prea s-a inteles cu Edutu.Plangea Darius, plangea si Edutu, le trecea, se uitau unul la altul, se mai jucau, se atingeau, erau amandoi uimiti de ei, apoi iar se intampla ceva si plangea unu' si incepea si celalalt.Numai asa au tinut-o.Eu cu Roxi ne-am prapadit de ras.Ei urlau ca nebunii iar noi radeam de nu ne puteam opri.Mai incercam o data sa ne intalnim in conditii mai bune.Sper sa fie mai linistiti.
Roxi nu a mai intrat ca nu mai are timp, primeste in fiecare zi vizite, toti vor sa-i vada frumusetea de baiat cu ochisori albastri.M-a rugat sa va transmit salutari.
Ciuf, ti-am vazut pozele.Suuuuper, ai 2 copii minunati si decorurile, ce sa mai zic, de poveste.Sotu e de aceeasi parere.
Va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns serendipindity spune:

Bine v-am regasit, fetelor! Cred ca m-ati dat de tot disparuta, n-am mai intrat la Ghiocei de mai bine de doua luni. Nu mai stiu nik de voi si nici voi de mine. Noroc cu Noe, cu care ma mai intersectez pe la alte topicuri si cu MP a noastra, care plange din Germania ca are conexiune wireless si ii pica netul din 5 in 5 minute.

In primul rand, salutam sarbatoritii zilei:
NICOLLE 27,
Un pupic dulce si pentru Ionut-Alexandru (Gabi_fer)!

Si acum despre noi:

Bebe Iustin are deja trei dinti si face scandal daca nu-i dai si lui ce mananci tu. Nu conteaza daca sunt masline sau ardei iute. Pana nu gusta si el, nu se potoleste. Are o pasiune pentru biscuitii petit beurre pe care ii rontaie asa, intregi, cu o placere deosebita pe care tine sa si-o exprime cum stie el mai bine - gangurind. Evident ca suntem cu ochii pe el ca pe butelie, sa nu cumva sa muste din biscuite mai mult decat trebuie.
Dupa-masa, ii vine cheful de mers prin casa. Trebuie sa-l tii de manutze si sa alergi cu el prin toate camerele, altfel te cearta. Chiar acum tipa sa ma duc la el.

Va pup! Revin cu alte amanunte picante!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Da. Am revenit
Dianad, ma descurc singura. O sa ma auzi tu maine plangandu-ma ca o baba de dureri de spate. Covoarele le usuc pe gard, ca acasa, LOL, numai ca imi alesei tare prost momentul. Azi si maine va ninge. Mici in casa nu am unde sa le usuc. Poate sa le bag la uscator. Apropos de uscator, foarte rar il folosim, cand sunt zile ploioase, innorate, altfel le intind pe sarma (uite vezi cu tehnologia asta moderna nu prea ma inteleg eu), si ieri usuc lucrurile in el. Aseara da-i repede sa imbrac copiii sa ma duc sa-mi culeg sotul de la aeroport. Goana nebuna pe mine, Eva tocmai facuse caca, Luca ma tot innebunea ca daca are voie sa-si ia nu stiu ce dinozaur in masina (sa ma mai creiereasca si cu ala, ca face un zgomot teribil) ... Eh si cand intram in aeroport, am observat ca lumea se uita cam zambind la al meu copil, pieptul mi se infoaie "al meu e copilul. Nu-i asa ca e frumos?!" Si avem intalnirea cu sotul. Care cum ne vede se pune pe ras. Fetelor, pusesem geaca pe Luca cu un ciorap roz atarnand (ziceai ca e glob) de scaiul de la fermoar. Sa mor nu altceva. Asta era motivul de lumea zambea la al meu odor. Si eu nu mai puteam de drag ca am copil admirat.
Asta ca sa vedeti cat pot fi de aiurita. Incerc sa le fac pe toate cat pot de bine si bag de seama ca nu prea imi ies.
Mara, te-am mai citit la topicul celalalt. Ca vroiam sa stiu ce mai faci si bobocelul cum progreseaza. Poate ne incanti si cu ceva poze.
Simona, musai poze cu Edutu la brad. Tragand de crengile lui, of course.
De ajutor din partea sotului ... pauza. De fiecare data cand ma supar pe el zic ca o sa-mi astern pe o hartie de cate ori pe saptamana ma ajuta. Dar uite ca din cand in cand imi face cate o surpriza si il iert. Ce naiba sa fac?! E al meu. Bun, rau, il tin in batatura. Asa o zice si el de mine.
Andreea, mai dar ce explozie dentara pe biata Thea. Ne mai pui poze cu BUBU?
La multi ani, Ionut si Nicolle27!
Fetelor, ma duc sa spal geamurile. Am niste planuri mari azi, daca tot e Luca la gradi sa mai scap de treburile casnice. Zici ca am intrat in "pregatirea cuibului" asa am o energie.
Am un feeling ca ai mei vin azi.
Va scriu eu mai tarziu.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo

Sarbatori fericite!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

ANDREEAA, husband a avut petrecerea de Craciun sapt trecuta, si eu am culcat Oana, am papat salata orientala si m.am uitat la “Alfie” a fost super!!!!
Acuma nu-mi vad capul de chestii, (dar am zis ca intru putin pe forum ) ca a fost o prietena la mine si ne-am intalnit la 12 si a stat pana acuma, la 7 jumate. Mai, cum naiba sunt unii????? Si stie ca trebuie sa impachetez, etc… am si inceput in fatza ei, dar nu se dadea dusa!! Mai, si ce-as mai fi dormit cat a dormit oana…. Ca doar sunt treaza de la 4.30, cu dureri de cap si stomac. UOFFFF zau asa!!!
Nici nu stiu exact de ce sa ma apuc cu impachetatul.

Hai ca ma duc macar sa fac o lista… poate mai intru mai tarziu.

ILE, merg cu Carpatair, ca merg la Timisoara, si ei au direct. Anul trecut am zburat Malev, prin Budapesta, ca nu era cursa directa inca. Sper sa-ti treaca durerea de cap repede. Pe mine m.a mai lasat!

CIUF; maine plecam…. Ah, faina faza cu Luca!!!!!!!!!!!!!!!

Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adar spune:

Mari – multumim de aprecieri! Noua asta ne place de murim http://new.photos.yahoo.com/marybat_78/album/576460762329918986/photo/294928803422319175/0

Ile – aha, criza mare de caciuli … ala e pampersul cu care s-a jucat ea intr-o seara de l-a distrus, asa ca i-am promis ca i-l fac caciula. Si m-am tinut de cuvant!

Andreea – sper sa ai parte de momentul acela de respire in seara asta, si te rog, din suflet, respire o data adanc si pentru mine … abia astept sa-I vad rochita Bubului !!! Am retinut faza cu branzica topita, o incercam!

Ciuf – stai mama linistita ca nu-I graba, raman acolo la semnatura pozele, pana se marita Maia …

Dianad – culinaru’ nu-I al meu (desi … m-ar coafa, recunosc!!!) ci al urmasilor urmasilor lui Noe !!!!!!!! Da’ io m-am indragostit irevocabil de el …

Fug sa salvez retetele minunate, sa hranesc puiul, sad au cu aspiratorul ca maine ma duc la cumparaturi si n-am timp, sa mai fac ce mai pot si revin sa ma delectez si eu cu pozici mumoase ….

Catrineeeeelllllll ---- ce mai faci meine Liebe???? Ai vazut ce de mesaje postai, azi-maine am 1500 si schimb titulatura …

_
adar si MAIA (30 martie 2006)
''cel mai iubit copil ...''

Mergi la inceput

Adar, aici mi-s (pana maine )nu ziceai ca vii prin Marburg?

Pfuai, ce misto suna delicioasele Andreei!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adar spune:

catrinel - cum n-as veni .... dar am o jena, nu stiu daca vrea Maia :)
Ei, oi veni eu si la voi, stai linistita!!!

_
adar si MAIA (30 martie 2006)
''cel mai iubit copil ...''

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Catrinel, drum bun maine. Cat stati in RO?
Va pup

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo

Sarbatori fericite!

Mergi la inceput

Stam pana in 27.... nu stam mult! CIUF, am uitat sa-ti multumesc pt tips-urile pt avion

mai intru si maine sa va pup pe toate si pe toti!

Mergi la inceput