* Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (25)
Raspunsuri - Pagina 13
Qamar spune:
quote:
Originally posted by Catrinel_17
Stam pana in 27.... nu stam mult! CIUF, am uitat sa-ti multumesc pt tips-urile pt avion
mai intru si maine sa va pup pe toate si pe toti!
Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)
si PM/mailul meu nu l-ai primit
in alta ordine de idei, vazui niste poze de bebei mumoase foc..si, cu energii noi, ma intorc la munci
Noe si Anne-Bianca (14.03.2006)
Ce mai citim noi
Pe unde ne mai plimbam
Qamar spune:
apropo, fetele, voi aveti fenobarbital in casa? ca eu am citit aici si m-a luat cu tremurici...nu stiu ce ma faceam in locul ei, eu nici macar un nr de salvare nu stiu
Ce mai citim noi
Pe unde ne mai plimbam
ile77 spune:
Catrinel, pći atunci drum bun si zbor linistit!
Si in caz ca nu ne mai "intilnim" pina la anul, sa aveti UN CRACIUN FERICIT SI UN AN NOU EXACT ASA CUM VI-L DORITI!
Pupici Onikći.
AndreeaG ,facui salata de telina,iesi buna,gustoasa,insa e cam apoasa.Asa treb sa fie?
Ile si Vivian (07.03.2006)
ciuf spune:
Noelino, asa scurt intrasi? Hai, tu, fa-ti timp sa ne mai scrii cate ceva de Bia. Nu fi rea! Nu vreau sa te deranjez pe YM ca stiu cum e cand te intrerupe cineva.
Te tzuc.
Catrinel, pai numai atat?! Putin. Asta e asa de incalzire.
Ia spune-mi e frumos orasul vostru de sarbatori? Aveti parc de distractii?
Noi pe aici mai usurel. Adica un pic in centru si gata. Visez sa ajung in Denver (capitala statului Colorado) care e la o ora de noi si sa imi bucur sufletul de feeria de lumini.
Imi povesteau ai mei ca in Craiova, primarul a facut niste chestii grozave, printre care fantanile copiate de la Bellagio din Las Vegas (ca doar fu anul trecut de se intalni cu un prieten de-al nostru si ii spuse ca vrea sa faca asa ceva in Craiova) care danseaza pe un fond muzical. jeturile de apa sunt si colorate, ca sunt arii celebre sau "M-a facut mama oltean" si patinoar. Iar orasul e superb iluminat. Chit ca mai sunt caderi de tensiune si cei de la periferia orasului sufera din cauza asta. Deh, nu le poti impaca pe toate.
Hai, mai, fetelor, veniti la scris. Ca nu imi pot bea cafeaua fara sa va citesc.
Noe, Dzeu te incearca in multe privinte si iti da licarirea aceea de moment de a sti sa reactionezi pe moment, de a face ceva bine. Nu stiu in ce masura ar fi fost bun fenobarbitalul. Dar eu stiu sigur ca as fi scos copilul afara, cat mai dezbracat.
Scrie pe frigider (aici asa se poarta) sau undeva unde tot dai cu ochii nr. de tel. de la salvare si al doctoritei pediatre. Eu asa am. Ca acum cu doi copii nici nu stii ce te paste.
Nu neaparat pentru tine inf., cat si pentru sot, bunici sau babysitter.
Pe frigider sa ai toate informatiile utile.
Adar, pupam minunea cu ochi mari. E scumpa fooooc.
Fetelor, ma intaratati sa imi imbrac fata in rochita de sarbatori. Macar cat il intampinam pe Mos. Apropos va veni Mosu' la puiutii vostri? Sau decat lasa cadourile sub brad la miezul noptii?
Noi ne intalnim la prietenii nostri in Ajun si il asteptam pe Mosu' cuminti si cu poezioare invatate.
De-abia astept.
Simt ca vin ai mei asta-seara. Ufff, nu mai am rabdare. Va scriu eu maine ce si cum. Hai ca va innebuni.
Delia, cand pleci?
Ileana, ne pui si noua poze? Promit ca le vad. Cu mana pe inima o spun.
Pup gasca de mamici cu pitici.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo
Sarbatori fericite!
ile77 spune:
Ciuf, am pus niste poze la pagina nr 7.
Insa multe dintre ele le-ai vazut cind ti le-am trimis in e-mail.
Ile si Vivian (07.03.2006)
ciuf spune:
Da, le vazui. Scumpa foc cum se uita la fetita cealalta
http://new.photos.yahoo.com/ileana_floriana/photo/294928804084141146/3
Pe celelalte le stiam. Mai astept poze cu Craciunita ca ii sta super in rosu.
Nu zisesi nimic de link. I-ai promis lui Mari ca o sa pui poze, dar chioara de mine nu vazuse linkul. Fa si tu o strigare cand bagi poze. Ca merita.
Cum te mai simti? Merge invatatul? Ce faceti de Craciun? Orasul vostru e frumos decorat in timpul asta? O scoti pe Viv cand e frig afara?
Hai ca astept sa mai scrii.
Va pup
Sarbatori fericite!
Qamar spune:
inca nu dorm
mai am cam o treime din proiect...
ce frumos bate vantul afara
si mana incepe sa ma doara
tzurai tza, ce bine de voi ca dormiti
Ce mai citim noi
Pe unde ne mai plimbam
Qamar spune:
tic tac tic tac in curand se cracaneaza de ziua si trebuie sa predau proiectul...oare il termin???
wish me luck
Ce mai citim noi
Pe unde ne mai plimbam
ciuf spune:
Vai, Noe, pana la ora asta lucrezi??? Cand trebuie sa predai proiectul? Azi? Bafta!
Sarbatori fericite!
Qamar spune:
quote:
Originally posted by ciuf
Vai, Noe, pana la ora asta lucrezi??? Cand trebuie sa predai proiectul? Azi? Bafta!
Sarbatori fericite!
da, astazi, merci
chiar vroiam sa iti spun ca am vazut pozele cu Craciuneii tai..is tare scumpi
si da, se vinde Acura si la noi, ca orice alta masina, insa dragos zice ca nu e asa de cautata ca in afara
parca mai intrebai ceva..dar nu mai retin
Ce mai citim noi
Pe unde ne mai plimbam