* Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (25)
Raspunsuri - Pagina 14
kim spune:
In sfarsit am culcat sufletelul, si hop la calculici sa ma delectez cu povestile si pozele voastre in speranta ca-mi trece durerea de cap. Iar ma minunez ce copii frumosi avem aici. Cei mai frumosi!
Azi a fost o zi mare, am depus juramantul, am cantat imnul Canadei, ceremonia s-a tinut la hotel Marriott intr-un cadru festiv, iar discursul judecatoarei a fost emotionant, ne-a facut sa ne amintim momentele importante ale noii noastre vieti incepute aici..., in fine, nu credeam ca poate fi emotionant...
Pe Alisuca am lasat-o in grija nasilor, carora le-a exploatat la maxim bunatatea, a stat mai mult in brate decat altfel... si a urmarit pisica lor non-stop, a si jumulit-o nitel. Maraiala am pus-o pe seama rasfatului, ca sa-mi dau seama mai tarziu ca avea dureri de gingiute (AM SIMTIT 2 COLTISORI IN GINGIA DE JOS!). A plans biata de ea, asa ca am rasfat-o si eu, brate, cantat, jucat, ca sa-i mai distrag atentia de la dinti. I-am dat Tylenol si numai asa s-a linistit.
Va multumesc pentru ca v-ati facut timp sa o vedeti in poze pe Craciunita mea si sa va exprimati preferinta pentru o poza sau mai multe.
Ciuf, iar am ras de una singura cintind despre scena de la aeroport. M-ai facut curioasa, sa ne spui neaparat care e surpriza sotului (ori un cadou de proportii or venirea unei persoane dragi tie). Despre scaunul de masina am avut si noi azi o discutie, si trebuie sa gasim o solutie, la fel ca la voi, e prea mic, mai ales in sezonul rece cand nu poti sa lasi prea dezbracat copilul. pupam cumintenia de Eva si poznasul de Luca.
Catrinel, drum bun, vacanta de vis, sarbatori fericite si sa va intoarceti cu bine. Alisuca papa cam 4 mese solide pe zi plus 3 tzitzi. Tu cum scapi de migrene?
AndreeaG, 4 dintisori intr-o zi? m-ai dat gata. Noi de cand asteptam primul dintisor! Multumim pt retete, le-am salvat, intre Craciun si Anul Nou sigur incer ceva prajiturica de-a ta (salatele le fac si eu de regula, plus diverse alte combinatii). Vazut noua tura de poze delicioase a Theei, mi-a si ramas in memorie mutrita ei cand nu vrea sa mearga la culcare.
Delia, la noi pomul de Craciun e cocotat pe o masuta si fata mea n-are nici o treaba cu el, e cea mai buna chestie pe care poti s-o faci sa fii linistita.
Ile, am cautat si eu pantofiori de Craciunita, n-am gasit ceva sa ne placa decat la preturi exorbitante, si apoi mi-am dat seama ca are pantofi albi, si cum oricum va fi imbracata in rosu cu alb e perfect (si ciorapei albi). Pentru o seara in care nici nu rezista mult cu pantofii in picioare... Deci am rezolvat problema. Mi-au placut pozele voastre, ce mare s-a facut Viv! cu cine e in poza de Craciunei?
Adar, Maia e toata numai ochi. Sinceri si nevinovati. Dintre ultimele poze, preferatele mele sunt cea in care doarme, si prima de la baita. Dar mi-au placut: aia cu cheile de la Mertzan, alea cu maru' si cu scutecu' pe post de caciula.
Mari, Craciunita isi merita numele, e superba (rochita la fel)! tare bine ii sade printre cadouri si langa brad, e in elementul ei.
Gata am fugit la culcare...ca ma asteapta multa treaba zilele astea.
KIM & printesa ALICIA (29 martie 2006)
photos
Qamar spune:
buon giorno, am dormit....2 ore sunt ca un bobocel fresh (...) si ma pregatesc sa trimit proiectul FINALIZAT si sa ma duc la ultimele lectii de condus!
Kim, am cautat si eu acu' pozele cu Alicia: e o papusa
Biei i se vede un dintisor sus, deci asta e explicatia pentru ultimele zile...a si vomitat de doua ori....si se chinuie de numa!
fetele, am si eu o intrebare: Bia are acum 8.800kg si vreo 76 de cm, 9 luni si un pic. POT sa o pun in scaun de masina cu fata spre sensul de mers?tocmai am comandat un Chicco Key 1 si as vrea sa il folosim de sambata cand plecam, ca in celalalt nu mai sta bine...Am citit si pe-aici pareri si pareri, si sunt curioasa voi cum procedati...Unii zic ca de la 9 kg (trebuie sa o ingras pana plecam cu 200 de grame?), altii zic ca de la 1 an..Ce sa mai inteleg?
ai pup iu ma duc sa caut niste cola prin frigider....
Noe si Anne-Bianca (14.03.2006)
Ce mai citim noi
Pe unde ne mai plimbam
serendipindity spune:
Ciuf, tare faza cu ciorapul! Las'ca nu-i bai, ai o viatza ca-n filme. O sa pun poze in contul comun cat mai curand!
Noe, , sa-i dai pe spate pe stimabili cu proiectul tau! Bafta!
Catrinel, vacanta frumoasa!
P.S. As fi postat eu un mesaj mai colorat, insa Opera mea e varza, nu-mi decodeaza toti item-ii din pagina, de ex. nu vad nick-urile de la postari, nu'sh ce are, nici de pe mail nu pot primite nimik, ca n-am buton de "compose". Sper ca nu trebuiasca sa reinstalez windows'ul.
mihaser spune:
salut!
scuze ca nu am mai intrat insa toata ziua urla Cristian daca ma vede la laptop, iar seara cad lata
O sa intru sa raspund mesajelor cat de curand!
Mara bine ai revenit! mi-era tare dor de tine!
Catrineluleva asteptam! Uraaaaa! Drum bun!
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.dropshots.com/day.php?userid=173413&cdate=20060904&cimg=0 " target="_blank">Filmulete
Pozele noastre
Catrinel_17 spune:
CIUF, e “aranjata” si Timisoara, sper sa ajungem in centru, sa vedem… saraca Oana are program in fiecare zi!
Iar s-a trezit azi noapte de 2 ori. Gingiile de sus sunt bine umflate… in 4 locuri!!! Da’ nu vreau sa ii iasa toti 4 de-odata, vreau numai 2 intai, sa fie ca o iepuritza…
NOE, ti-am trimis mail…. Pupici multi, multi!!!
Cu scaunul. Aici e dupa greutate, dupa 9 kg poti sa o pui in celalalt scaun (sau daca ii ies picioarele din scaunelul-cosuletz, poti sa treci si mai repede)
KIM, FELICITARI!!! Durerile de cap… Uff, nici nu stiu ce sa zic, mai iau Quarelin, algocalmin… si daca se transforma in migrena adevarata, nu mai trec decat cu Imigran (care e un triptan, special pt migrene, se da numai cu reteta si costa de te indoaie, 50 de euro 6 tablete)
MIHASERU’, pazea ca venim!!!!
ANDREEA, sper sa ajungem macar sa vorbim la telefon…
numarul meu in ro este: 0724 168574 asta de joi, dupa ce apuc sa-mi incarc cartela.
Daca nu mai ajung sa intru azi, pupici la toata lumea si un Craciun minunat, primul nostru Craciun cu pui!!! Va pup mult de tot pe toate si pe toti bebelusii!
Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)
mari78 spune:
Saluti !
Intru putin (revin mai tarziu) sa-i raspund lui Noe. Chicco Key 1 avem si noi pentru Teodora si am pus-o in el cand avea 9 kg fara vreo 100g, deci nu-i nici o problema, oricum ii reglezi bine centurile si tetiera. Eu sunt foarte multumita de scaunul asta, ma rog, sotul l-a ales dupa ce a citit nenumarate opinii (pe forumurile lui). E foarte safe. Teodora doarme si cate 3 ore neintrerupte in el. Sa-l stapaneasca sanatoasa Bia !
Mari si Teodora Maria (26.03.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marybat_78/my_photos
"Eu muncesc, tu muncesti, el fura" - conjugarea verbului "a munci"
tania2 spune:
sal,
am o lene de -mi vine sa tip!
Bia doarme, nu stiu ce-i cu ea astazi a dormit cam toata ziua, sper sa nu petrecem la noapte.
Poate de la premergator i se trage ca am pus-o astazi si nu va spun tipete si urlete.
Pai cum stati voi linistite cu mantucaria asta?
Pai bia vrea sa puna mana pe tot, sa busoneze, sa tasteze sa ajunga si daca nu poate sa vezi atunci tambalau.
Si linistea mea..... unde e!
mami tre s-o scoata de unde s-a impotmolit, sa nu tranteasca, televizorul sa nu puna mana la prize etc etc.
Noe, eu am pus-o pe bia cu fata in directia de mers. Pana la 8 luni a fost invers pe scaunul din fata. Acum o pun in spate. Si mie mi-a placut scaunul de la chicco dar nu se lasa deloc pe spate si bia mea adoarme in masina.
L-am luat pe cel de la inglesina care merge pana la 18kg
catrinel, drum bun!
am musafiri poate mai intru diseara
pup
Bianca Alexandra Iris 15.04.2006
http://community.webshots.com/user/red_tania
Stefanna spune:
Salut fetelor... m-am intors, ca sa nu ma uitati chiar de tot.Am ochii scosi din mai multe motive, iar unul din ele e ca azi noapte am stat si am citi tot cu ce eram restanta, si am vazut pozele. Sint superbe, superbe, si bebeii sint papusi vii.Nu pot sa fac aprecieri individuale, pt ca inca nu va stiu pe toate f bine, si mi-e sa nu ma apuc sa va improrietaresc cu alti copii... asa ca iertaciune.
In urma plecarii mamei mele, a unei saptamani in care mai mult sotul meu a avut grija de Nicola, si a unei zile de examen, in casa la mine arata ca la.... de fapt nu stiu sa spun cum, pt ca nu exista termen de comparatie.
Multumesc mult pt variante noi de papica la bebe, "furate" de la Alinaalex(sfecla) si Andreea G ( spanacutu).EU inca mai am mancare pusa de mama pe portii la congelator de lunea treacuta.Saraca era sa moara duminicadinaintea plecarii cata mancare a facut pt fata, ca eu sa nu am grija mancarii in sapt pana la ex, si nici mancarea sa nu stea de prea mult timp congelata... ce minune de mama, si cum a trebuit ea sa plece !!!!!!!!!!
Oricum fetelor ma complexati rau, care mai de care mai gospodine, curat in casa, faceti tot felul de chestii cu bebeii.... eu cred ca am o gena denaturata, ca nu prea ma incadrez in cele cate le faceti voi. Fata mea a facut progrese cat a fost mama aici.Om vedea de acum incolo.
Acum ma duc sa trebaluiesc, ca nu vreau sa apar la rubrica decese ca "raposata mancata de sobolani"
Pupici la toate si sporuri la pregatiri.... cine vine si la mine sa mi le faca?!
Stefanna si Nicola Printisoara
ciuf spune:
Yuuuupppppiiii, au venit ai mei aseara. Va pup
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo
Sarbatori fericite!
Polixeni spune:
Andreea Giulia - - Luizax, Ioana Timeea - - Val77, Mihai Dan - - Batentian Dana, Markus Erik -- Diana Forisch,Cristian - Alorea16 !!
Vai fetelor sunt tare suparata...Nick mi-a facut iar febra 38,3.Ieri i-am dus urina la analiza si cand am sunat azi cica e "curata".Nu are infectie urinara.Am sunat pediatrul si mi-a zis sa-i dau sirop contra febrei si maine sa ma duc sa-l vada.Nu pot sa inteleg de la ce...racit nu e,nici noi..sa fie de la dinti?Dar 38?Mi-e asa teama sa nu ne faca iar vreo figura...si iar visasem rau...
Imi pare rau ca nu apucat sa ma tin de promisiune nici de data asta,dar cu baiatul asa zau ca nu-mi mai arde de nimic...
Catrinel va dorim drum bun si aveti grija de voi si sa petreceti cat mai frumos!! La fel si Deliei !!
Azi i-am dat si eu ananas cu banana si i-a placut tare mult.La fel si spanacul dupa reteta Andreei (doar ca eu am completat cu carne de vitel).
Am si eu o intrebare:voi puneti putina sare in mancarea bebeilor?
Am pus poze noi si un filmulet.
Ma duc sa vad ce face puiul.
Pozici:
http://new.photos.yahoo.com/gpoli_ro/#page1
Filmuletz:
www.dropshots.com/dpoli_gr