* Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (25)
Raspunsuri - Pagina 15
Polixeni spune:
Vai Ciufulet ce ma bucur pt tine!!Asta da surpriza!!!Chiar ca o sa aveti niste sarbatori pe cinste!!!
ema.72 spune:
Va salutam si noi , ca de obicei dupa o absenta mai mare.
Mario ma exploateaza la maxim asa ca nu mai am timp nici de citit iar de scris nici vorba. Am pierdut vre-o oua capitole, abia pe asta l-am citit si eu ca lumea si am vizionat pozele voastre care mi s-au parut foarte frumoase si copii sunt scumpi de tot. M-ati inspirat si pe mine cu pozele asa ca am facut si noi cateva cu pregatirea Craciunului.
Despre noi pe scurt - suntem cu fitze si razgaieli, cum plec din camera cum plange, noaptea se trezeste de minim doua ori si vrea sa suga si sa mearga prin casa cateva ture ( prins de manute) asa ca sunt cam ametita. Cand pleaca taica-su la servici avem concert de scanceli si alte chestii de genul asta. Avem 6 dinti dar la ultimii doi ( incisivii laterali de sus) am ajuns la spital ca avea febra 39.5 si m-a speriat ca plangea foarte tare si ardea ( noaptea), asta dupa ce seara ii dadusem nurofen si-i mai bagasem noaptea si supozitor de paracetamol. Ma rog, la spital a zis ca trebuie internat dar ca nu au locuri sa merg la Sp Gomoiu, diagnosticul - viroza. Copilul nu tusea, nu avea rosu in gat si nici nasul nu-i curgea. Mi-a zis sa-i dau alternativ la 4 ore Panadol si Nurofen si daca se mentine peste 38.5 sa-i dau Nevralgin. D-ra de garda de la spital a zis ca nu poate fi de la dinti. Eu nu l-am internat ca imi era groaza si am zis sa vad cum evolueaza ca trebuiau sa apara si celelalte semne de viroza in cateva ore dupa spusele d-rei. N-au mai aparut nici pana astazi si imi pare bine, deci febra era de la dintisori asa cum am presupus eu, pentru ca noapte fiind el s-a trezit intr-un plans de ti se rupea inima si probabil chiar atunci au spart gingia si i-am luat temperatura in momentul cel mai nepotrivit ca sa ma sperii. I-am dat antitermicele si pana in seara urmatoare scazuse la normal temperatura. Asa ca am tras din nou pentru dintisori. V-am spus ca poate o sa mai fie cineva in situatia asta si sa nu se sperie ca mine.
In rest ma chinuie cu mersul de manute si spatele meu e terminat. N-ar sta nici o clipa, vine langa tine si te ia de manute, se aruca jos si trage de tine sa mergi cu el. I-am luat premergator sperand ca scap de chin ( desi am zis ca n-o sa-iau ca nu e bine, mi-am calcat pe inima). De chin n-am scapat ca sta cu chiu cu vai 10 min in el si a mai si stricat mersul lui pentru ca se crede in trotineta cand e in el si da numai din picirul drept sa impinga ( cu varful). Acum merge cu stangul normal si cu dreptul pe varf si am de munca sa-l dezvat.
hai ca v-am innebunit cu cat am scris.
La multi ani pentru Eva lui Ciuf ca probabil maine n-o sa intru.
CRACIUN FERICIT alaturi de puii nostri care petrec primul lor Craciun, sa aveti parte de multa caldura sufleteasca si liniste in familiile voastre. multa sanatate si un Mos Craciun imbelsugat.
Pupici la toata lumea , suntem si noi o familie si cum ne-am petrecut atatea clipe impreuna poate la anul o sa ne si vedem sa aniversam impreuna puiutii nostri.
Tili spune:
M-am intors si eu dupa o zi fara internet, asa ca abia acum va aduc vesti despre serbarea lui Mihaita.
Sincera sa fiu nu ma asteptam ca baiatul meu sa se descurce asa de bine, avand in vedere ca a lipsit de la repetitii si ca am inceput sa la repetam de cu o seara inainte. De fapt e vorba de poezia Sanioara si o strofa din plugusor.
In fine, odorul meu s-a descurcat, nu bine, ci foarte bine (oricum stiti zicala cu cioara si puii ei). Avem si poze multe, dar trebuie sa ma asteptati putin, pentru ca, dupa cum v-am zis, nu avem aparat digital. Dar in curand, chiar foarte curand o sa le vedeti si voi.
Nu am fost si cu Matei, cu toate ca mi-am dorit sa fim cu totii. Mi-am amintit cum a fost anul trecut: ingramadit si aglomerat, cu multi parinti si copii. Asa ca m-am hotarat sa nu-l supun unui chin inutil, mai ales ca era ora lui de somn. A ramas la cumnata mea. Dar tare i-am simtit lipsa (lui Matei, normal).
Mihai se simte mai bine, boala lui deja cedeaza. Sunt linistita pentru ca stiu ca in curand se va sfarsi.
Iar voi , fetelor, se vede ca ati fost tare harnice: vad numai craciunei si craciunite. Care mai de care mai frumos.
Ciuf ma bucur mult ca vei petrece sarbatorile de iarna cu parintii tai. Sa aveti parte de un Craciun cat mai vesel si de neuitat.
Kim imi pare rau pentru Nick si pentru sperietura pe care ai tras-o cu febra. V-am vazut pozicile! Da` ce baiat mare ai...! Al meu tot in funduc isi face veacul, cu toate ca zilele astea a fost plimbat kilometri de manute.
E normal ca baiatul meu nu da semne inca sa se ridice? Abia astept sa ajunga premergatorul. Maine seara il avem acasa asa ca ii vom face imediat proba.
Kim,eu nu pun nici zahar si nici sare in mancarea lui Mateias. Am de gand sa o tin asa pana face 1 anisor.
Va las, dar o sa incerc sa nu mai treaca asa mult timp pana revin.
... Sper!
Va pupic pe fiecare!
Poze cu Matei si Mihaita http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/zara_otilia/my_photos
cristina30 spune:
Hallo pe prag de seara....
e greu la servici dar si mai greu acasa ca juniroul meu se tine scai de mine
dar in sfarsit a adormit si am reusit sa-i fac si 2 albume photo aici
http://community.webshots.com/user/Cristina3073" Magnus Tiberius[/url]
Noapte buna.
Cristina
www.snugglepie.com/ezb/584170.png " target="_blank"> mein baby
alinaalex spune:
L-am culcat pe Marc, am pus in ordine toate, deci liber la forum!
Incet, incet ne pregatim si noi de Craciun, n-am facut inca nu stiu ce cumparaturi, astea le las pe ultima suta de m, deocamdata am luat niste cadouri bineinteles pt. Marc, la el moshu' a venit deja am vrut sa-i iau ceva special de Craciun, un costumas de craciunel, dar n-am gasit defel, oricum i-am luat cizmulitze, caciulitze, hainutza, jucarii...brad nu avem inca, mai e vreme, ca noi il impodobim in ajun.
Ieri am fost si eu in sfarsit la coafor, m-am tuns, vopsit aranjat, am stat vreo 4 ore pe acolo, ce mai, m-am facut bella.
Maine mergem la serbarea de Craciu de la serviciul sotzului, vine Moshul cu cadouri, il ducem si pe Marc, el e cel mai mic dintre copii si sunt tare curioasa cum va reactiona!
Ciuf, ce bine ca au venit ai tai!!! asta era surpriza?
Andreea G., felicitari pt. cei 4 dintzisori!
Tili, si noi tot de pe net am luat premergatorul. asa e si-n Oradea: ba prea scump, ba prea ieftin si prost. De fapt eu de pe net am comandat multe, mai problematic e cu livrarea, ca fiind asa departe de Buc. dureaza cateva zile livrarea, in rest sunt multumita.
Tania, eu nu stiu ce m-as face fara premergator! Asa imi fac treaba linistita in bucatarie, eu de regula acolo il pun,e gresie pe jos, aluneca bine, am spatiu mai mare si nu trebuie sa-l las singurel in camera. Lui ii place, se plimba mult, culmea ca nu prea trage de sertare (deocamdata), eu i-am agatzat de manere niste jucarii sa-l atraga si daca dau drumul la masina de spalat sta si se uita cum se invarte, etc. In schimb, nu-l mai pot lasa pe jos, imediat e la sertare, rafturi. In premergator il stiu mai in siguranta.
Noe, eu am primit sapt. trecuta un scaun de masina de la niste prieteni, eu conduc zilnic, pe Marc il pun in spate, in dreapta, sa-l vad, cu scaunul in directia de mers. Sta intotdeauna f. linistit si adoarme aproape de fiecare data, oricat de odihnit ar fi! Eu am folosit scoica pana acum, tot asa o puneam, dar mi se parea mica deja, desi era 0-13 kg, dar nu mai incapea prea bine in ea de infofolit ce era. Si de obicei suntem singurei pt. ca eu am masina mea proprie si personala, iar sotzul conduce alta. Scaunul asat nou se poate fol. pana la 18 kg.
Aha , sa nu uit:
reteta de spanac:
un ou fiert bine, 1-2 cartofiori, sare, un pic de branzica + lapte se blendeaza cu spanac (de la congelator)
pofta buna!
va pup, am fugit la naneala
Alina si bb Marc Alexandru (28.03.2006)
poze
varsta Marc
gabi_fer spune:
Salutari mamicilor si bebeilor !
Eu abia am terminat de citit restantele iar acum urmeaza sa va povestesc despre noi.
In primul rand multumim ptr urarile de la multi ani si uram si noi bebeilor ce mai adauga o luna la buchetul de lunisoare un calduros "LA MULTI ANI!!!!!!!
Andreea Giulia - - Luizax
Ioana Timeea - - Val77
Mihai Dan - - Batentian Dana
Markus Erik -- Diana Forisch
Cristian - Alorea16
21:
Bianca - - Nicolle27
Keane Peter -- AlinaMizzi
Isabella Maria -- Zuzilici
Eva Maria - - Ciuf
Mihaela - - Olgutta
Tudor-Andrei - - Corinag
Ieri Alexandru a facut pentru prima data "caca" la olita, sunt mandra de el.
Cadori de Mos Niculae am primit neasteptat de multe iar de la Mos Craciun deja au inceput sa soseasca. Craciunl il vom petrece in familie, este primul Craciun al lui Alexandru si toata lumea vrea sa fie langa el asa ca vom sta acasa.
Despre papa nu va pot spune prea multe ptr ca nu prea papam, am renuntat sa mai gatesc zilnic ptr Alex, ii mai cumpar borcanase cu tot felul de legume. Parca mananca mai bne la borcanas. Ieri a mancat bine dar azi mi-a refuzat tot. A mancat dimineata fructele , la 11 mi-a refuzat iaurtul, a papat titi, la la 15 mi-a refuzat piureul de legume, la 19 mi-a refuzat cerealele, toate mesele au fost inlocuite cu titi. Mamicilor care alaptati asa fac si bebeii vostri?
Lui Alex eu ii dau sa pape cu lingurita iar el ma trage de bluza. Dr pediatru mi-a spus ca asa sunt unii copii, cat timp sunt alaptati refuza mancarea solida ptr ca le este gandul la titi. Are si zile bune cand papa toate cele 4 mese solide dar rare.
Vai cat m-am lungit cu povestea despre mancare, hai ca ma apuc sa pun poze noi cu Alex.
Va pup!
Gabi si bebe Alexandru-Ionut
19.04.2006
http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/alex_ferf/my_photos
gabi_fer spune:
Am pus poze noi cu Alex in albumul Alex la 8 luni
Sper ca am reusit sa selectez cele mai semnificative poze.
Noapte buna!
Ma duc la culcare ca maine la 8 imi da Alex trezirea.
Gabi si bebe Alexandru-Ionut
19.04.2006
http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/alex_ferf/my_photos
MP spune:
Buna ziua!
Intru si eu sa va urez un Craciun fericit,sarbatori minunate alaturi de familii si un an nou plin de impliniri!
De maine intra sotul meu in concediu si nu stiu cand voi mai putea intra in legatura cu voi.
Noi suntem bine,Matei are 8 dinti,strabate toata casa in patru labe,se ridica in picioare daca ajunge la ceva de care sa se tina...stie sa bata palma daca ii spui "Matei,bate palma!" si invata acum sa faca "Bravo,bravo!" si sa dea pupic. Spune si mama si tata si alte cuvinte dintr-o limba doar de el stiuta si se amuza rau de tot cand ii tot repet numele lui Vladut.
Ne-am intalnit cu Serj si familia ei si a fost tare frumos.Noua ne-a placut mult.Copiii mai mari s-au jucat frumos,cei mici s-au pupat,noi am schimbat pareri,am mancat pizza si am baut bere.
Urmeaza si abia asteptam sa ne intalnim si cu Cat si cu familia ei undeva intre Craciun si Revelion.
Cam atat de la noi sa nu devenim plictisitori.
Pupici tuturor bebelusilor minunati,Craciunei si Craciunite! Mosul Bun sa le aduca daruri frumoase !
Numai bine tuturor!
Cu drag,
Monica,Vlad si Matei.
Monica,Vlad (27.01.2002) si Matei(14.03.2006)
nshiro spune:
Fetele din America ajutooor!!!
Suntem inca in Saipan, Maria a racit rau de tot cu febra muci si tuse, i-am luat tylenol infant (produs in america) dintr-un super market insa pe instructiuni nu scrie doza cat sa-i dau!!! Please help!!
rocsana si bebe maria (3 martie 2006)
loranda spune:
Intru scurt sa va spun doua vorbe ca nu stiu cand mai apuc.
Saptamana trecuta ma laudam de zor ca Anda n-a fost niciodata bolnava,ei bine sambata mi-a facut febra,fara mucisori,fara tuse,fara varsaturi ,fara diaree doar lipsa poftei de mancare(care oricum la noi e la ordinea zilei),dar cu gingia de sus zdrentuita.Am pus febra pe seama dintilor.Sambata spre duminica mi-a facut 38,5.Am inceput sa-mi pun semne de intrebare.Luni dimineata mi-a facut 39,1(sub antitermic).Am imbracat-o urgent si am dus-o la medic.Concluzia:Angina eritematopultacee(rosu in gat cu puroi pe amigdale).Tratament:Claritromicina,antitermice si fenobarbital(preventiv pentru convulsiile febrile).I-am dat prima doza de antibiotic luni seara,i-am dat nurofen inainte de culcare si am refuzat sa-i dau fenobarbitalul.Ei bine la 3 dimineata m-a trezit un geamat.Ii pun mana pe frunte...ardea.Ii iau temperatura...avea 39,6.Am incremenit...am dezbracat-o,i-am mai dat o doza de nurofen,i-am pus compresa pe frunte si am asteptat cu inima cat un purice sa-i scada febra,blestemandu-ma in gand ca nu i-am dat fenobarbitalul.Dupa o ora i-a scazut,am adormit,dar cand m-am trezit era uda leoarca.Am schimbat-o si parea ca totul merge spre bine cand miercuri dimineata am vazut ca toata era bubite pe piept,burtica si spate.Alergie la Claritromicina....mergem din nou la medic,imi schimba antibioticul cu Cefadroxil(Cexyl)si imi da si un antialergic.Cam asta sunt in mare "pregatirile" noastre da sarbatori.Acum stau si astept sa vad daca nu are alergie si la antibioticul asta.Taicas-o are astm bronsic alergic si mi-a fost frica de alergii dar uite ca nu am scapat.
Cam asta e in mare,ma duc ca a venit soacra sa ma ajute la curatenie si eu stau ca o nesimtita si bat tastatura.
Va pup pe toate.
Laura&www.dropshots.com/loranda" target="_blank">Anda(28.03.2006)